Įkraunama...
Įkraunama...

stafilokokas

nano suneliui rastas auksinis stafijokokas yra labai neramus,gyditoja skyre bifolaka , antibijotika gentanicina nors nebeskirdavo seip, bet mes labai neramus bifolaka ,lyneks ,gefilus jau visas bakterijas gerem bet nieko nepadeda.Vaikas viduriuoja pastoviai miega tik po 20-30 min atsikelia nes skauda pilvuka.Enterolis truputi padejo del viduriavimo bet nustojus gerti vel pradeda viduriuoti.dabar dar pradejo gausiai atpilineti ne tik po maitinimo bet ir praejus 15-20 ir vel praso valgyti jei vel duodu vel atpila neduodu zirzia.gyditoja sake gal misini bandyti duoti bet pieno atrodo pakanka,bet ji sako gal jis ramesnis butu,labai idomi jusu nuomone ar gali mamos pienas vaikui netikti.vaikui 2men.ir 2 sav.svorio priauga normaliai abu men. po 850 gr.gime 4kg.200gr.gal jis kad dilelis tai neprivalgo?valgydamas muistosi prie krutines po 5 min valgymo pradeda verkti muistytis, nebepaima kruties turbut skauda pilvuka?kadangi mazai teprivalgo turiu duoti dazniau valgyti nors del atpilinejino negaliu daznai duoti labai sunku nuspresti kaip geriau daryti.Padekit esu pasimetusi gal tikrai misini duoti,tik bijau kad viena karta pabandzius nebeims kruties,nors arbatele is buteliuko geria ir vistiek kruti ima.Kolkas maitinu savo pienu ir kartais duodu arbateles "kudikio pilvukui"ar dar kokios ir daznai arbateles atsigeres jis uzmiega.Ir kazin kodel is buteliuko geria ramiau nesimuisto?labai lauksiu atsakymo ACIU
Atsakyti
Mamos pienas jam tikrai tinka ir jei jo pakanka, nereikia duoti mišinio. Tik svarbu atkreipti dėmesį į Jūsų mitybą- gal valgote nelabai teisingai ir dėl to kūdikis yra normalus (apie žindyvės mitybą plačiau paskaitykite www.hipp.lt- rubrika maitinimas.
O zirzia, žįsdamas iš krūties, manau, dėl to,kad jau "tingi"žįsti.Iš buteliuko jam paprasčiau. Todėl, jeivisai nenprės žįsti- tuomet tueėsite pienuką nutraukinėti ir girdyti iš buteliuko.
Laikas nuo laiko, probiotikus reikia pavartoti. Iki 6 mėn, dažnausia visos bėdos, atsiradusios dėl stafilokoko , susitvarko.
Atsakyti