Įkraunama...
Įkraunama...

įsipareigojimai....nuo A iki Z

Susipažinus su vyrais bijau fear.gif prisileisti juos arti savęs emociškai, bijau rimtų, įpareigojančių santykiu, bijau problemų, kritikos bendravime, bijau taip stipriai, kad net nustojau su jais mylėtis ar kalbėtis intymiom temom. Dabar vėl mėnesį bendrauju su mielu vaikinu, tačiau bijau....ir santykiai žinoma labai prasti ir pora mūsų nebepavadins niekas. Pusiau sąmoningai bandau jame ieškoti minusų ir juos atrandu, kad galečiau "įsitikinti", kad jis man netinka, kad galėčiau jį palikti arba jis pats pabėgtų nuo manęs.
Iš pradžių maniau, kad toks neprisirišimas yra geras dalykas - vyrų tiek daug, galima rinktis, dėmesį jie vistiek rodo kaip pasiutę, tačiau šiandien aš jau jaučiu diskomfortą. Manau, kad tai tampa problema verysad.gif , o čia tiek daug mamų, žmonų ir vienišių - tikiuosi, kad atsiras, kas pasidalins savo patirtimi, nuomone. Ačiū smile.gif
Atsakyti
mh. as taip irgi kazkada darydavau. man smagu budavo suvilioti ir gavus palikti, nes.. bijojau. bijojau visko, ko dabar bijai tu. shi problema savaime neishsispres. susipazhinus su vyru nepradek isivaizduoti koks jis netikes, kaip jis tau netinka. pabendrauk.. shnekek. nepulk i rimtus santykius. gal priprasi ir nebeziures vien kaip i minusu pilna zmogu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 05 09, 13:31)
mh. as taip irgi kazkada darydavau. man smagu budavo suvilioti ir gavus palikti, nes.. bijojau. bijojau visko, ko dabar bijai tu. shi problema savaime neishsispres. susipazhinus su vyru nepradek isivaizduoti koks jis netikes, kaip jis tau netinka. pabendrauk.. shnekek. nepulk i rimtus santykius. gal priprasi ir nebeziures vien kaip i minusu pilna zmogu. 4u.gif

aciū už patarimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandritta @ 2007 05 09, 12:19)
Pusiau sąmoningai bandau jame ieškoti minusų ir juos atrandu, kad galečiau "įsitikinti", kad jis man netinka, kad galėčiau jį palikti arba jis pats pabėgtų nuo manęs.

Lygiai taip pat dariau, kai buvau jaunesnė smile.gif Ir gal net ne "pusiau sąmoningai", bet visiškai sąmoningai smile.gif Tikriausiai tuo metu mane veikė jaunatviškas maksimalizmas - geriau jokio, nei bet koks g.gif Bet visa tai savaime praėjo, kai atsirado toks žmogus, kuris man tiko visom prasmėm. Jis nuosekliai ir iš lėto (sąlyginė sąvoka biggrin.gif) "prisijaukino" mane, jei taip galima išsireikšti. Nebuvo įkyrus, nešliaužiojo iš paskos (kaip nekenčiau tokių "vyrų"), neaimanavo, kad vat kokia aš šalta ir negailestinga doh.gif bet tiesiog siekė savo "tikslo" smile.gif Nu ir ką... turiu vyrą, sūnų smile.gif Kaip bus toliau, niekas nežino, bet dabar viskas yra tvarkoj mirksiukas.gif

Ir tau viskas susitvarkys mirksiukas.gif pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievius: 09 gegužės 2007 - 12:47
man tai atrodo, kad dauguma moteru iesko vyruose kazkokiu minusu. galvoja jei suras koki trukuma tai gales buti is siskyrimo priezastimi. visi mes su trukumais.
Atsakyti
Jis nuosekliai ir iš lėto (sąlyginė sąvoka biggrin.gif) "prisijaukino" mane, jei taip galima išsireikšti. Nebuvo įkyrus, nešliaužiojo iš paskos (kaip nekenčiau tokių "vyrų"), neaimanavo, kad vat kokia aš šalta ir negailestinga doh.gif bet tiesiog siekė savo "tikslo"

va va.... tokio ir noreciau - nereikalaujancio, nespaudziancio, tyliai siekiancio. Tada atkreipiu demesi i toki vyra. Bet dabar atrodo, kad vyrams, kuriems apie 30 metu ir jie nevede, tik sexas reikalingas. Taip atrodo man, ir nebutinai taip yra is tikruju, taciau labai noreciau sutikti toki, kuris irodytu, kad mano nuomone klaidinga. Atsibodo girdeti, kaip jie nori ir kaip negauna, kokia as salta. Tokie "reikalavimai" mane dar labiau atstumia.

Atsakyti
QUOTE(sandritta @ 2007 05 09, 14:12)
Atsibodo girdeti, kaip jie nori ir kaip negauna, kokia as salta. Tokie "reikalavimai" mane dar labiau atstumia.

Ir gerai, kad atstumia, juk esi protinga, savo vertę žinanti moteris. Negi nori būt reikalinga vien pasimylėjimui? Tas neprisileidimas per arti, mano nuomone, nėra tokia jau nelaimė - tos, kurios greitai įsimyli, greitai prisiriša, dažniau ir nudega. Bendrauk, kalbėkis, draugauk, susitikinėk, bet neskubėk nuleist reikalavimų kartelės ir juo labiau nesileisk nutempiama į lovą tam, kad įrodytum, kad "nesi šalta". Kai atsiras tas tikrasis, problemos savaime išsispręs. Panašios patirties turiu iš jaunystės... kol sutikau savo tikrąją meilę (kuris ir dabar tebėra TAS).
Atsakyti
tas kuriam būsi tikrai įdomi, niekada nepriekaištaus dėl sekso...t.t. nespaus - jei daro spaudimą šituo klausimu, nieko gero nebus iš tokių snatykių...nebent tik seksas sietų ir būtų to gana
Kantrybės, ne visada pasiseka greitai sau skirtą sutikti 4u.gif Sėkmės
Atsakyti
va va.... tokio ir noreciau - nereikalaujancio, nespaudziancio, tyliai siekiancio. Tada atkreipiu demesi i toki vyra. Bet dabar atrodo, kad vyrams, kuriems apie 30 metu ir jie nevede, tik sexas reikalingas. Taip atrodo man, ir nebutinai taip yra is tikruju, taciau labai noreciau sutikti toki, kuris irodytu, kad mano nuomone klaidinga. Atsibodo girdeti, kaip jie nori ir kaip negauna, kokia as salta. Tokie "reikalavimai" mane dar labiau atstumia.

Meilė ir reikalavimai? Man tai apskritai atrodo nesuderinama. unsure.gif "Nereikalaujantis, nespaudžiantis, tyliai siekiantis" - tik toks ir tegali būti mylintis vyras. Na o jei kažkam mielesni trepsintys į grindis kumštukus suspaudę mažvaikiai, tai ką čia ir bepridursi... Tokiais jie gal visi moka būti, bet laimingais tampa tik atsiradus dėl ko reiktų nemažai pasistengti.
Papildyta:
QUOTE(sandritta @ 2007 05 09, 12:19)
Susipažinus su vyrais bijau fear.gif  prisileisti juos arti savęs emociškai, bijau rimtų, įpareigojančių santykiu, bijau problemų, kritikos bendravime, bijau taip stipriai, kad net nustojau su jais mylėtis ar kalbėtis intymiom temom. Dabar vėl mėnesį bendrauju su mielu vaikinu, tačiau bijau....ir santykiai žinoma labai prasti ir pora mūsų nebepavadins niekas. Pusiau sąmoningai bandau jame ieškoti minusų ir juos atrandu, kad galečiau "įsitikinti", kad jis man netinka, kad galėčiau jį palikti arba jis pats pabėgtų nuo manęs.
Iš pradžių maniau, kad toks neprisirišimas yra geras dalykas - vyrų tiek daug, galima rinktis, dėmesį jie vistiek rodo kaip pasiutę, tačiau šiandien aš jau jaučiu diskomfortą. Manau, kad tai tampa problema  verysad.gif

Perskaičius prisiminiau žodžius iš "Giesmių giesmės": "Nebudinkite ir nežadinkite meilės, kol ji pati neprabus"...

O šiaip kone vadovėlinis atvejis. verysad.gif Vienintelis dalykas, ko Tau šiuo atžvilgiu reikėtų - tai pakankamai ilgos pertraukos ir susivokti pačiai, nes antraip problema tik gilės.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 09, 19:26)
Vienintelis dalykas, ko Tau šiuo atžvilgiu reikėtų - tai pakankamai ilgos pertraukos ir susivokti pačiai, nes antraip problema tik gilės.

visiškai pritariu drinks_cheers.gif palik kuriam laikui ramybėj visus "mielus vyrukus" ir užsiimk tau patinkančiu hobiu, kursais, mokslais, darbu, knygom. su savim reikia dirbti. neprisileidi emociškai, bet kalbiesi intymiom temom? g.gif pabandyk susidėliot vertybes, nes dabar atrodai ganėtinai pasimetus. o kas per 'kritika bendravime'? g.gif
Papildyta:
Tada atkreipiu demesi i toki vyra. Bet dabar atrodo, kad vyrams, kuriems apie 30 metu ir jie nevede, tik sexas reikalingas. Taip atrodo man, ir nebutinai taip yra is tikruju, taciau labai noreciau sutikti toki, kuris irodytu, kad mano nuomone klaidinga. Atsibodo girdeti, kaip jie nori ir kaip negauna, kokia as salta. Tokie "reikalavimai" mane dar labiau atstumia.

be abejo, jiems sexas labai svarbus. bet kurį, pasakiusį kokia aš šalta, iškart pasiųsčiau truputį toliau nei jo akys mato mirksiukas.gif mandagiai biggrin.gif dar nei vienas belaukiantis nenumiro ax.gif
Atsakyti
as dekoju visoms uz patarimus. Visu pirma, pasijautau, kad mane supratot - jausmas lb geras smile.gif maniau, kad esu "ateivis" ir isgyvenu kazka tokio kitiems svetimo. Pasirodo, esu tikrai ne viena smile.gif Antra, esu dekinga, kad skyret siek tiek laiko ir paraset savo nuomone. Trecia, tikiuosi susirasyt ir kitomis temomis smile.gif ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Norėjau autorės paklausti, gal Tu pernelyg stipriai "susidraugavai" su vienatve? Taip kartais nutinka biggrin.gif , tada atsiradęs šalia žmogus tampa savotišku "nesusipratimu" ir "ateiviu iš kitos planetos", kuriems užtrenki duris prieš nosį.
Visi mes bijome ir nenorime būti įskaudinti, bet dėl to atstumti kiekvieną be išimties, neišeitis. Vienatvė yra gera draugė pavargusiai sielai, bet prasta kompanjonė mylėti trokštančiai širdžiai.
Atsakyti