Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie antstolius

QUOTE(AgnePagne @ 2007 05 04, 09:56)
Sedejai rankas sudejusi? Nesamone, nesedejai, tu emeisi veiksmu ir tuo tave reikia sveikinti. Ir ner cia ko saves kaltinti wink.gif Sekmiuko baigiant visus situs nemalonius reikalus.

Beje, labai neprofesionalu is antstolio puses tave pasiusti pas kita antstoli, esa tu nepatenkinta jo darbu. Nejaugi ponai antstoliai taip isivaziavo i savo role, kad net kritikos nesugeba suvirskinti. Prasau moderatoriaus neistrinti sios pastabos, nes nieko objektyvaus cia nera, tik subjektyvu.

Aš savęs nekaltinu. Tiesiog gyvenime dėl daugybės reikalų yra tekę susidurt su įvairiausiom įstaigom ir žmonėm. Ir jau ne kartą įsitikinau, kad jei negriebi jaučio už ragų, tai niekas kitas už tave to nepadarys. Pvz., advokatė man patiko, visus reikalingus popierius sutvarkė puikiai, ieškiniai, atsakymai buvo surašyti profesionaliai, argumentuotai. Bet vis tiek visus jos teiginius bei visą darbą tikrinau pati ieškodama info, skaitydama kodeksus, pati sudarinėjau vaiko poreikių lenteles bei teikiau visokią reikalingą info ir pan. Kaip ten sakoma, pasitikėk, bet tikrink? Taip ir čia reikėjo daryt, nelaukt mėnesiais, o lipt antstoliui ant galvos.
O šiaip aš manau, kad dauguma antstolių panašiai dirba. Alimentų bylų ir taip visi kratosi - nepelninga, sunku išieškot. Na, bet jau naują antstolę tai prispausiu nuo pirmos dienos, pasimokiau.
Atsakyti
kiek mazdaug kainuoja kai nesi anstoliam del alimentu jau priteista rasta (kadangi dar jo neturiu tai nezinau kaip pavadint.. ax.gif ), kad nunestu ar nusiustu i darba vyrui.
kiek tai kainuos, bent mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(gabijušas @ 2007 09 17, 09:42)
kiek tai kainuos, bent mazdaug?

30Lt.
Atsakyti
Labas, gal man kas gali patarti. Teismas priteise vaiko tevui alimentus. Teismo saleje mums isdave sprendimo kopijas ir viskas. Ka toliau daryti nieks neaiskino. Tevas sutinka pats pervedineti nustatyta suma i mano saskaita. Ar taip ir turi buti, ar man vistiek reikia kreiptis i antstolius del alimentu isieskojimo?
Atsakyti
Jei nustatytu laiku perveda nustatytą sumą, tai ir nesukit sau galvos.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 09 26, 07:32)

malonu vėl jus skaityti smile.gif
Atsakyti
O kazin, ar paskui nebus del to problemu, kad tipo niekur nesikreipiau, anstoliams nepranesiau, t.t.? Gal kas susidure ir zino, kaip cia yra is teisines puses. Vienu zodziu, jei teises nestudijavai, tai gali pasiklysti paprasciausiuose reikaluose g.gif Idomu, kodel teismai iki galo neisaiskina, kaip reiktu elgtis
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2007 09 26, 22:44)
Idomu, kodel teismai iki galo neisaiskina, kaip reiktu elgtis

matote, visuomenės švietimas nėra teismų funkcija.
o dėl jūsų situacijos - kol jūs gaunate viską, kas priklauso, tol atsipalaiduokite ir mėgaukitės gyvenimu. Taip nebus visada, taigi negaiškite laiko.
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2007 09 26, 21:44)
O kazin, ar paskui nebus del to problemu, kad tipo niekur nesikreipiau, anstoliams nepranesiau, t.t.? Gal kas susidure ir zino, kaip cia yra is teisines puses. Vienu zodziu, jei teises nestudijavai, tai gali pasiklysti paprasciausiuose reikaluose g.gif  Idomu, kodel teismai iki galo neisaiskina, kaip reiktu elgtis


Antstoliai šiuo atveju yra tam, kad išieškotų skolą. o jei skolos nėra, tai kam tie antstoliai reikalingi irnesakyk.gif
Atsakyti
Aciu, viska supratau, dziaugsiuosi gyvenimu, kol galiu, nes kaip Medinis prognozuoja tai ilgai netruks aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2007 09 27, 22:50)
Aciu, viska supratau, dziaugsiuosi gyvenimu, kol galiu, nes kaip Medinis prognozuoja tai ilgai netruks aciuks.gif


tikrai taip. man gal metus mokejo laiki.. paskui pradejo veluot, o galiausia is vis nustojo biggrin.gif
Atsakyti
Ką gi, linksma perspektyva ax.gif Bet , tikiuosi, antstoliai tai išreikalauja kas priklauso?
Atsakyti