Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: sanatorinis l/d "Pienė"

Pavasari zadam leisti suneli i darzeli.Pati nelankius,vyras nelankes,tevai irgi.Kazkaip nezinom kur leisti .Gyvenam Panemunej,ten kiek zinau yra 3 ar 4 darzeliai.Gal koki rekomenduotumet?
Atsakyti
Mes taip pat iš Panemunės. Ir abu mano vaikučiai eina į "Pienę". Pirmąją mergaitę pradėjau leisti vėliau, o mažiukas eina į lopšelį. Labai patenkinti- darželis nedidelis (tik 5 grupės), grupėsė vaikų nedaug, labai geras maitinimas. Nuostabi darželio vedėja, labai gera vidaus politika, jokių finansinių rinklevų , nebent pačių tėvų pageidavimu. Vienas minusas, kad kiekvienais metais kelia vis į kitą grupę.
Atsakyti
Dirbu siame darzelyje smile.gif tik kolkas dar ne aukletoja...Man sis darzelis patinka...patinka nes gna jaukus,nedaug grupiu....Jei kas ydomu klauskit smile.gif jei galesiu,teisingeu zinosiu papasakosiu smile.gif
Atsakyti
Nu va musu su FAIFA vaikai vienoje grupeje.Is tiesu aukletojos labai fainos ir grupe jauki ir shilta.Na del maisto tai nezinau, ne karto neragavau, bet kazkaip del to galvos laabai nesuku.Gris namo davalgys ko ten neprivalge. biggrin.gif .O del to grupiu perkelimo tai vat ir man nepatinka.Jei visus 5 metus grupe butu ta pati ir aukletojos tos pacios, tai tevai butu suinteresuoti tas grupes paremontuout, o dabar?Dabar zinai ,kad uo rugsejo tavo vaikas bus kitoje grupeje, tai ir nesuki sau galvos.O aplamai as kaip tik vakar aukletojos klausiau del tu perkelimu.Tai jos pacios nenori vyresniu vaiku, sako as nemokeciau su didesniais.Cia atseit visos priemones skirtos tik tokiems pypliams.Na is tiesu vaiku lavinimui jos ten turi visko prisipirke.Kai paklausiu ka mano Ugne daro, tai rodo ta ir ana.Nu zodziu uzsiima.O vat jau kitose grupese tai prastesni reikalai.Sako ten ir zaislu mazoka ir grupes vesesnes ir aukletojos nelabai.Na as tik is draugiu girdejau.
O pats darzelis tikrai labai jaukus ir vedeja laaaaabai fain.Man tai patinka, kad visus vaikus atsimena ir vardais vadina.Daznai i grupes uzsuka paziuret kaip ten reikalai.Na as nesigailiu.
Atsakyti
Musu vyresnioji siemet jau Pienes "abituriente", uz poros metu, jei toli neissikraustysim, startuos ir mazoji. Siaip tai esu patenkinta (gal ~80%). Tas keliavimas per grupes aisku nera labai gerai, tuo labiau, kad pastebejom, jog kiekvienoje (!) grupeje viena aukletoja yra labai liuks, o kita visada siek tiek "priplaukus". Vilte jau dabar pati atsiskaiciuoja, kuri aukletoja bus, ir atitinkama nuotaika eina i darzeli...
Atsakyti
. Tas keliavimas per grupes aisku nera labai gerai, tuo labiau, kad pastebejom, jog kiekvienoje (!) grupeje viena aukletoja yra labai liuks, o kita visada siek tiek "priplaukus". Vilte jau dabar pati atsiskaiciuoja, kuri aukletoja bus, ir atitinkama nuotaika eina i darzeli.(Ladute rase)



As is draugiu irgi tokia nuomone girdejau.(del aukletoju)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 11 vasario 2005 - 00:38
Labas,Kosmeta,mes jau siandien buvom pirmaja diena darzelyje ir jam labai patiko.Patiko vaikai,aukletojos,aplinka.Pabuvo iki miegelio ir parsiveziau namo,taip aukletoja liepe.Mes toj grupej,kur dirba Viktorija ir Silva man atrodo rolleyes.gif Labai patenkinta esu,dekui ir tau uz suteikta informacija ir uz palengvinima apsisprest smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Mes ir gyvenam Panemunėj, ir galvą laužiau kokė čia darželį reiks rinktis. Dar gal kitais metais į lopšelį nevesim, labai mažuliuko gaila, kažkaip suksimės, auklę samdysim. O prieš kiek laiko patartumėt užsirašyti? Ir ar nieko kad mūsiškiui su plaučiais nieko blogo, nes apraše Pienė pavadintas sanatorinis darželis. smile.gif
Labai faina auklėtoja, kad užsuka į skyrelį ir patart dar gali, galima taip mamų nuomonių pakalausyt ir direktorei patart ax.gif Labai sudomino mane šis darželis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2005 03 24, 22:35)
Taip,siandien liudnokas,ir isvis jam praejo noras eit i darzeli.Siandien labai verke,o man ir skauda sirdi jau.Norisi neleist,bet sako visiems taip buna.Dabar dar visai dienai nepalikinesiu,po miegelio pasiminesiu.



Mano grupeje mergaite daugeu nei menesy pratinosi...mama atvesdavo,sededavo su ja,bet tas sedejimas nieko gero neduodavo,nes dar sunkeu mergaitei budavo isleist mama...mergaite ir daba nelabai nori eit y darzely,bent jau namie taip sako,bet kai atveda viskas gerai buna, ji ir miegot is pradziu neidavo,taii leisdavom grupeje jai tyliai pazaisti,bet tai neilgi tesesi,nes ji mate miegancius vaikus ir pati dabar kuo puikiausiai miega...Zinau,kad tau nelengva jy palikti,bet viskas turetu susitvarkyti su aukletoju ir tavo pagalba...Manau ir tavo lelius pripras...kalbinau jy siandiena,bet nekalbejo,maceu,kad nekalbadienis jam buvo smile.gif

QUOTE(gutė* @ 2005 03 24, 23:01)
Sveikutės 4u.gif Mes ir gyvenam Panemunėj, ir galvą laužiau kokė čia darželį reiks rinktis.  Dar gal kitais metais į lopšelį nevesim, labai mažuliuko gaila, kažkaip suksimės, auklę samdysim. O prieš kiek laiko patartumėt užsirašyti? Ir ar nieko kad mūsiškiui su plaučiais nieko blogo, nes apraše Pienė pavadintas sanatorinis darželis. smile.gif
Labai faina auklėtoja, kad užsuka į skyrelį ir patart dar gali, galima taip mamų nuomonių pakalausyt ir direktorei patart ax.gif Labai sudomino mane šis darželis mirksiukas.gif .



Musu darzelis sanatorinis,bet jy lanko ir daug sveiku vaikuciu...su plauciu ligomis bent jau mano grupeje nera...seip daugeusia vaikuciu turi nedideliu problemyciu su kojytem...yra pas mus masaziste,logopede...
O del uzsirasymo net nezinau...manau viskas priklauso nuo to kiek vaiku yra sarase...O abc savo leliu be problemu manau uzrase smile.gif
Atsakyti
Mano sunelis taip neserga jokiom plauciu ligom,ji is viso 3.5 metu nesirges niekuom isskyrus vejaropiais.Pasidarem pazyma,kad serga ir prieme.Penktadieni atejom,o jau kita pirmadieni pradejo lankyt,gerai,kad vietu buvo thumbup.gif Labai patinka man sis darzelis,mazai vaiku,geras maitinimas,patiko ir aukletojos,netoli namu.O is kur jus,is kokios gatves Panemunej?Aciu Kosmeta,kad pakalbini mano zuiki,jam dabar visai nesinori i ta darzeli,bet tikiuosi kaip nors pripras.
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2005 03 27, 13:12)
Mano sunelis taip neserga jokiom plauciu ligom,ji is viso 3.5 metu nesirges niekuom isskyrus vejaropiais.Pasidarem pazyma,kad serga ir prieme.Penktadieni atejom,o jau kita pirmadieni pradejo lankyt,gerai,kad vietu buvo thumbup.gif Labai patinka man sis darzelis,mazai vaiku,geras maitinimas,patiko ir aukletojos,netoli namu.O is kur jus,is kokios gatves Panemunej?

Jums faina 4u.gif labai jums pasisekė, tai kaip su mokykla ar klase- labai svarbu, kad būtų ir arti ir jauku ir gera. Mums tuomet tą pažymą reiks pasidaryti mirksiukas.gif Turiu darželio telefona susiskambinsiu ir pasiklausiu.
Mes gyvenam Mažojoj gatvėj. O darželis yra Birutės?
Atsakyti
Kosmeta, gal žinai, nuo kokio amžiaus mažiukus į Zuikių grupę priima? Ir, tavo nuomone, nuo kokio amžiaus geriausiai leisti? Kažkaip paskaičiau apie "juodąsias" aukles, ir pradėjau galvoti, gal geriau tiesiai į lopšelį žingsniuoti reikėtų g.gif Mažiukei kitą pavasarį bus du metai.
Atsakyti