Įkraunama...
Įkraunama...

Naujųjų prietarai

QUOTE(Saulužė @ 2011 12 01, 12:55)
Artėjančius 2012-uosius globos juodasis vandens drakonas

Apranga

Drakonas mėgsta blizgesį visur. Drabužis turi būt patogus ir ištaigingas. Drakonui patinka ekstravagantiški, bet ne provokuojantys apdarai. Turite jaustis nevaržomai ir laisvai. Vieni astrologai mano, kad dominuojanti juoda spalva, kiti pasisako už juodą ir geltoną {juodą ir auksinę} spalvų gamą.

Sutikimas
Drakonas emocingas ir energingas, tad vakaras turi būti linksmas ir triukšmingas, muzika energinga, o žaidimai azartiški. Rekomenduojama leistis į kelionę ten, kur Naujuosius metus sutinka ryškiausiai!

Puošti namus
2012 m. stichija - vanduo, tad namuose išdėliojamos kriauklės ir jūros žvaigždės, žuvų ir aštuonkojų atvaizdai. Drakonų figūrėlės dovanojamos draugams, taip pat pasilikti ir sau - padėt ant lentynos ar pritvirtint ant šaldytuvo {nepalikti miegamajame}.
aciu, Sauluze 4u.gif
Puošti stalą
Gyvų gėlių vazos, drakonų statulėlės, kriauklelės,  servetėlės su ežerų atvaizdais ar kuo nors susijusiu su vandeniu. Bet tik ne jūra, nes su ja drakonai neturi nieko bendra. Ant stalo galima paberti ryžių. Stalas serviruojamas ryškiai, o geltona spalva yra privaloma - gali būt staltiesė, indai ar bent servetėlės.

Patiekalai
Daug mėsos patiekalų. Konservai ir pusfabrikačiai netinka. Viską gamint tik iš šviežios mėsos - bifšteksas turi būt su krauju, o kumpis viduje rausvas. Nepamirškim ir žuvų ir jūros gėrybių, garnyrai patys įvairiausi. Ir būtina padėt nors vieną patiekalą iš moliūgo. Net jei tai bus stalo papuošalas - jis sveikins drakono dvasią prie mūsų stalo!

Laimingų drakoniškų metų visoms 4u.gif


Atsakyti
ant stalo uzdegti zvake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimmuske @ 2011 10 31, 22:01)
Auksinė spalva- drakonu metai
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif auksas wub.gif

o as skaiciau kad sidabras g.gif

Atsakyti