Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Mindaugas Šilkūnas

gimdziau pas Silkuna, jis yra skyriaus vedejas. Man dare cezari, pjuvis isejo nemazas, bet taip yra geriau vaikeliui, vistiek to pjuvio nesimato. Likau patenkinta ir jo prieziura po operacijos, vos nekiekviena diena ateidavo, domejosi, duodavo patarimus ir buvo tikrai demesingesnis negu iki siol mano sutiktos gydytojos akuseres. Susitariau su juo ir del tolesnio musu bendravimo, nes savo ginekologo kaip ir neturiu, o jo poziuris man patinka, jis nera pavirsutiniskas ir ranka i klausimus nenumoja, o i juos atsako thumbup.gif
Atsakyti
As gimdziau pas Silkuna. Viskas buvo gerai, nors pirmakart ji pamaciau tik gimdyt atvykus (tariausi Antakalny, bet takart ji remontui uzdare), bet kadangi buvo susitarta, manimi tikrai gerai rupinasi ir po 1,5 paros namo isleido (kuo as labai patenkinta likau). Jei reikia kontaktu, parasykit i asmenine, turiu jo mob.
Atsakyti
gimdžiau pas Šilkūną. Visus kitus vaikus irgi norėčiau pas jį gimdyt. nerealaus profesionalumo ir švelnaus bendravimo žmogus. Viską apaiškins, dar šiaip paplepės. Ir dėl sekcijos labai greitai viską sustygavo. kai tik nuleido vandenis ir pamatė, kad žali, pasiūlė cezarį, bet dar tarstelėjo, kad jei labai noriu, galiu gimdyt pati. Bet jis nerekomenduoja. Spėjo kaip tik laiku. nes placenta pradėjo dalintis kiek per anksti. Ir anesteziologas jo nerealus (berods Albertas). Visą operaciją galvą praglostė ir ramino, kiek galėjo. ir sesutė jo fainuolė. Nu žodžiu, man ten labai patiko. Išskyrus cezarį, bet čia jau specifika.
Atsakyti
QUOTE(Bridgit @ 2005 07 04, 13:44)
as  irgi gimdžiau raudonajam kryžiui t.y. dare cezario pjūvį.visa nėštuma lankiausi pas gyd.šilkūną,jis ir cezarį darė. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai fainas ir puikus gydytojas.



Aciu visoms uz atsakymus. Dabar ir pati jau menuo kaip esu pagimdziusi RK pas ta pati Silkuna (visai atsitiktinai pas ji papuolem. siek tiek mokejom, jeigu kam prireiktu turiu jo koordinates), tai irgi pritariu, kad thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pagimdziau pati, bet gimdymas buvo skatinamas, ir epidura taike. Gimdyciau pas ji ir atraji... Visas jaunesnysis personalas irgi neblogas pasirode - noriai padejo, uzsukdavo pasiteiraut, kaip sekasi. Aisku, gal suveike ir tas, kad siek tiek mokejom ir gydytojui, ir akuserei, ir vaiku gydytojai... Bet tai tikrai ne kosmines sumos, ne kaip kokioj Baltijos-Amrikos klinikoj.
Atsakyti
negaliu apsispresti, noriu tikrai gimdyti raudonajam kryziui, mano ginekologe rekomendavo Puziene ir M.silkuna, apie puziene skaiciau, bet nerandu nieko apie silkuna, tai ar kas buvo susidure su juo?
padekite, man beliko tik 3 savaites:(
Atsakyti
As gimdziau pas M. Silkuna. Labai geras gydytojas, priziurejo mane visa nestuma ir netgi po nestumo, kai turejau problemu su krutimis. Niekada neatsisake padeti. bigsmile.gif
Atsakyti
Apie silkuna ieskok prie RK temeles. as pas ji gimdziau, tiksliau labai laiku atliko ekstra cezari. antra ir visus kitus vaikus gimdysiu tik pas ji. retos ramybes ir profesionalumo zmogus. nu ir svelnus labai. skirtingai nuo kai kuriu ginekologiu moteru.
Atsakyti
As irgi jau ekstra situacijoj budama apie ji galvoju (gimdau uz poros savaiciu)... Taciau ar jis dabar priimineja gimdymus? Kazkas rase, kad siuo metu dirba kitam skyriui... Jei vis del to jis priima gimdymus, gal kas galetu mestelti jo telefona?
Atsakyti
QUOTE(surreal @ 2006 07 06, 17:25)
As irgi jau ekstra situacijoj budama apie ji galvoju (gimdau uz poros savaiciu)... Taciau ar jis dabar priimineja gimdymus? Kazkas rase, kad siuo metu dirba kitam skyriui... Jei vis del to jis priima gimdymus, gal kas galetu mestelti jo telefona?

nu as tai sakiau, kad dirba nors ir kitam mietse, man jis pazadejo, kad antra vaikeli galesiu gimdyt pati (tiksliau sake, kad labai tikisi, jog nepasirinksiu lengviausio kelio - cezario) ir as pasiruosusi jam ta pazada atejus laikui priminti.
Atsakyti
Aš pas jį negimdžiau, bet jis mane prižiūrėjo prieš gimdymą, ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyt, vien geri atsiminimai, per echoskopiją viską paaiškindavo, kas neaišku, ir šiaip mane daug klausimų kankino, tai aš jį vis pakamantinėdavau kas ir kaip, o jis man ramiai aiškindavo, nžn ar tokių kantrių moterų tarpe rastume 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , mamytes, gal kas siuo metu lankotes pas gygytoja Mindauga Silkuna?
Jei taip, tai gal zinote kur jis dirba ( privacioje ir valstybineje istaigoje ) ir kur priimineja gimdymus? Kurioje ligonineje?
Pirmaji vaikeli gimdziau pas ji, tai noreciau ir, kad antra nestuma priziuretu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuo metu pas ji nesilankau, bet vasario menesio gimdziau pas ji dukryte. ax.gif Jis dirba Raudonajame Kryziuje ir priimineja ten gimdymus. Girdejau, kad spalio menesi atostogaus, tai jeigu noreis pas ji apsilankyti apziurai, teks palaukti kol gris is atostogu. ax.gif Jei reikia, galesiu atsiusti jo telefono numeri. mirksiukas.gif
Atsakyti