Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkate drabužius vyresniems vaikams?

Nesuprantu, ar čia aš nemoku ieškoti, ar tikrai maždaug nuo 140 cm ūgio vaikui nupirkti drabužių beveik neįmanoma? Pasirinkimas apgailėtinas, kabo pora nublukusių ružavų treninginių švarkelių... Kas vyksta, kad net prekybos tinklai, užsiimantys ir vaikiškais rūbais (Apranga, Takko), arba tik vaikiškais - Kotrynos tinklas, Bimbo, Mada vaikams ignoruoja šią amžiaus grupę? Kūdikiams, darželinukams - ko tik nori. Pirktume iš suaugusių skyriaus, bet S, XS dydžio rankovės dažnai dar per ilgos būna. O batai? Na ir kas, kad 36-37 dydis, koja tai dar auga, vadinasi, reikia, kad avalynė atitiktų ortopedinius reikalavimus, o tie reikalavimai taikomi įvežant tik iki 35 dydžio (vaikams skirtus) batus. Bet jau ne kartą teko pirkti suaugusių batus, nėra ką daryti. Pasidalinkit patirtimi, kur perkate rūbus ir dar sugebate nupirkti gražius?

Po galais, greičiau ūgis pasiektų kokius 160, tada jau tokių problemų nebūtų doh.gif
Atsakyti
kažkaip galvojau, kad gal tik aš nesugebu rasti savo merginai tinkamų drabužių, bei batų (jos ūgis 138 cm. ). Mano mintis ta pati - greičiau jau užaugtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums problemos kyla tik del apavo 40 dydi panele nesioja, tai sunku rasti tokio dydzio tinkama vaikui, dar maniskes raisciai silpni, padas turi buti lygus, kitaip isisuka koja doh.gif Del aprangos bedu nekyla, perkames paaugliam bei jaunimui skirtose parduotuvese, ugis jau virs 160. Kaip buvo anksciau nepamenu nuoga lygtai nevaiksciojo g.gif
Atsakyti
Mes tai kelis kartus neblogai apsipirkome Flagmane. Mano panelės ūgis 1.40. Nepamenu parduotuvių pavadinimų. Kai ką pirkome pirmame aukšte, bet daugelį dalykų- antrame aukšte, nelabai seniai atidarytoje parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(paura @ 2007 04 15, 17:15)
Mes tai kelis kartus neblogai apsipirkome Flagmane. Mano panelės ūgis 1.40. Nepamenu parduotuvių pavadinimų. Kai ką pirkome pirmame aukšte, bet daugelį dalykų- antrame aukšte, nelabai seniai atidarytoje parduotuvėje.


Bet kad Flagmane vos pora parduotuvių, kur yra drabužių vaikams - Seppala (1 a.) ir Takko (2 a.). Manęs pasirinkimas jose anaiptol nežavi... verysad.gif Viena mėgstamesnių parduotuvių yra prie VCUP'o, išėjus pro 3 aukšto duris tiesiai priešais (neprisimenu pavadinimo). Bet ten irgi, dalis rūbų - turginio stiliaus (nors esam pirkę ir velvetinį švarką, ir palaidinių, ir sijoną, ir dar šio bei to).
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2007 04 14, 17:37)
Nesuprantu, ar čia aš nemoku ieškoti, ar tikrai maždaug nuo 140 cm ūgio vaikui nupirkti drabužių beveik neįmanoma?

Turbūt turi omeny ne vaiką, o mergaitę hihihi.gif Berniukams 140 ūgio ir 36 batų - nors vežimu vežk smile.gif Bet atsimenu, kaip ieškojau berniukui 38 dydžio batų - tas joooo g.gif Nors ir tai dar - berniuko ir vyro batų modeliai taip stipriai nesiskiria, kaip mergaitės ir moters. Aukštakulniai ten visokie... unsure.gif

O ūgis berniukų problematiškas pasidaro turbūt virš 162 g.gif

Šiaip intershopuose ūgių būna unsure.gif Laredoute ten visokie... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 balandžio 2007 - 18:17
QUOTE(Noa @ 2007 04 15, 19:16)
Turbūt turi omeny ne vaiką, o mergaitę hihihi.gif


Nebūk suvalkietė (jie sako: "turiu vieną vaiką ir dvi mergaites" lotuliukas.gif ) Bet iš tikrųjų, mergaičių drabužius turėjau omeny, bernų man neaktualu, bet kiek užmatau, atrodo visai faini, ir dydžių lyg ir yra g.gif ax.gif
Atsakyti
Na, kai mano mergaitė jau už mane didesnė, tai atrodo, kur žiūriu, ten krūvas visai normaliom kainom tavo minėtų dydžių puikiausių rūbų ir batų matau (turbūt todėl, kad rinktis iš tų krūvų nereikia biggrin.gif )

O va bernam iki kokio 160 drabužių dar yr, ačiūdie, bet su batais tai doh.gif tikrai gryna nelaimė - arba vaikiški iki 35, arba susaugusių nuo 39. O 37-38- nėr nors nusišauk. Beje, 39 suaugusiųjų batai tikrai toli gražu ne vienu cm didesni už vaikiškus 38 (šiaip taip gautus) . Taigi, mums irgi visai liūdni reikalai irnesakyk.gif Gerai, kad vaikėzas neperdidžiausias ir neišrankus dar, tai perku, tokius kokius randu (šiam sezonui stebuklingai ,,Batų kalne" radau), kad tik būt tinkamo dydžio ir tikros odos. O iš pakaitalo, tektų triskart į sezoną tą ieškojimą ir galvos skausmą išgyvent. Patikrinta. doh.gif (šiuo atveju jau geriau mergaitės, nors po futbolo pakeliui iš mokyklos į namus nepareina atkritusiais padais mirksiukas.gif irnesakyk.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 15 balandžio 2007 - 22:58
aš tai internetinėse parduotuvėse perku daug ką vaikams. NEXT'e tikrai didelis pasirinkimas ir dydžių ir stilių įvairiausių. kokybė labai gera, tik kainos biški kandžiojasi. bet per išpardavimus galima tikrai nebrangiai apsipirkt. dar iš Adams kids ir Vertbaudet perku. irgi labai geri drabužėliai ir gana nebrangūs.
Atsakyti
Vaikinams problematiškiausia rasti 150-164 cm ūgio drabužius ir 37-39 dydžio batus. Daugelis vaikiškų parduotuvių tokiais paaugliškais dydžiais neprekiauja. Džiaugiuosi atradus X-teen parduotuvę, kur galėjome rasti kelnes pagal savo išmatavimus (sūnus pilnokas ir kelnes išrinkti jam būdavo problema). O koja šiais metais pasiekė 40 dydį, jau galime rinktis iš suaugusių thumbup.gif
Atsakyti
Mums tai su batukais problemėlė g.gif dydis 37, bet kojytė, labai plona, kai reikėjo žieminius pirkti doh.gif mega_shok.gif oi vargom, visi normalesni jai tinkantys iki 35 dydžio.
su rūbais irgi ne kas, mes provinsijoje gyvenam Šiauliai arčiausia, o ten tai išvis tik kelios parduotuvės tokiems paaugusiems vaikams doh.gif
Atsakyti
maniau as viena, kuriai kiekvienas sezonas - didziausias kosmaras buna, kai reikia pirkti drabuzius ir avalyne doh.gif 140cm liesa mergicka su 37 dydzio siaurute peda blush2.gif , 116cm isrankus berniukas su 31 dydzio peda.. Gaunasi taip, jog su dukters bridzais dar prasisuku "Mada vaikams" parduotuveje, nes pagal apimtis 110cm ugiui perku hihihi.gif O siaip rimtai tokiam ugiui sudetinga kazka gauti, dar kazkiek normalesniu drabuzeliu randu Megoj, "Bimbo" parduotuveje. Avalyne - buna didzioji medziokle.. cool.gif Kaip isprotejus lakstau ir ieskau Bartek didesniu dydziu batu, nors ju kainos tai doh.gif tokiam dydziui (kitur moteriskus siulo - nu negi astuonmete eis su moteriskais? blink.gif ). Pvz. jau dabar ziurineju vasariniu bateliu, tai maciau Akropolyje "Bartek" parduotuveje thumbup.gif tikiuosi kai labiau atsils - dar gausiu, nes dabar dar nerizikuosiu pirkti. Sunus irgi tik "Bimbo" sau drabuzeliu randa, nes kitur kazkaip jam dizainas ir medziagos nepatinka.. Pvz. radom kostiumeli (kelnes ir bliuzonas) nebrangiai ~85Lt kiek pamenu, tai nera ko lyginti su kitu parduotuviu drabuziais.. Kelnes tas tampo kiek tik gali, bet ne kiek nenusiskalbe thumbup.gif noriu dar viena toki pakartot, tik idomu ar gausiu 116cm ugiui.. g.gif Bazeje, Maximose ir turguje senai jau nieko neperku - neatlaiko niekas: drabuziai susidevi greit, avalyne - max 3savaitems ir dar be jokiu supinatoriu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 18 balandžio 2007 - 17:11