Mes draugauam apie 3 mėn, susitinkam kasdien, miegam kartu visada
, kartu apsipirkinėjame, gaminame valgyti, tvarkomes ir t t pramogaujam, ilsimes irgi kartu
Tačiau gyvename atskirai. Labai norėčiau susimesti
, nes manau, kad jau laikas, santykiai rimti, net vaikus planuojam
Yra tam tikrų kliūčių, jis gyvena su kambarioku, aš - su kambarioke, norėčiau gyventi pas jį bute, tačiau nenoriu pati tai siūlyti
Ką manote apie šią situaciją?
QUOTE(Melindax @ 2007 04 19, 20:02)
Mes draugauam apie 3 mėn, susitinkam kasdien, miegam kartu visada
, kartu apsipirkinėjame, gaminame valgyti, tvarkomes ir t t pramogaujam, ilsimes irgi kartu
Tačiau gyvename atskirai. Labai norėčiau susimesti
, nes manau, kad jau laikas, santykiai rimti, net vaikus planuojam
Yra tam tikrų kliūčių, jis gyvena su kambarioku, aš - su kambarioke, norėčiau gyventi pas jį bute, tačiau nenoriu pati tai siūlyti
Ką manote apie šią situaciją?
kaip cia suprast?
"ant bangos" gi esat jus
..nepulk gyvent...visas gerumas gali staiga dingti
....
QUOTE(misius @ 2007 04 19, 21:09)
Tai kas, kad nakvojam?
Papildyta:
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 19, 21:31)
ale ir greiti jūs...per 3 mėn jau viską kartu darote, tik kad negyvenat...
šiaip, siūlau palaukti..jei draugas nesiūlo
Kad jaučiu, prireiks ilgai dar laukti
Tai pasiulyk
QUOTE(Melindax @ 2007 04 20, 00:02)
Tai kas, kad nakvojam?
mano visi daiktai yra pas mane, naminiai gyvunėliai irgi, kasdien grįžtu jų pamaitinti, persirengti, net dantų šepetėlio nepalieku pas draugą
Kasdien prieš darbą jis parveža mane namo 
Tai problema - tik daiktai? Jei negalit atvirai pasikalbėti apie tokį elementarų žemišką dalyką, apie kokį gyvenimą kartu dar kalbėti?
Papildyta:
QUOTE(Melindax @ 2007 04 20, 00:02)
Tai gal pirmiausia apie JĮ ir reikėtų galvoti, jei jau čia tokia begalinė meilė įsiplieskus.
nereik taip piktai
o tu su juo pasikalbek.. prievarta gi nepriversi.. bet ir prasme kokia tau uz buta moketi jei tu jame negyveni
tik daiktus laikai.. arba pradek po biski daiktus nestis pas ji ir nei nepastebes kai persikraustys..
pas mus taspac varijantas buvo.. tik ne as pas ji o jis pas mane
o tu su juo pasikalbek.. prievarta gi nepriversi.. bet ir prasme kokia tau uz buta moketi jei tu jame negyveni
pas mus taspac varijantas buvo.. tik ne as pas ji o jis pas mane
ar ne per anksti apie tai kalbėtis? Vaikiną tokie santykiai tenkina, o mergina skuba...nieko čia nebus...padraugasit ir išsiskirsit.
..o jei gyvent pradėsit, tai pagyvensit ir išsiskirsit...bo santykiai jaunų žmonių, kurie per 3 mėn jau ir gyvena kartu, ilgai netruksta....ir kur jus skubat
...
Na, nemanau, kad jis visiškai to nenori, gal net nori, bet labiausiai kas trukdo tam, tai jo kambariokas, juk trise negyvensim, būtų prireikę jį paprašyti išsikraustyti
Tiesiai šviesiai jam pasiūlyti nenoriu, noriu būtent jo vyriškos iniciatyvos
, be to viskas kitaip būtų, jei kviesčiau pas save gyventi, o čia dabar įsiprašyti pas jį 
Papildyta:
O kiek būtent jūs lauktumėt?
Tiesiai šviesiai jam pasiūlyti nenoriu, noriu būtent jo vyriškos iniciatyvos
Papildyta:
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 19, 21:31)
ale ir greiti jūs...per 3 mėn jau viską kartu darote, tik kad negyvenat...
O kiek būtent jūs lauktumėt?