Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių, pilvo pūtimas

QUOTE(Aisha29 @ 2016 11 22, 22:50)
Sveikos merginos,
galbut kaskam padesiu galbut kaskam pades , bet tie pilvo putimai nei is sio nei is to man prasidejo pries metus laiko, pirma rado helikobakterija issinaikinau nepraejo, poto be jokiu tyrimu del pilvo putimo raizymu nustate dirgliosios zarnos sindroma,bet as tiesiog nesutikau su siuo nustatymu.Nes niekada neturejau jokiu problemu del maisto ar virskinimo.todel isbandziau vegetarine mityba nepadejo vistiek tas pats, bet merginos po metu laiko visokiu bandymu gydymu vaistu nieks nepadejo, tiesiog isgirdus pasiskaicius apie gliuteno netoleravima pabandziau ismegint be gliutenine mityba.
IR ka jus galvojat atsisakius miltiniu produktu glitemo ten avizos, rugiai, miltai (kuriu yra visur) jau po2 dienu pasijutau geriau dingo spuogai nuo veido nebespazmavo zarnynas neskaudejo, po savaites pilvas pasidare plokstesnis, ir nebeskauda !!! biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ojus merginos ismeginkit pasiryzkit visa savaite mityba be glitemo be duonos be jokiu padazu ir saldumynu kur juose pilna glitimo baltymu pamatysite poveiki!!!


dirgliosios zarnynos sindromas, juokas ima )) ir tai turejo pas psichiatra siusti smile.gif tipo psichiatrai ta "gydo" istikruju tai reali fizine liga, gydyti turi gastroenterologas,turbut daug antibiotiku ir kito slamsto vartojai, tai ir prasidejo tokie simptomai. antibiotikai daro is zmoniu alergiku ir taip toliau.
Atsakyti

man problema su vidurių pūtimu atsirado po gimdymo... Ar galėjo taip nutikti, ar čia tiesiog sutapimas? Pučia pilvą nuo ypatingai daug produktųm, anksčiau taip nebūdavo, jau bijau ką ir valgyt, o suvalgius neprognozuoju svao pilvo ir baisu išeiti :(

Atsakyti
Labas visoms! Man atsirado tokia pati problema kaip ir lajswei. Po gimdymo negaliu susitvarkyti su savo pilvu. Gal kas nors lankėtes pas specialistus ir gavot kokių nors naudingų patarimų, kurie maisto produktai skatina pilvo pūtimą? Ir kokie vaistai sumažina „sunkų“ pilva.. Labai lauksiu atsakymų :)
Atsakyti

Labas Lajswe ir Regina! Man taip pat pradėjo reikštis pilvo pūtimas po gimdymo. Gydytoja sakė, kad tai normalus procesas, tačiau praėjus gan nemažai laiko šis nemalonus procesas nepasibaigė, tai supratau, kad reikia kreiptis į privačius gydytojus išsamiai konsultacijai. Tyrimus atliko čia: https://www.medcentr...pavimo-sistemu/. Po tyrimo gydytojai rekomendavo mažiau vartoti pieno produktų bei daržovių, kurie dažniausiai ir sukelia „sunkumo jausmą“ pilve. Profilaktiškai išgeriu Iberogast lašų, man asmeniškai labai padeda. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimante456: 20 gruodžio 2017 - 09:36