Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas suka, velia plaukus

Mano dukra ir taip daro sau suka plaukucius, bet ne duok dieve salia atsiguli tai ir man velt pradeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2008 02 01, 21:51)
Mano dukra ir taip daro sau suka plaukucius, bet ne duok dieve salia atsiguli tai ir man velt pradeda doh.gif

istikro maniskis ne tik man velia plaukus,bet pvz gerdamas is gertuves ciumpa sau uz plauku ir maigo savo garbaneles doh.gif is tiesu keistas reiskinys..kodel vaikai taip elgiasi g.gif
Atsakyti
Laba diena. Musu 3 metuku dukryte istisai, nesvarbu ka bedarytu suka ar ciupineja savo plaukus. Kitakart buna tiek privelia kad ikisus pirsta traukia ir pesa. Pora kartu issipese po sruoga plauku.Nerimauju,nes tai jau pradejo vykti istisai,ka ji bedarytu. Aksciau tai budavo tik retkarciais, pries miega. Kaip jus manot ar tai normalu?
Ji ima ne tik savo pacios plaukus, bet jai labai patinka ir kitu zmoniu plaukai.Jei ji mane apsikabina is kart uz plauku ima. Pamato kokia moreti ar mergina su ilgais plaukais, sako - grazus tetutes plaukuciai, zodziu kazkokia plauku manija, bet tai jau kazkaip perdaug, jau dabar su vyru drausminam, liepiam traukt ranka is plauku.Nezinau ar cia gerai mes darom.O dal cia tik kazkoks vaikiskas iprotis,kuri isaugs ?
Atsakyti
Vaikas save ramina. Stresas gali būti jau praėjęs, bet įprotis gali likti ilgam, nes tas galvos masažas šiaip jau malonus... galima atpratinti nukerpant plaukus arba kuo dažniau glostyti vaikui galvelę pasisodinus ant kelių... sakyti: "kai norėsi pasukti plaukučius, atbėk pas mane, aš tau paglostysiu plaukučius, tau nereikės pačiai sukti..." ax.gif Piktai drausti nereikia, geriau sušvelninti šį įprotį - t.y. perimti į savo rankas.
Atsakyti
Nu kažkaip trijų metų mergaitei kirpti plaukus (dar kai ji žavisi net ir kitų žmonių plaukais), manau būtų žiauru. Panašu, kad ji taip elgdamasi ramina save (anksčiau tai darydavo prieš užmiegant-ramindavo save, dabar tą būda panaudoja ir su esamu nerimu ar įtampa susitvarkyti.
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
pas mus lygiai ta pati beda doh.gif kai tik pradejo rankytem uzciupti plaukucius, tai ir prasidejo doh.gif kol neilgi buvo, tai dar ne taip susukdavo, bet dabar tai kazkoks siaubas doh.gif buvo kelis kartus taip susukus, kad teko kelias sruogas iskirpt doh.gif o plaukucius grazius ir ilgokus turi.
is pradziu sukdavo tik pries miegeli (galvodavau, kad nusiramina taip), o dabar nera minutes, kad nesuktu doh.gif jei apsikabinam, tai ji pradeda man sukti.neleidziam, aiskinam, kad plaukuciu niekas nesuka, kad reikia juos susiristi (kita didele beda, kad plaukuose negali buti nei vienos gumutes ar sagtuko.pradejau net risti su savo, kur risuosi noredama prisegamus plaukus prisisegti, tai ji istraukia jas su visais plaukais doh.gif ) o taip gaila nukirpti trumpai verysad.gif net nezinau ka daryt ar kokios to priezastys galetu but unsure.gif
Atsakyti