Įkraunama...
Įkraunama...

Liežuvio pasaitėlis

QUOTE(Noriukas5 @ 2012 04 04, 14:05)
Sakykit, o kaip su kraujo tyrimu? Nes man gydytoja patarė operuoti kaio bus metukai, nes anksčiau bus sudėtinga paimti kraujo tyrima, todėl, kad vaiko venų nesimato. Beje ar jums reikėjo kraujo tyrimo prieš pakerpant ir kaip su tuo susitvarkėt?
Papildyta:
Dar norėjau paklausti. Ka manote apie pasaitėlio kirpimą Santariškėse? Čia dauguma kalba apie Žalgirio kliniką, bet man kažkaip Santariškių klinikos labaiu prie širdies.

Labuką, ne, nereikėjo jokio kraujo tyrimo, iš pradžių sakė, kad šiaip geriau pasidaryti kraujo krešėjimo tyrimą, bet man turbūt širdis plyštų matant, kaip mano mažiuką bado į galvytę (nes venų juk dar nematyti). Tai kadangi mes kirpomės privačiai, tai mums sutiko atlikti šią procedūrą be jokių tyrimų, tik paklausinėjo, kaip mažiukas auga, ar nesirgęs kokiom sunkiom ligom ir pan. Mums tai šeimos gydytoja siūlė pasidaryti nelaukiant ilgai, tai taip ir padarėm, dabar ramu smile.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti savo patirtimi: Mes savo vaikuciui pakirpome pasaiteli, kai jam buvo 7 savaiteles.
Procedura truko 5 min, verke labai minimaliai, grizus namo iskart uzmigo. Pati maitinu, tai po 2 val valge kuo puikiausiai ir po to miegojo vel.
As labai panikavau pries sia procedura, bet dabar jau supratau, kad nebuvo del ko. Taip kad nerimaujancias mamas galiu nuraminti wink.gif
Ir gydytoja sake, kad kuo anksciau atliekama si procedura, tuo geriau, nes maziukas dar nesupranta nieko, nereikia jo, kaip vyresniu vaiku, ikalbineti, kad prasiziotu ir t.t. Zodziu mazyliui maziau stresiuko, nei vyresniam.
Sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ligorija @ 2012 03 06, 23:28)
Na istiesu jie pataria laukti, o statistika rodo, kad vis vien ji reikalinga, tai geriau operacija atlikti, kai vaikas kuo mazesnis, maziau supranta ir prisimins, juk tas pasaitelis raumenuku tampa, todel sakiau, kad as nelauksiu, tai pasake, kad turiu teise pati spresti g.gif

Nera ir ko skubeti,pakirpus kudikiui pasaiteli,buna,kad jis ir atauga!!! doh.gif
Atsakyti
Atleiskit bet nesuprantu koks tikslas kirpti? 4u.gif man nekirptas- mama neturėjo laiko nuvesti mane "dėl nenkniekio" į polikliniką- r raidę tariu normaliai... vyrui nekirptas nors šaukė reikia kirpti bet kol mama susiruošė važiuoti (kitas miestas kaime gyveno) vaikas ištarė r raidę ir nuplaukė važiavimas. Su mano dukra dar geriau- 5 metų logopedė- reikia kirpti neištars- dabar juokiuosi- dar darželyje jinai ištarė r raidę. sūnus vėl ta pati dainelė- netars- netars bet jis juk taria tą r tik ne visuose žodžiuose... na kaip bus vėliau parašysiu... jo pasaitėlis labiausiai priaugęs...
P.S dukra dabar ir triūbą iš liežuvio sudaro ir burnoje apverčia liežuvį šonu, tačiau liežuviu nosies galiuko nepasiekia.... o tai "pagrindinis" rodiklis kad reikia kirpti pasaitėlį.
Atsakyti