Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodis krikšto tėveliams

Sveikos, noreciau jusu patarimo. Gegužes men. mano angeliuko krikštynos. labai norečiau pasakyti kokius nors gražius žodžius krikšto teveliams už tai kad pakrikštijo musu vaikeli. gal kuri nors turis kokiu nors minčiu. bučiau labai dekinga už pagalba. 4u.gif
Atsakyti
Aš naudojau atviruką. Ispaudžiau klecko rankytės atspaudą su guašu ant spalvoto popieriaus, apkirpau figūrinėmis žirklėmis. Viduje gali rašyti, kad dėkoji, aš klecko vardu parašiau, kad šis atvirukas kaip prisiminimas apie buvusias krikštynas. Galima kokį eileraštį gražų ar linkėjimą surasti.
Aš atvirukus dariau visiems svečiams. Visi liko patenkinti:)
Atsakyti
mamites, labai prasau padeit, niekaip nesugalvoju ka pasakyti. pasidalinkit patirtim. aciu
Atsakyti
gal tiks šis (gal kuom nors pasinaudosite):

Aš - trapus ir baltas popieriaus lapas,

Pats nusispalvinti negaliu,

Tad, jei piešite tamsiomis spalvomis,- būsiu niūrus,

Jei piešite mane skaisčiomis spalvomis, -būsiu šviesus ir linksma

Aš - paruoštas lipdymui molio gabalas,

Pats nusilipdyti negaliu,

Tad, jei lipdysite mane piktą ,-būsiu gąsdinantis,

Jei lipdysite mane mąstantį,- būsiu paguodžiantis.

Aš- maža ir gležna gyvybės sėkla,

Pati išdygti negaliu,

Tad, jei sėsite mane abejingai, užaugsiu menka,

Jei sėsite mane su meile, užaugsiu derlinga.

AŠ- jusų sumanyta, bet neužbaigta daina,

Pati sau žodžių pasirašyti negaliu ,

Tad, jei sudėsite į mane bet kokius žodžius skambėsiu padrikai ,

Jei sudėsite į mane išminties pilnus žodžius, skambėsiu gyvai.

Globokite, mylėkite mane, aš - jūsų vaikas.
Atsakyti
aš irgi ieškojau žodžių, kurie tiktų krikšto tėvams, bet deja niekur neradau. labai norėčiau, kaip nors gražiai padėkot už tai, kad sutiko būti mano angeliuko krikštatėviais.
būtų gerai, kad kas nors pasidalintų savo mintimis, gal žinot kokių gražių eilėraštukų, tinkančių ta proga
Atsakyti
Mano angeliuko krikstynos buvo si savaitgali. tai as uzsisakiau pas Mamka22 atvyruka su mano vaikelio nuotrauka , o viduje buvo uzrasyti zodziai nuo vaikelio,,aciu kad tapot mano ktikstatievais,,. kukliai bet grazu:) ktiksto tevelai liko labai patenkinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽUKA @ 2007 05 15, 10:49)
Mano angeliuko krikstynos buvo si savaitgali. tai as uzsisakiau pas Mamka22 atvyruka su mano vaikelio nuotrauka , o viduje buvo uzrasyti zodziai nuo vaikelio,,aciu kad tapot mano ktikstatievais,,. kukliai bet grazu:)  ktiksto tevelai liko labai patenkinti.  lotuliukas.gif

na jūs galite daug ką pačios pasidaryti, pasinaudokite paint programa. Mano krikšto sūnaus mama parašė padėką atviruke, o vaikutis savo rankele nupiešė gėlyčių.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 05 15, 10:19)
na jūs galite daug ką pačios pasidaryti, pasinaudokite paint programa. Mano krikšto sūnaus mama parašė padėką atviruke, o vaikutis savo rankele nupiešė gėlyčių.

o ka daryt jei vaikutis dar nepiesia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 05 15, 13:27)
o ka daryt jei vaikutis dar nepiesia  smile.gif

paprasčiausiai įdėti vaikučio rankytės antspaudą
Atsakyti
o padekos zodziu niekas neturi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mieli krikšto tėveliai,
Ši diena ypatinga,
Degant baltai žvakelei
Šiandien mūsų vaikeliai tapo turtingais.

Gauvo meilę Dievulio,
Dovanų kalnelius,
Kunigėlio palaimą
Ir antrus tėvelius.

Į tikėjimo kelią
Vartelius jiems atvėrėt
Ir pirmąkart nekaltus kūdikėlius
Pas Dievulį lydėjot.

Gal sitas kam nors patiks blush2.gif . Tik reiketu rasyti vienaskaita, mums tai daugiskaita reikalinga... lotuliukas.gif
Atsakyti
mes savo sūnučio krikšto tėveliams dovanojom atviruką su mažojo nuotrauka, ant kurio jo vardu užrašėm paprastus padėkos žodžius: Krikšto mamyte ...(vardas) ir krikšto tėveli...., nuoširdžiai dėkoju Jums, kad sutikote būti mano krikšto tėveliais. Tikiu, kad padėsite mano tėveliams užauginti ir išauklėti mane doru ir atsakingu žmogumi. Aš irgi užaugęs Jūsų neapleisiu, laikysiu Jus antraisiais savo tėvais. Krikšto sakramento proga, su meile, krikšto sūnus ...., data
Atsakyti