mums gydytoja sake, kad reikia pakarpti liezuvio pasaiteli, gal kas zinot ar tai labai skausminga. mums beveik 10men, siaip girdejau, ,kad pasaiteli geriausiai pakirpti iki 3men. gal kas patartu, koks gydytojas tai geriausiai daro kaune.
Tai apie 20min. trunkanti operacija, neskausminga
visu pirma turite nukeliauti pas vaiku stomatologa, kuris ir pasakys, ar reikia kirpti.
mums irgi reikia nukeliaut pasikonsultuot su stomatologu (-e), bet kad vis neprisiruosiam
mums irgi reikia nukeliaut pasikonsultuot su stomatologu (-e), bet kad vis neprisiruosiam

Zanetux, o kiek jums laiko, mums tai 10men, as kazkur irdejau, kad geriausia iki 3men. pakirpti. mano drauges vaikui sake, kad reikia pakirpti, bet nuejo pas kita vaiku daktara tai pasake, kad cia nieko kirpti nereikia pats issitampys; ir istikruju vaikui jau 5metai, bet jis labai graziai sneka ir ne trupucio nesvepluoja. eisiu ir as pas ta gydytoja.
parase, kad ta procedura trunka 20 min, nezinai ar cia teisybe, man atrodo, kad cia labai ilgai, aplamai nelabai daznai susiduriama su sia problema.
parase, kad ta procedura trunka 20 min, nezinai ar cia teisybe, man atrodo, kad cia labai ilgai, aplamai nelabai daznai susiduriama su sia problema.
QUOTE (linksmutis @ 2004 10 23, 11:24) |
Zanetux, o kiek jums laiko, mums tai 10men, as kazkur irdejau, kad geriausia iki 3men. pakirpti. mano drauges vaikui sake, kad reikia pakirpti, bet nuejo pas kita vaiku daktara tai pasake, kad cia nieko kirpti nereikia pats issitampys; ir istikruju vaikui jau 5metai, bet jis labai graziai sneka ir ne trupucio nesvepluoja. eisiu ir as pas ta gydytoja. parase, kad ta procedura trunka 20 min, nezinai ar cia teisybe, man atrodo, kad cia labai ilgai, aplamai nelabai daznai susiduriama su sia problema. |
mums siandien 10 menesiuku ir 3 savaites

Mums irgi ta pati beda. Jau beveik 11 men ir vis gydytojai liepia laukti. Noreciau paklausti mamyciu ka ir kur ten kerpa. Gal zinote Vilniuje kur tai daro (gerai)?
QUOTE (Žuža @ 2004 10 23, 15:15) |
Mums irgi ta pati beda. Jau beveik 11 men ir vis gydytojai liepia laukti. Noreciau paklausti mamyciu ka ir kur ten kerpa. Gal zinote Vilniuje kur tai daro (gerai)? |
Anksciau kazkuri mama rase, kad Vilniuje tai daro Zalgirio klinikoj...

Aciu uz informacija. As irgi girdejau apie ta ligonine. Reikes susizinoti smulkiau. Nes juk nori nenori, pjaus. Nors girdejau, kad prasitampo tas pasaitelis. Kiek zinau vaikai del to r raide netaisyklingai taria. Ar tikrai?
QUOTE (Zanetux @ 2004 10 23, 12:08) |
visu pirma turite nukeliauti pas vaiku stomatologa, kuris ir pasakys, ar reikia kirpti. mums irgi reikia nukeliaut pasikonsultuot su stomatologu (-e), bet kad vis neprisiruosiam ![]() ![]() |
Manau, kad liežuvis svarbiausias valgant ir kalbai, o ne dantų formai ir sąkandžiui, taigi prie ko čia stomatologas

QUOTE (lapukas @ 2004 10 23, 16:50) | ||
Manau, kad liežuvis svarbiausias valgant ir kalbai, o ne dantų formai ir sąkandžiui, taigi prie ko čia stomatologas ![]() |
Na, kai paskutini karta buvom pas pediatre ji apie liezuvio pasaiteli nieko nesake. Bet sake, kad didelis tarpdantis ir reikia pasikonsultuot del pakirpimo

turbut tixliausiai atsakysiu as,nes man paciai ji kirpo
netariau raides r, nesakiau l vietoj r,bet grazi r man nesigaudavo...tokia gomurine...ir pakirpus nelabai pagerejo:( gal sakau aiskiau,bet as savo r vadinu prancuziska arba vokiska,o gal net zydiska
ji ir liko tokia siek tiek gomurine
o pati procedura neskausminga,tik kai baigiasi vaistu galiojimas skauda
juk siaip ar taip zaizda ten 
p.s man kirpo,kai man buvo ~10 metu!

o pati procedura neskausminga,tik kai baigiasi vaistu galiojimas skauda

p.s man kirpo,kai man buvo ~10 metu!
Mums ji irgi reikia pakirpt. tai susidurem su ivairia nuomone, vieni gydytojai sako , kad reikia kirpt ir kuo anksciau, o kiti kad laukt iki 5metu
....... Gavosi taip kad laukiam, atrodo si nuomone siuoliakiskesne