Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada vaikai sėdi vežimėliuose?

Sveiki,

Reikia išsirinkti lengvesni vėžimėli ir susidūriau su problema iki kokio svorio paprastai galima sodinti vaiką į vėžimėlį.
Nes sūnus 7 mėn. sveria virš 9 kg., tai kuriam laikui man to vežimėlio pakaks, jei dažniausiai nurodoma, kad vaikus galima sodinti iki 15 kg? Ar tokia svorio riba yra įprastinė ar būna ir kitokios?
Atsakyti
paprastai 15 kg sveria apie 3 m. vaikas dar lyg buna 18 kg riba, bet tai manau, kad 15 kg drasiai pakanka
Atsakyti
Onora teisingai nurodė mirksiukas.gif
15 kg apytiksliai 3 m., bet tikrai labai abejoju ar iki trijų metų vežimą naudosit smile.gif .
Aš kai tik mažius pradėjo tvirtai vaikščioti vežimo nebenaudoju, tegul geriau vaikutis sportuoja, pats vaikšto ir tai jam labai patinka thumbup.gif . O jei reikia nueiti tolesnį atstumą, tai į lauką pasiimu triratuką su stumiama rankena thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
Va ir man labai idomu iki kokio mazdaug amziaus tie kleckai vezimeliuose sedi. Sako, kad kai tik ismoksta vaikscioti, tai ir nebenori juose sedeti... Pasidalinkite patirtimi, kurios jau jos turi g.gif
Atsakyti
Nenorėt tai jau nelabai nori, bet gi jėgų dar nelabai užtenka biggrin.gif Po to kad įsivaro, eina, griūna, pyksta doh.gif Tai tampausi vežimą iš paskos ir sodinu kai jau nervus raminti reikia biggrin.gif Be to, bent kol kas tai maniškė eina tik ten kur JAI reikia, jei reikalų turiu aš, važiuojam su vežimu biggrin.gif
Beje, kai kurie kaip tik tingi vaikščioti vėliau, nes nori patinginiauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 19, 12:36)
Be to, bent kol kas tai maniškė eina tik ten kur JAI reikia, jei reikalų turiu aš, važiuojam su vežimu biggrin.gif 

Labai teisingai parasyta drinks_cheers.gif
Kol maziukas tik pradejes vaikscioti, nedaug kur nukeliausi, vis tiek reikia su savim imt vezima. Taip ir patogiau ir greiciau. O lauke salia namu kur paslampineti jau galima ir be vezimo.
Mes paskutini karta naudojom savo sportinuka, kai sunui buvo 2.5m, tada svere apie 13 kg. Buvo vasara, vaziavom visai dienai i kelione, Gruto parke ir pan. tai vaikas aisku pavargo, o kad nereiketu nesti, labai praverte vezimukas.
O siaip i lauke su vezimu nustojom eiti nuo 1 m 4 men (po ziemos)
Atsakyti
QUOTE(IlonaD @ 2007 04 18, 23:04)
Sveikos, mamytes,
Va ir man labai idomu iki kokio mazdaug amziaus tie kleckai vezimeliuose sedi. Sako, kad kai tik ismoksta vaikscioti, tai ir nebenori juose sedeti... Pasidalinkite patirtimi, kurios jau jos turi  g.gif

Šiaip vaikas , kai išmoksta vaikščioti , vežimuke sėdėti nenori (aišku, nuo vaiko priklauso) 4u.gif ,kai su vaiku vaikštome savo kieme, tai dar nieko smile.gif , bet jei reikia užsukti pvz., į parduotuvę, su dvimečiu vaiku-labai sunku - viską griebia doh.gif , o kai reikia eiti namo su pilnu maišu prekių doh.gif , dar ir vaiką tenka nešti , nes jam mat atsibodo vaikščioti, jis pavargo... biggrin.gif . Mano mažąjai dukrelei jau treji, bet skėtuką su miegama padėtimi (šiaip vežimukas nuo 1.5 m. nenaudojamas kasdienai, tik kelionėse ax.gif ) dar vešimės į pajūrį, nes bent jau NIDOJE jūra tolokai ax.gif , einant namo, vaikutis dažniausiai vežimėly užmiega smile.gif . Grįžus iš atostogų, manau, su vežimėliu jau atsisveikinsime 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 18 birželio 2007 - 09:21
NA mes dar visai sekmingai draugaujame su vezimuku. KAi reikia toliau nueiti visada vaziuojame su vezimeliu. Buna, kad ir pokaicio miegoti isvaziuojame su vezimeliu i lauka. Va kaip mtik dabar ruosiuosi keisti universala i sportinuka, tikiuosi, kad dar jo mjums prireiks(ne veltui pirksiu).
Atsakyti
Mano 4 metu mergina taip sekmingai nuluzo brolio vezime Palangoj, kad nenubudo net kai i masina ikelem, i kedute lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O prisedo tik "truputi pailset", kol tetis broli panes tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Vat pasirodo pravercia ir tokiam vaikui tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif Aisku ne kasdienai.
Atsakyti
Maniškiui 3 metai su trupučiu ir vežimą vis dar turim smile.gif Naudojam labai retai, bet praverčia keliaujant atostogaut į pajūrį ar skrendant atostogaut į užsienį, kai norisi daug pamatyt ir daug apvaikščiot visur smile.gif
Beja daug kur užsienyje vaikai vežiojami vežimėliuose iki 4 metų, o kartais ir ilgiau biggrin.gif Ir niekas nesistebi ten biggrin.gif
Tik pas mus dar vis bobutės akis išpūtę žiūri kai dviejų metų vaikas vežime sėdi smile.gif Kitoks gyvenimo tempas jau ir pas mus prasideda tongue.gif tongue.gif tongue.gif Nesinori savęs ribot ir sėdėt namie, vien dėl to, kad mažą vaiką turi ax.gif Norisi visai dienai kažkur išbėgt... O be vežimo kartais tai sunku padaryt ax.gif
Atsakyti
kai maniškis jau vaikščiojo ir jam buvo kažkur pusantrų metukų vežimo nereikėjo, nes labai pačiam patiko vaikščiot, O kai buvo beveik 2 metai vėžimo labai reikėjo.
Atsakyti
Mano vaikui 2,5 m ir mes dar sekmingai vazinejam su vezimu. Labai praverčia keliaujant atostogaut į pajūrį ar siaip ilgiau pavaikscioti, arba jei reikia nueiti kazkur su savo reikalais. Pavargsta gi vaikas, o ir nespesi niekur nueti su juo doh.gif , jam gi reikia visas masinas apziureti lotuliukas.gif
Atsakyti