QUOTE(Noriukas5 @ 2012 04 04, 14:05)
Sakykit, o kaip su kraujo tyrimu? Nes man gydytoja patarė operuoti kaio bus metukai, nes anksčiau bus sudėtinga paimti kraujo tyrima, todėl, kad vaiko venų nesimato. Beje ar jums reikėjo kraujo tyrimo prieš pakerpant ir kaip su tuo susitvarkėt?
Papildyta:
Dar norėjau paklausti. Ka manote apie pasaitėlio kirpimą Santariškėse? Čia dauguma kalba apie Žalgirio kliniką, bet man kažkaip Santariškių klinikos labaiu prie širdies.
Papildyta:
Dar norėjau paklausti. Ka manote apie pasaitėlio kirpimą Santariškėse? Čia dauguma kalba apie Žalgirio kliniką, bet man kažkaip Santariškių klinikos labaiu prie širdies.
Labuką, ne, nereikėjo jokio kraujo tyrimo, iš pradžių sakė, kad šiaip geriau pasidaryti kraujo krešėjimo tyrimą, bet man turbūt širdis plyštų matant, kaip mano mažiuką bado į galvytę (nes venų juk dar nematyti). Tai kadangi mes kirpomės privačiai, tai mums sutiko atlikti šią procedūrą be jokių tyrimų, tik paklausinėjo, kaip mažiukas auga, ar nesirgęs kokiom sunkiom ligom ir pan. Mums tai šeimos gydytoja siūlė pasidaryti nelaukiant ilgai, tai taip ir padarėm, dabar ramu