Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių tyrelės/košelės

Sveikos, mamytes, noreciau paklaust jusu kokiu firmu tyreles, koseles ir sultytes savo vaikuciams duodate. Priaugome ta amziu, kai pienukas nebesotus. Gydytoja siulo maitinti "Hipp" produktais. O gal kitu firmu - "Nestle", Semper" - irgi geri? Aisku noriu, kad mazyle valgytu tik ypac kokybiska maista. Ar kokybiska tik tai kas brangu?
Atsakyti
Aš saviškiui duodavau Hipp pieno mišinuką. Prieš tai išbandėm ir kitų, bet šis labiausiai jam tiko.
Kiek žinau, geriausia duoti tokį mišinuką, kuris yra suskirstytas pagal amžių, t.y. vaikui augant duodamas sotesnis mišinukas, pvz. Hipp1, Hipp2 ir t.t. Mano nuomone, Tutteli mišinukas yra nekoks, nes tą patį mišinuką galima duoti nuo gimimo iki 12 mėn. Kažkaip nelogiška, juk kūdikiui augant, jo poreikiai irgi auga.
Dar neblogi, kiek žinau, yra Aptamil ir Milupos pieno mišinukai. Milupos košeles maniškis mielai kirsdavo essen.gif . Nelabai patiko tik Nestle košelės - jos labiau primindavo blynų tešlą, o Milupos kažkokios puresnės būdavo.
Na, o apie kitų firmų maistelį nežinau, nes neduodavau. Girdėjau, kad Semper produktai neblogi.
Atsakyti
Misinuko mes jauciu taip ir liksim neragavusios-uzaugsim su mamytes pienuku. Tik va koseliu, tyreliu naminiu nenori visai valgyt, tai ir stoviniuoju po pusvalandi prie parduotuviu lentynu nezinodama ka nupirkt...
Atsakyti
Tiesa, tyreles maniškis tik Hipp valgydavo. Nelabai patiko Nestle tyrelės. Na, bet, aišku, vaikučių skonis gali skirtis.
Atsakyti
Bandem Hipp ir Nestle tyreles, tai Nestle is vis nevalge o
Hipp kapoja, net ausys linksta thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi naminio maisto nevalgom, deja. Perku Hipp tyreles, darzovienes, koses kai kurias, bet labiausiai tai valgo Milupos ryziu-kukuruzu kose ir Hippo "labos nakties" koseles. Dar karta buvau nupirkus Semper mango tyrele, oi kaip valge tongue.gif Tik sios tyreles brangokos.
Atsakyti
As issirinkau Hipp, nes maziausiai visokiu kudikiams nereikalingu priedu, Pvz Nestle labai skanios ten vaniles ir t.t. yra. Semper tyreles labai daug visokiu prieskoniu-pipirai ir pan. o juk sakoma kad kudikiam viso to negalima. Keista.
Tik Hippo man labai neskani darzovies su grietinele, nors maniske valgo viska ka duosi tongue.gif
Atsakyti
O kazi kaip tos "Top Top" ir "Mazas" tyreles? Ten tai isvis jokiu priedu lyg ir nera, bent jau etiketej. Tik kazi kodel tada jos daug pigesnes? Ar duodat siu firmu? Arba tos nebrangios rusiskos (berods) koseles "Bebi"? Man kazkaip tos pigios nepatikimai atrodo...
Atsakyti
As duodu ir Top-Top ir Mazas tyreles. Nemanau, kad jos prastesnes, o tiesiog daznai permoki uz firmos varda. Bebi pigesnes, nes jos slovenu gamybos, o va suomiski, vokiski gaminiai brangesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunne: 22 lapkričio 2004 - 12:32
Bebi košelės labai saldžios, visokių saldėsių, prieskonių pridėta. Viena karta buvau nupirkusi, bet maniškis nevalgė. Labai skanios jam Milupos avižinė ir ryžių košelės (be jokių saldiklių, kiek žinau) -jas dažniausiai ir duodavau, o vėliau Milupos 7 grudų košelę duodavau.
Atsakyti
Siryt pavaisinau savo maziuke "Mazas" melyniu tyrele. Nedaug jos suvalge. Bet po keliu valandu kaktyte "pasipuose" mazais spuogiukais. Maziuke jautri - kaip cia pasakius - chemikalams, nesvariems produktams. O nuo Hipp net ir didesnio kiekio melyniu tyreles - absoliuciai nieko. Tad ko gero skirtumas kokybej vistik yra...
Atsakyti
QUOTE (Ramunne @ 2004 11 21, 21:30)
Mes irgi naminio maisto nevalgom, deja. Perku Hipp tyreles, darzovienes, koses kai kurias, bet labiausiai tai valgo Milupos ryziu-kukuruzu kose ir Hippo "labos nakties" koseles. Dar karta buvau nupirkus Semper mango tyrele, oi kaip valge tongue.gif Tik sios tyreles brangokos.

Ramunne, o kur perki Milupa koses? As kazkodel butent Milupos nemaciau prekybos centruose cool.gif
Atsakyti