Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu su juo gyventi

Mes draugauam apie 3 mėn, susitinkam kasdien, miegam kartu visada blush2.gif , kartu apsipirkinėjame, gaminame valgyti, tvarkomes ir t t pramogaujam, ilsimes irgi kartu 4u.gif Tačiau gyvename atskirai. Labai norėčiau susimesti biggrin.gif blush2.gif , nes manau, kad jau laikas, santykiai rimti, net vaikus planuojam blush2.gif Yra tam tikrų kliūčių, jis gyvena su kambarioku, aš - su kambarioke, norėčiau gyventi pas jį bute, tačiau nenoriu pati tai siūlyti blush2.gif Ką manote apie šią situaciją?
Atsakyti
O kaip galima miegot kasdien kartu ir gyvent atskirai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 19, 20:02)
Mes draugauam apie 3 mėn, susitinkam kasdien, miegam kartu visada  blush2.gif , kartu apsipirkinėjame, gaminame valgyti, tvarkomes ir t t pramogaujam, ilsimes irgi kartu  4u.gif  Tačiau gyvename atskirai. Labai norėčiau susimesti  biggrin.gif  blush2.gif , nes manau, kad jau laikas, santykiai rimti, net vaikus planuojam  blush2.gif  Yra tam tikrų kliūčių, jis gyvena su kambarioku, aš - su kambarioke, norėčiau gyventi pas jį bute, tačiau nenoriu pati tai siūlyti  blush2.gif Ką manote apie šią situaciją?

kaip cia suprast? g.gif biski nesirisa ane biggrin.gif sakiniai patys priestarauja cool.gif
Atsakyti
ale ir greiti jūs...per 3 mėn jau viską kartu darote, tik kad negyvenat...bigsmile.gif
šiaip, siūlau palaukti..jei draugas nesiūlo ax.gif
Atsakyti
"ant bangos" gi esat jus biggrin.gif ..nepulk gyvent...visas gerumas gali staiga dingti mirksiukas.gif ....
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 04 19, 21:09)
O kaip galima miegot kasdien kartu ir gyvent atskirai  g.gif

Tai kas, kad nakvojam? blink.gif mano visi daiktai yra pas mane, naminiai gyvunėliai irgi, kasdien grįžtu jų pamaitinti, persirengti, net dantų šepetėlio nepalieku pas draugą blush2.gif Kasdien prieš darbą jis parveža mane namo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 19, 21:31)
ale ir greiti jūs...per 3 mėn jau viską kartu darote, tik kad negyvenat...bigsmile.gif
šiaip, siūlau palaukti..jei draugas nesiūlo  ax.gif

Kad jaučiu, prireiks ilgai dar laukti unsure.gif Bo jį tokią padėtis tenkina unsure.gif
Atsakyti
Tai pasiulyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melindax @ 2007 04 20, 00:02)
Tai kas, kad nakvojam?  blink.gif  mano visi daiktai yra pas mane, naminiai gyvunėliai irgi, kasdien grįžtu jų pamaitinti, persirengti, net dantų šepetėlio nepalieku pas draugą  blush2.gif  Kasdien prieš darbą jis parveža mane namo  verysad.gif

Tai problema - tik daiktai? Jei negalit atvirai pasikalbėti apie tokį elementarų žemišką dalyką, apie kokį gyvenimą kartu dar kalbėti? blink.gif Jam net ne ankstoka, o visiškai peranksti. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Melindax @ 2007 04 20, 00:02)
Bo tokią padėtis tenkina  unsure.gif

Tai gal pirmiausia apie JĮ ir reikėtų galvoti, jei jau čia tokia begalinė meilė įsiplieskus. mirksiukas.gif
Atsakyti
nereik taip piktai blink.gif

o tu su juo pasikalbek.. prievarta gi nepriversi.. bet ir prasme kokia tau uz buta moketi jei tu jame negyveni g.gif tik daiktus laikai.. arba pradek po biski daiktus nestis pas ji ir nei nepastebes kai persikraustys..

pas mus taspac varijantas buvo.. tik ne as pas ji o jis pas mane biggrin.gif
Atsakyti
As izvelgiu cia tik ryskiai vienpusi nora g.gif tavo..o jis galvoju net nenutuokia kad tu kurpi planus apie gyvenima kartu doh.gif paprastuoju budu reikia tokius reikalus tvarkyt atsiset ir ramiai pasikalbet o gal tu jo mintis kiaurai perskaitai ir net neklausi jo g.gif
Atsakyti
ar ne per anksti apie tai kalbėtis? Vaikiną tokie santykiai tenkina, o mergina skuba...nieko čia nebus...padraugasit ir išsiskirsit. schmoll.gif ..o jei gyvent pradėsit, tai pagyvensit ir išsiskirsit...bo santykiai jaunų žmonių, kurie per 3 mėn jau ir gyvena kartu, ilgai netruksta....ir kur jus skubat doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soulmate: 20 balandžio 2007 - 07:41
Na, nemanau, kad jis visiškai to nenori, gal net nori, bet labiausiai kas trukdo tam, tai jo kambariokas, juk trise negyvensim, būtų prireikę jį paprašyti išsikraustyti ax.gif
Tiesiai šviesiai jam pasiūlyti nenoriu, noriu būtent jo vyriškos iniciatyvos ax.gif , be to viskas kitaip būtų, jei kviesčiau pas save gyventi, o čia dabar įsiprašyti pas jį doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 19, 21:31)
šiaip, siūlau palaukti..jei draugas nesiūlo  ax.gif

O kiek būtent jūs lauktumėt? 4u.gif
Atsakyti