nauja tema, nauji atradimai, nauji bandymai, nauji pasiekimai
Sėkmės visoms kuo didžiausios
QUOTE(GONZA @ 2007 04 26, 21:31)
Mireja,ka as be taves daryciau .tu vel suteikei vilties .ACIU.
Laikykis, viskas bus gerai. Na tikrai tas ankstyvas pilvo skausmas super geras požymis.
zinai,visai nieko,bet tik todel,kad taip palaikai .pamaudzia karts nuo karto kaip pries mm,bet meldziu,kad tai butu tik i gera,nors tas maudulys toooks panasus(net nepanasus,o grynai toks pat) i besiartinancias mm.Nepaleisiu savo zirniuku ne uz ka .
QUOTE(GONZA @ 2007 04 27, 13:47)
zinai,visai nieko,bet tik todel,kad taip palaikai .pamaudzia karts nuo karto kaip pries mm,bet meldziu,kad tai butu tik i gera,nors tas maudulys toooks panasus(net nepanasus,o grynai toks pat) i besiartinancias mm.Nepaleisiu savo zirniuku ne uz ka .
LYGIAI toks pat. Man irgi taip buvo, ypač rytais.
QUOTE(GONZA @ 2007 04 27, 12:47)
Mane iki siol mm primenantys skausmai kamuoja ir nervuoja. Tegu tie skausmai buna, kad tik butum
QUOTE(GONZA @ 2007 04 27, 12:47)
Pamatysi viskas tik į gerą, man taip pat taip maudė tik daug stipriau kaip prieš mmm.
labas visoms merginoms kaip visos jauciasi eidamos link savo sekmes link stebuklo dar norejau paklausti mano gydytoja sake kad birzeli kaip man darys IVF pataikysiu i akcija, tai cia vadinasi moketi teks maziau net nepaklausiau
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 27, 18:25)
labas visoms merginoms kaip visos jauciasi eidamos link savo sekmes link stebuklo dar norejau paklausti mano gydytoja sake kad birzeli kaip man darys IVF pataikysiu i akcija, tai cia vadinasi moketi teks maziau net nepaklausiau
Pirmą kartą turbūt visos jaučiasi laaaabai optimistiškai . Sekantį kartą, pristabdai save...
Birželį būna akcija. Dabar berods 15 proc. nuolaida taikoma punkcijos-įsodinimo procedūrai.
QUOTE(gandrė @ 2007 04 27, 18:36)
Pirmą kartą turbūt visos jaučiasi laaaabai optimistiškai . Sekantį kartą, pristabdai save...
Birželį būna akcija. Dabar berods 15 proc. nuolaida taikoma punkcijos-įsodinimo procedūrai.
Dar tik pridursiu, kad ši nuolaida ištisus metus taikoma Vaisingumo asociacijos nariams
QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 27, 18:50)
Dar tik pridursiu, kad ši nuolaida ištisus metus taikoma Vaisingumo asociacijos nariams
Hmmmm ar tik nereikia paskubet istot ir mums i ja Dar tiksliai nezinau ar prireiks mums IVF, bet jei nusisypsos mums laime, per kiek laiko nuo istojimo galetume gauti sita nuolaida
QUOTE(gandrė @ 2007 04 27, 18:36)
bet as labai tikiuosi kad pavyks is pirmo karto,manau visos to tikisi jei kartais nepavyktu ir antra kart bandysiu nu 15 procentu neblogai
Papildyta:
QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 27, 18:50)
o nariai tai vaisingumo klinikos pacientai-klientai jei taip supratau
Papildyta:
QUOTE(Planuojanti @ 2007 04 27, 20:56)
Hmmmm ar tik nereikia paskubet istot ir mums i ja Dar tiksliai nezinau ar prireiks mums IVF, bet jei nusisypsos mums laime, per kiek laiko nuo istojimo galetume gauti sita nuolaida
as pries savaite pradejau tvarkytis tai man ir pasake kad as pataikau i akcija