tai va, gimdžiau antroje ligonineje. Mano gydytoja ta tikrą dieną buvo paskyrusi ateiti į ligonine pasitikrinti ar dar neprasidejo, tai buvo sių metų sausio 14diena. Patikrino vaiko kardiograma viskas gerai sako akušerė jau prasidėjo sarmiai,bet ne vienodi dar,atėjo gydytoja patikrino kiek centimetru atsidare sako jau normaliai beveik 3cm, ji sako džiaukis šiandien bus. Aš ka ....

bet giliai viduje kažka jaučiau kad būtent ta diena kaskas bus.
Na nuejom į priimamajį viską užpildem,davė dar kaška skaityti kažkokias taisykles bet jau man visai neįdomu buvo galvojau apie vaikelį bet skausmo nė trupučio nejaučiau, gydytojai sakiau kad gimdysiu su apidiura,tai pagulde i gimdykla ir pradejo viska leisti kol dar nieko nekauda,mažai buvau valgiusi tai lašeline suleido.tai va viskas labai greitai patikrina kita karta jau 8cm atsidarė, paskui leido pailsėti pusvalandį,guliu ir galvojau kaip gerai kad yra tokia medicina kad nereikia kankintis

Mano gimdymas buvo įvertintas 9 balais iš 10. Tuo labai džiaugiuosi nes vaikutis ramus dėl to.Vyras visame šitame gimdyme dalyvavo irviskka matė aišku jiems viskas baisiau apsiverkė iš laimės kai pagimdžiau

na gimė sūnelis 54cm ir 4120 gr didokas vyrukas dabar jam jau tuoj bus 4mėn.vardas Irmantas.