Įkraunama...
Įkraunama...

Liežuvio pasaitėlis

na tai jums tada sekmes 4u.gif Parasykite kaip jums seksis blush-anim-cl.gif2:Is kokio jus miesto? o mes siandien buvome pas savo logopeda del to pakirpimo pasirodyti,apziurejo,tai sake kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip tyčia, kai reikia važiuot, tai vaikas dar iki dabar miega.
Atsakyti
QUOTE(Tautvydas @ 2009 07 16, 18:57)
Mums priaugęs liežuvio pasaitėlis. Vieni daktarai rekomenduoja kirpti, kiti ne. Gal kas kirpot, ir kaip visa tai vyksta? Ar vaikas pradėjo geriau kalbėti, po pasaitėlio nukirpimo?

Giminaiciu berniukui kirpo pasaiteli. Siandien jam jau penki su puse metu, deja, svepluoja ir kalba labai neaiski verysad.gif
Atsakyti
Na va, šiaip ne taip nusikirpom. tik man atrodo, kad nelabai tas liežuvis pailgėjo. sekėsi gan gerai. Jokių vaistų prieš kirpimą neleido, o ir kraujo krešumo tyrimo nereikėjo. O ir pats vaikas buvo geras prieš kirpimą neverkė, nes laikė dantis sukandęs, kad daktaras prie liežuvio nelįstų. po kirpimo truputį buvo ašarėlių, bet ėjom pirkti mašinų ir ašaros greit baigėsi.
Atsakyti
man reikėtų patarimo 4u.gif
mano sūnui jau 9,5 mėn. Matau, kad liežuvio neiškiša, o kai bando iškišti - jis skeliasi i dvi dalis - tai išvada padariau, kad prisegtas.
Pasakiau mūsų pediatrei, bet gavau tokį atsakymą: kad be 1,5 metų niekas net nekerpa bigsmile.gif
Bet supratau, kad tai nėra tiesa. Nes ir draugės sūnui kirpo iki 1-nerių metukų.

Taigi norėčiau sužinoti kokia gi yra procedūra? Kas siunčia kirpimui? Kas kerpa?

Būsių dėkinga sulaukusi atsakymo 4u.gif
Atsakyti
KAd kaip tik liepia iki metų nusikirpti, nes mažesniems lengviau nukirpti. šeimos gydytojas duoda siuntimą ir tada važiuojam kirptis. kirpomės klinikose. kirpo burnos chirurgas- žandikauslistas, taip ir neatsimenu kaip tiksliai vadinasi. Akių klinikų pastate.
Papildyta:
gerai, kad vaikus priima be eilės, nes laukiančių pas tą gydytoją tai daug.
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2009 07 22, 17:55)
man reikėtų patarimo  4u.gif
mano sūnui jau 9,5 mėn. Matau, kad liežuvio neiškiša, o kai bando iškišti - jis skeliasi i dvi dalis - tai išvada padariau, kad prisegtas.
Pasakiau mūsų pediatrei, bet gavau tokį atsakymą: kad be 1,5 metų niekas net nekerpa  bigsmile.gif
Bet supratau, kad tai nėra tiesa. Nes ir draugės sūnui kirpo iki 1-nerių metukų.

Taigi norėčiau sužinoti kokia gi yra procedūra? Kas siunčia kirpimui? Kas kerpa?

Būsių dėkinga sulaukusi atsakymo  4u.gif

kerpa odontologas chirurgas klinikose, geriau iki metų, o siuntimą gali parašyti ir vietos odontologas
Atsakyti
Aciu 4u.gif prasysiu siuntimo 4u.gif
Atsakyti
Mes tai tą pačią dieną pasiėmėm siuntimą ir važiavom kirptis, galvojam paskui vėl bus sunku išsiruošti.
Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tautvydas: 23 liepos 2009 - 12:43
Pasirodo, kad mums nenukirpo liežuvio pasaitėlio. liežuvis vis dar priaugęs. pirmadienį vėl bandysim eiti pas tą patį daktarą ir sakysim , kad ištaisytų savo klaidą. tik vaiko gaila, vėl tą patį turės kentėti. scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucccike @ 2009 05 06, 11:05)
laba diena, mums buvo prisegtas liezuvio pasaitelis ir tai pastebejo tik gimus kudikiui. Iskart mums pasake, kad bus rekalinga operacija. Vieni gydytojai sake, kad geriau daryti ja apie puses metu amziaus vaikui, kiti kuo anksciau. Mes sia procedura alikome 1 men amziaus. Visas procesas vyko mazdaug  min. Pries operacija vaikui buvo kazkuo pateptas liezuvelis (kad nuskausmintu), po to gydytojai issinese vaika ir po keliu min vel atnese mums. Vaikas nelabai ka pajuto, nes atsidures pas mane ant ranku iskart uzmigo. Griztatn namo matesi trupucio kraujo, su seilem. Po visu proceduru vaikas valge normaliai, daugiau jokiu vaistu nenaudojom.

pas mus situacija buvo beveik analogiska...

mano zirnelis nugrausdavo spenelius zisdamas, tai gyd patare prakirpti pasaiteli tuomet ir apciuopimas bus geresnis, tai mes sia procedura atlikome Kaune centro poliklinikoje pas stomotologe kai turejome vos tris savaiteles. procedura nevyko nei minutes per kelias sekundeles daktaryte viena ranka patepe vaistukais (panasus i kalio permanganata) kita ranka nuznybe medicininem zirklutem pasaiteli, mazas pabudo, paverke gal 10 sekundeliu ir nuluzo toliau, namo grizes valge be jokiu problemu nei karto neverke, reiskia neskaudejo. smile.gif
Atsakyti
o jus ar darete pratimukus po pakirpimo antra para? mums gydytoja is karto dar nepakirpus informavo kad butinai reikes daryti,nes jei nejudinsim liezuvelio,nedarysim pratimuku,tai gali jis vel priaugti,ir vel procedura is naujo
Atsakyti