Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškalėdinė ir pošventinė depresija

O mane kaip tik dabar ir yra uzpuolusi depresucha blink.gif blink.gif
Atsakyti

С моими гостями у меня не бывает депрессии thumbup.gif они у меня такие милые yess.gif Депрессии только у моего мужа gossip.gif gossip.gif

А вот от приезда некоторых родственников doh.gif doh.gif начинается как только узнаю о визите mad.gif
Atsakyti
Man būna prieškalėdinė depresija. Nemėgstu Kalėdų, Naujųjų metų ir panašiai. Gera pasidaro kokią sausio 7, kai namuose kilimo nebespyglina eglė, baigiasi nesąmonės per TV ir t.t.
Atsakyti
Tai nepirk tos eglės, kame problema?
Atsakyti
Nu nieko sau - vidurvasarį apie Kalėdas doh.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
Pats fainiausias laikas - tai kalėdų laukimas, dovanėlių pirkimas, eglutės puošimas ir t.t. O po švenčių visuomet būna truputį liūdna, bet greitai rutina įsuka į savo ratą ir net nepastebi, kaip pavasaris ateina. O kartu ir kitos šventės smile.gif
Atsakyti
užeina prieššventinė depresija.paskui pamažu įsivažiuoju,bet ypatingos euforijos nėr schmoll.gif paskui gal truputį liūdna,akd eglę reikia nupuošt ir mieste jos pasigendu.bet šiaip smagu-baigias lakstymai,galvos skausmas,pinigų leidimas,kaip vobla sakė-dienos ilgėja thumbup.gif
Atsakyti
man labai smagu laukt Kaledu..tas galvojimas,ka kam padovanot,eglute,papuosimas namu..o Kaledu ryta darosi liudna labai-bet tai toks sviesus liudesis.. ax.gif
Atsakyti
Na iš tikrųjų pasiruošimas Kalėdoms prasideda vos ne prieš mėnesį, visur papuošta, minios žmonių. Poto pačios Kalėdos, po jų iki Naujų metų arba mes ką nors lankom, arba mus. O po Naujų metų sutikimo viskas, tuštuma. Man labai būna liūdna.
Atsakyti
Keliu tema i virsu, nes ka tik norejau tokia pat uzvesti biggrin.gif
Siandien vaziavau autiku. Uz nugaros isgirdau pikta snypstima - "as tau verge ar ka? Pastoviai ant manes uzsisedes..." As cekava blush2.gif tai atsisukau paziureti. Ogi baresi normali jauna pora, tikrai neasocialus kokie, netgi sakyciau inteligentiskai atrodantys g.gif Barnis vis garsejo ir garsejo, tik finalo negirdejau, islipau...
Einant Laisve is telefo budeles pasigirdo moters klyksmas pasibaiges dejone "Kodel tu man taip padarei???? As tau niekada to neatleisiu..." Dievazi, kaip is kokio dramatisko filmo unsure.gif
Priessventines itampos zmones neatlaiko, stoli g.gif Dovanos, tvarkymaisi, maisto ruosimas ir baliai... Jauciu ir pati per kucias bliausiu, nes vyras nores jungti telika, o vaikai nesiteiks paragauti visa diena gamintos Kuciu vakarienes verysad.gif Juk dazniausiai mes, moteriskes, ruosiams ruosiam viska, o galiausiai visa tai nepateisina musu lukesciu...
Atsakyti
Labas AGOTUKAS, šiemet atgaivinusi šią temą ir visos kitos įsisukusios į priešventinių rūpesčių ratą....Aš šiemet kaip niekad nelaukiu šventčių...Ypač depresuota buvo praeita savaite. Pats laikas ir organizmas reikalauja poilsio, ramybės, meditacijų, o aplinka tokia dinamiška, tokia pašėlusiai reikalaujanti suktis....Pasekoje - vidinis išsiderinimas, nervingumas, viskam reikalingos keleriopai didesnės pastangos, ašaros, šaukimas ant namiškių...Kokios čia šventė, kaip viskas ant moteriškų pečių užkrauta - dovanos, vaišės, namų puošimas, karnavalai darželiuose, mokyklose ir t.t...Ai, ką čia beišsiguosi... verysad.gif Visgi tikiuosi, kad šią savaitę visų darbų ir reikalų sąrašas ištirps ir rami sėsiu prie kūčių vakarienės stalo....
Ir Jums to linkiu tongue.gif
Atsakyti
O as prisakiau sau siemet nieko gero nesitiketi, tos grazios reklamos ir kiti paveiksliukai kaip ir ipareigoja buti idealioms seimoms idealiose sventese. Nu bet taip juk nebuna...
Atsakyti