Įkraunama...
Įkraunama...

Neateina pranešimas

Kažkodėl neateina pranešimai į pašto dežutę. verysad.gif Kodėl taip yra?
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 02 10, 18:57)
Kažkodėl neateina pranešimai į pašto dežutę.  verysad.gif Kodėl taip yra?

Gali būti, kad ta tema jau baigta, uždaryta arba sujungta su kita rolleyes.gif O gal papraščiausiai niekas neberašo toj temoj g.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pasiteirauti, kokia priežąstis gali būti, kad man nebeateina į e.p. pranešimai apie naujas asmenines žinutes? Pasižiūrėjau elektrinio pašto nustatymuose - varnelė yra uždėta, kad būtų siunčiamas pranešimas į e.p., kai gaunu naują asmeninę žinutę g.gif , bet jau kuris laikas tokie pranešimai neateina g.gif . Gal čia mano pašto problemos? Kai prisijungiu prie forumo - visos naujos žinutės "išmetamos" ax.gif .
Atsakyti
Jei nustatymuose yra uždėta varnelė, vadinas, ne SM klaida rolleyes.gif Mat aš gaunu normaliai visus pranešimus.... Gali būt, kad pastrigo el. paštas wink.gif
Atsakyti
Mano internetas ir pašto dėžutė tikrai veikia puikiai, bet jau apie savaitę negaunu pranešimų apie naujus atsakymus.. varnelės yra..

Kodėl negaunu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(palme @ 2007 04 14, 20:17)
Mano internetas ir pašto dėžutė tikrai veikia puikiai, bet jau apie savaitę negaunu pranešimų apie naujus atsakymus.. varnelės yra..

Kodėl negaunu ?  g.gif

1, tema pabaigta, todėl nebėr naujų atsakymų
2, tema ištrinta
3, tema sujungta su kita, todėl pasikeitė jjos internetinis adresas.

O gal nustatymuose nuėmei varnelę, kad praneštu paštu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 04 16, 10:04)
1, tema pabaigta, todėl nebėr naujų atsakymų
2, tema ištrinta
3, tema sujungta su kita, todėl pasikeitė jjos internetinis adresas.
O gal nustatymuose nuėmei varnelę, kad praneštu paštu g.gif

aš irgi negaunu jau gal dvi savaitės ir tikrai viskas užsakyta rolleyes.gif o kai ateinu į forumą į savo sekamas temas nukalbėta jau toli toli...
Atsakyti
Dar gali būti, kad atsinaujino el. paštas filtrus nuo visokių SPAM'ų. ir būtent pranešimus iš SM laiko SPAM'u rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 04 19, 22:47)
Dar gali būti, kad atsinaujino el. paštas filtrus nuo visokių SPAM'ų. ir būtent pranešimus iš SM laiko SPAM'u rolleyes.gif

o tai gal kas gali pasakyti ka reiktu daryti kad e-pastas nebelaikytu SM pranesimu SPAMu, ka kur reikia pakeisti ar nustatyti? Nes pranesimu jau nebegaunu koks menuo, nors anksciau gaudavau verysad.gif
Atsakyti
Visus metus gaudavau normaliai el.pastu zinutes apie paskelbtus atsakymus, bet jau 2 dienos nebegaunu jokio pranesimo, o tose temose toliau skelbiami atsakymai doh.gif
SOS help.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 05 13, 11:41)
Visus metus gaudavau normaliai el.pastu zinutes apie paskelbtus atsakymus, bet jau 2 dienos nebegaunu jokio pranesimo, o tose temose toliau skelbiami atsakymai  doh.gif 
SOS  help.gif

Žinokis ir man tas pac... Bet nebe pirma skartas jau, tikriausiai serveriai kažką "chimičina". Pirmadienį pamatys ir sutvarkys, tada reikės tik spėt paštą valytis 4u.gif
Atsakyti
Pastebėjau, jog ir man pranešimai į el. paštą apie gautą žinutę neateina g.gif
Atsakyti