Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai mokyklėlės Mažeikiuose

Tiesiog nežinau kur savo 5 metų vaiką leisti, nežinau ar galima į baseiną, ar yra kokia priešmokyklinė grupė, nieko nežinau, nežinau nei kada kur registruotis nuo kokio amžiaus, į kokią mokyklėlę, ar sporto ar dainavimo kokį choriuką, ar išvis kas nors yra gero Mažeikiuose mūsų mažiukams...Aišku, kad yra žinančių, bet aš tai beveik nieko nežinau, nes nesu gryna mažeikiškė, taigi kilusi iš kaimuko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiwija @ 2007 05 07, 16:13)
Tiesiog nežinau kur savo 5 metų vaiką leisti, nežinau ar galima į baseiną, ar yra kokia priešmokyklinė grupė, nieko nežinau, nežinau nei kada kur registruotis nuo kokio amžiaus, į kokią mokyklėlę, ar sporto ar dainavimo kokį choriuką, ar išvis kas nors yra gero Mažeikiuose mūsų mažiukams...Aišku, kad yra žinančių, bet aš tai beveik nieko nežinau, nes  nesu gryna mažeikiškė, taigi kilusi iš kaimuko... unsure.gif


pvz. maniškė nuo 3m. lanko muzikos mokyklą, 2m. nykštukų studiją moksleivių rūmuose ir dar moksleivių rūmuose šokius ir chorą.
o šiaip mažeikiuose tikrai nemažai yra būrelių ir užsiėmimų smile.gif
Atsakyti
Ačiū valpurgija, kad truputį apšvietei. 4u.gif
Atsakyti
Būkit geros ,parašykit smulkiau apie būrelius 5m.berniukui.Pasidalinkit Žiniomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai sava dukrytę į dieninį darželį vedu. Jame mokosi šokių būrelyje ir dailės, papildomai dar į Domisolę.
Šiaip įdėjau jei kas nežino:
Moksleivių rūmuose
Domisolė (čia reikia pasiskambinti direktorei, pasiteirauti kokius būrelius gali lankyti Tavo sūnelis)
Daugiau nežinau, pati norėčiau dukrytę ir savo leliuką į baseiną vest, bet patingiu, greičiau neprisiruošiu apsilankyti ,,Ventos" mokyklos baseine ir dar poliklinikos baseine pasiteirauti, kaži ar yra tokio amžiaus vaikams treneris, o su leliukais ar kas užsiima, kas lankosi turėtų žinoti ax.gif rolleyes.gif ...
Mano dukrytė darželyje labai mėgsta dailės būrelį, ji namie visus popierius pripiešia, leliukinė kai buvo sienas piešdavo, plastelinu ištepdavo, labai laukia būrelio dienos, gaila, kad imunineto virusinėms ligoms neturi, daugiau serga negu darželyje lankosi.
Domisolėje fortepiono mokomės, ne tiek dukrytė groti nori, kiek su mokytoja pabendrauti mėgsta doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiwija: 17 kovo 2008 - 15:20
Labukas,

nuo kada reiketu uzsiregistruoti i gandriuko mokyklele moksleiviu namuose? bigsmile.gif
Atsakyti
Berniuką vyryškumo ugdymui galima nuvesti į karatė būrelį. Kiek žinau karatė Mažeikiuose turi senas ir gilias tradicijas bei puikius trenerius.

Pats savo sūnų vedu į Mažeikių karatė klubą Danas www.karatedanas.lt. Galima pasirinkti kur vesti patogiau nes užsiėmimai vyksta Pavasario vid., Vyturio prad. ir lygtais šiais metais - Jagmino pradinėj.

Kol kas vaikas būrelį lanko noriai, laukia nesulaukia treniruočių smile.gif. Šiais metais pabandysim sudalyvauti varžybose bei jų organizuojamoje vasaros stovykloje.

Atsakyti
Anglų kalbos mokyklėlė Mažeikiuose "HAPPY ENGLISH"
Tai puiki galimybė 5 – 11 metų vaikams intensyviai mokytis anglų kalbos. 5 – 6 metų vaikai mokosi ne tik draugauti, dalintis, reikšti jausmus, lavinti rankeles, balsus, gerinti motoriką, bet ir tarti pirmuosius žodžius angliškai.
Kitų amžiaus grupių mokymosi programa taip pat pagrįsta tematiniu mokymusi.
7 – 10 metų vaikai vienos valandos pamokėlių metu mokosi anglų kalbos viena ar kita tema (pvz.: mano šeima, mano kambarys, kasdienė veikla ir t.t).
Šiais mokslo metais mokyklėlę lanko ir 5 – ų klasių mokiniai.
Pamokėlių metu didžiąją laiko dalį kalbama, dainuojama, vaidinama tik angliškai.
Tai, ką išmoksta per anglų kalbos užsiėmimus, vaikai kartoja bei įtvirtina dailės, muzikos, dramos, choreografijos, technologijų pagalba.
Tėveliams visa reikalinga informacija suteikiama paskambinus telefonu
8-680 51218.

Atsakyti
Mažeikių karatė klubas DANAS kviečia 6-10 m. vaikus į karatė treniruotes.

Tai galimybė įsisavinti Rytų kovos menų pagrindus, įgyti fizinį ir psichologinį pasirengimą, stiprinti sveikatą, dalyvauti stovyklose, varžybose, seminaruose, laikyti kvalifikacinius karatė egzaminus.

Naujų narių (nuo 6 m.) priėmimas treniruotėms Kazimiero Jagmino pradinės mokyklos sporto salėje įvyks 2011 m. lapkričio 10 d. 18:00 val.

Tel. pasiteirauti 8 611 32 668

www.karatedanas.lt
Atsakyti
QUOTE(gviken @ 2011 11 06, 23:00)
Mažeikių karatė klubas DANAS kviečia 6-10 m. vaikus į karatė treniruotes.

Tai galimybė įsisavinti Rytų kovos menų pagrindus, įgyti fizinį ir psichologinį pasirengimą, stiprinti sveikatą, dalyvauti stovyklose, varžybose, seminaruose, laikyti kvalifikacinius karatė egzaminus.

Naujų narių (nuo 6 m.) priėmimas treniruotėms Kazimiero Jagmino pradinės mokyklos sporto salėje įvyks 2011 m. lapkričio 10 d.  18:00 val.

Tel. pasiteirauti 8 611 32 668

www.karatedanas.lt


labai laukiu kol vaikui sueis 6m. ir galesim prisijunkti mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip Mažeikių choreografijos mokykla? Nuo kelių metų vaikučiai pradeda lankyti?
Atsakyti
QUOTE(Monitaaa @ 2012 02 12, 11:46)
O kaip Mažeikių choreografijos mokykla? Nuo kelių metų vaikučiai pradeda lankyti?


Maniske lanko jau nuo 4 metuku, einam sokti. thumbup.gif Jau ir koncertus du turejo, labai patiko vaikui thumbup.gif
Atsakyti