Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija ar naujagimio spuogai?

Laba diena, mūsų mažylei menesiukas ir 3 sav ja isbere nedideliais raudonais spuogeliais su baltom virsunelem. atsirado ant zanduku, keletas yra ant galvutes, kakliuko. ant zanduku jau jie tokie apsauseje. Pagalvojome kad cia naujagimiu spuogai, nes pagal visus aprasymus kaip ir atitinka. taciau vakar nuejus pas gyd pasake kad cia galetu buti alerginiai, pati maitinu savo pienu, bet savo maista labai prisiziuriu, nevartoju pieno produktu, nuo gimdymo nevalgiau nei vieno saldainio, nei sokolado, nei riesutu nei jokiu citruciniu vaisu, nevartoju nei prieskoniu nei padazu, tai nesuprantu is kur cia ta alergija. Gydytoja prirase tepti Sol. Methylenblau aq. 1 proc. tačiau maitinant pienukas bega ant tu uzteptu vietu, isiterlioja krutine ir ji ima i burna, taip pat rankytemes liecia veiduka ir tuos isteptus pirstelius kisa i burna, ar tai nepakenks.
Taciau man nerima dar kelia ar tai alergija ar tie naujagimio spuogai, ar tiksliai nezinant kas tai nepakenks odytei tie vartojami tepalai.

Ačiū už atsakyma.
Atsakyti
Man tai labiau panašu į naujagimių spuogus. Jeigu jie nešlapiuoja, šistirpalas nėra reikalingas,kadangi jis yra tik dezinfekuojamtis(skiriamas jei bėrimas yra infekuotas).
Atsakyti