Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo pakeisti Hipp Pre?

Laba diena. Kartais tenka primaitinti mišinuku. Iš pradžių buvom pasirinkę NAN, vėliau Hipp Pre, nes nuo NAN lyg viduriukai kietėjo. Tačiau su Hipp Pre tas pats. Be to, muo dviejų mėnesių pediatrė siūlė po pusė šaukštelio banano duoti (motyvo didelio dėl davimo kaip ir nebuvo, tiesiog pasakė "duokit"). Pradžioje davėm, bet vaikelio išmatos su tokiais juodais "siūleliais" buvo, todėl nutraukėm. Šiandien lankėmės pas pediatrė. Viduriukams laisvinti patarė pakeisti mišinuką i kitokį iš Hipp serijos, tačiau neįsivaizduoju, kuris galėtų laisvinti. Gal su probiotikais? Ar verta jį duoti, jei pati maitinu? Ar susitvarkys vaiko viduriukai, jei kiekvieną maitinimą po krūties duosiu dar ir mišinuko (čia taip gydytoja patarė)? O gal dėl tokių patarimų laikas keisti pediatrę? Beje, vaikelis tuštinasi vieną kart dienoje, kartais kas anytrą, trečią dieną. Jam dabar trys mėnesiai.
Tikiuosi jūsų atsakymo.
Atsakyti
Bananas ar kitas papildomas maista yra tikrai per anksti.
Jeigu kūdikis sirguliavo,, gavo kokius tai vaistus, tikimybė,kad žarnyne yra sutrikusi žarnyno bakterijų pusiausvyra, todėl primaitinimui tiktų ir pieno mišinys su probiotikais.
O kietėjančios išmatos dažniausia gali būti kaip vienas iš žarnyno alergijos požymių (dėl to ir nuo Nan , ir nuo HiPP Pre viduriai kietėjo).
Jeigu kūdikis netoleruoja įprastos sudėties pieno mišinio, ir jis yra pirmųjų mėnesių, tuomet primaitinimui reikėtų rinktis stiprios hidrolizacijos mišinį (toks yra HiPP HA1 ). Tik jis nėra skanus (dėl susmulkinto baltymo) ir jį reikėtų duoti kaip vieną atskirą maitinimą, bet ne iš kartopo žindymo (nes tada kūdikis gali nenorėti jo valgyti).
Atsakyti