Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos-bėda

Ana tema jau uzdare, per daug pripliurpem tongue.gif
Tai vat,as norejau paklausti,o kada gi tie visi tepliojimosi rezultatai pradeda matytis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 04 24, 14:21)
Ana tema jau uzdare, per daug pripliurpem  tongue.gif
Tai vat,as norejau paklausti,o kada gi tie visi tepliojimosi rezultatai pradeda matytis?  ax.gif

Žinai nuliūdinsiu, niekada, tepiausi visą nėštumą, ir iki šiol tepliojuos, bet rezultatas nulinis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 04 24, 15:43)
Žinai nuliūdinsiu, niekada, tepiausi visą nėštumą, ir iki šiol tepliojuos, bet rezultatas nulinis  doh.gif

Tai kodel po velniu mes leidziam pinigus tiems visiems brangiems kremams??? lotuliukas.gif As ir tepiaus ir pries, ir po, rezultatu taip pat kolkas 0 blush2.gif
Atsakyti
Man pavyko isvengti situ nedoreliu. Per visa nestuma priaugau apie 20kg (iki tol sveriau 52kg), ir pilvuzas buvo didelis, taciau neatsirado ne vienos strijos thumbup.gif
Nepirkau brangiu kremu, bet kiekviena diena tepiau ir dar dabar tepu kuneli vaikisku aliejuku, geriau daug vandens, o turbut ir pati oda yra pakankamai elastinga, nes ir dabar nors po gimdymo praejo tik pusantro men., bet pilvas graziai traukiasi, tik tapo sausoka ir igijo nerealia spalva, toks rudas kaip po idegio ir dar tas dryziukas... blush2.gif
O vat mano vyras priaugo svorio ir atsirado striju ant slaunu, ant sonu, net prie pazastu, aisku jis jokiais kremais nesiteplioja, tik per diena isgeria labai labai daug skysciu, kurie matyt taip pat greit isgaruoja, o oda lieka nedrekinta ir yra neelastinga...
Manau, kad labiausiai priklauso nuo pacios odos strukturos, bet stengtis ja "pamaitint" tikrai reikia, nes bent jau busim padariusios viska ka galejom, tegu ir nelabai padejo, bet jei "nemaitinsim" odos bus dar blogiau, o tureti grazu kuna norim visos flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Iksija @ 2007 04 26, 14:03)
Man pavyko isvengti situ nedoreliu. Per visa nestuma priaugau apie 20kg (iki tol sveriau 52kg), ir pilvuzas buvo didelis, taciau neatsirado ne vienos strijos thumbup.gif
Nepirkau brangiu kremu, bet kiekviena diena tepiau ir dar dabar tepu kuneli vaikisku aliejuku, geriau daug vandens, o turbut ir pati oda yra pakankamai elastinga, nes ir dabar nors po gimdymo praejo tik pusantro men., bet pilvas graziai traukiasi, tik tapo sausoka ir igijo nerealia spalva, toks rudas kaip po idegio ir dar tas dryziukas... blush2.gif
O vat mano vyras priaugo svorio ir atsirado striju ant slaunu, ant sonu, net prie pazastu, aisku jis jokiais kremais nesiteplioja, tik per diena isgeria labai labai daug skysciu, kurie matyt taip pat greit isgaruoja, o oda lieka nedrekinta ir yra neelastinga...
Manau, kad labiausiai priklauso nuo pacios odos strukturos, bet stengtis ja "pamaitint" tikrai reikia, nes bent jau busim padariusios viska ka galejom, tegu ir nelabai padejo, bet jei "nemaitinsim" odos bus dar blogiau, o tureti grazu kuna norim visos flirt.gif

na taip,cia nuo pacios odos priklauso. va anyta 2 vaikus pagimde, ne vienos strijos neturi,figura vos ne kaip pas paaugle, kas pamato,sako vyro sesuo. na juk visalaik prisiziuri, sportuoja, nekemsa beleko... ak, kad man tiek valios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 04 24, 15:43)
Žinai nuliūdinsiu, niekada, tepiausi visą nėštumą, ir iki šiol tepliojuos, bet rezultatas nulinis  doh.gif

Pritariu man tas pats. Po gimdymo jau metai praejo, o atrodo, kad dabar ju dar daugiau atsirado
doh.gif
Atsakyti
sveikos as ir neisvengiau striju pina ju visur nors ir tepdavausi...
Atsakyti
Na kiek teko girdėt bus ar nebus strijų tik nuo pačios odos elestingumo priklauso ir nelabai kremai ką gali padėt, nepirkau jokių kremų ir ačiū dievui išvengiau jų
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2007 04 28, 13:33)
Na kiek teko girdėt bus ar nebus strijų tik nuo pačios odos elestingumo priklauso ir nelabai kremai ką gali padėt, nepirkau jokių kremų ir ačiū dievui išvengiau jų

Pasiseke ax.gif o pas mane visur ju pilna doh.gif
Atsakyti
Nezinau cia tiesa ar ne,bet esu girdejus kad nuo randu kremai gydo strijas,viena buvau nusipirkus tai jo tutele labai maza,o kainavo virs 30lt,istepiau per savaite laiko,ten parasyta jei nori rezultatu reikia sutept ne viena ir dvi tuteles.Cia gal tik mano vaizduote,bet jau man ten pradejo rodytis,kad jos ne tokios gilios darosi,bet jauciu tik prisisvaigau cia sau.Sita tutele kur pirkau tai viena is pigiausiu buvo,buvo ir uz 200,galvojau gal ta pirkt,bet kai pamaciau,kad kiekiai tokie patys,galvoju apseisiu.Nerealiai kompleksuoju del pilvo,jei atsitiktu taip,kad tureciau daug pinigu iskart lekciau pas plastikos chirurgus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(twiks @ 2007 04 28, 19:03)
Nezinau cia tiesa ar ne,bet esu girdejus kad nuo randu kremai gydo strijas,viena buvau nusipirkus tai jo tutele labai maza,o kainavo virs 30lt,istepiau per savaite laiko,ten parasyta jei nori rezultatu reikia sutept ne viena ir dvi tuteles.Cia gal tik mano vaizduote,bet jau man ten pradejo rodytis,kad jos ne tokios gilios darosi,bet jauciu tik prisisvaigau cia sau.Sita tutele kur pirkau tai viena is pigiausiu buvo,buvo ir uz 200,galvojau gal ta pirkt,bet kai pamaciau,kad kiekiai tokie patys,galvoju apseisiu.Nerealiai kompleksuoju del pilvo,jei atsitiktu taip,kad tureciau daug pinigu iskart lekciau pas plastikos chirurgus lotuliukas.gif  thumbup.gif

jo as irgi po gimdymo labai kompleksuoju del pilvo ir striju,mano drauges visos pagimdziusio nu nei pas viena nei pilvo nei striju nera,o man tai turbut uz jas visas atsirado,visas pilvas kojos uzpakalis,ir dar tokios gilios fui nekenciu ju tai nors pilvo nebutu,o jis dar toks subliuskes liko oda kabanti,nu figura net neziuriu i veidrodi doh.gif as vyrui irgi sakiau kad jei butu pinigu daryciaus operacija,noriu eit i vaklumini masazabet neturiu tiek pinigu,sake naikinasi strijos ir oda tempia
Atsakyti
QUOTE(plienine_magnolija @ 2007 04 26, 21:23)
Pritariu man tas pats. Po gimdymo jau metai praejo, o atrodo, kad dabar ju dar daugiau atsirado
doh.gif

negasdinkit! blink.gif kaip gal nei is sio nei is to striju padauget? jeigu svoris laikosi vietoje - kazi, o gal po gimdymo dar priaugai? g.gif
Atsakyti