QUOTE(Saule222 @ 2007 05 10, 12:42)
Sveikos, niekur neradau diskusijų apie Kadus plaukų priežiūros priemones. Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus 

Naudojau Kadus sampunus -

QUOTE(Ikulia @ 2007 05 10, 16:58)
Naudojau Kadus sampunus -
, ypac buvo geras jautriai galvos odai, turejo toki saldanti faina poveiki.

Mane šiuo metu ypač domina, šampunas dažytiems plaukams ir nuo pleiskanų. Kiek žinau, juos galima nusipirkti tik kirpykloms skirtose parduotuvėse, o kokios maždaug jų kainos?
QUOTE(Saule222 @ 2007 05 10, 13:09)
Mane šiuo metu ypač domina, šampunas dažytiems plaukams ir nuo pleiskanų. Kiek žinau, juos galima nusipirkti tik kirpykloms skirtose parduotuvėse, o kokios maždaug jų kainos?
kiek prisimenu nuo 30 lt iki .......
siaip ir mane domina sampunai ir balzamai, tik dar niekaip neapsisprendziu kurio gamintojo isbandyti

QUOTE(Saule222 @ 2007 05 10, 13:09)
tik kirpyklose. anksciau buvo kirpykloje HyperRimi Savanoriu. bet dabar neber.
QUOTE(Tiffany @ 2007 05 10, 14:09)
kiek prisimenu nuo 30 lt iki .......
siaip ir mane domina sampunai ir balzamai, tik dar niekaip neapsisprendziu kurio gamintojo isbandyti

o kainos tikrai "kandziuojasi"...
QUOTE(Ikulia @ 2007 05 10, 14:44)
tik kirpyklose. anksciau buvo kirpykloje HyperRimi Savanoriu. bet dabar neber.
bet prof.priemoniu labai nedaug reikia ir ilgam uztenka, tai gaunasi vos ne pigiau nei pirkti parduotuvinius sampunus ir saujom naudoti

QUOTE(Tiffany @ 2007 05 10, 18:56)
bet prof.priemoniu labai nedaug reikia ir ilgam uztenka, tai gaunasi vos ne pigiau nei pirkti parduotuvinius sampunus ir saujom naudoti 

O 30 Lt. tai kiek ml. buteliukas?
Kažkada buvau užėjusi Kaune Mickevičiaus g. į parduotuvę, kuri pardavinėja kirpykloms skirtas priemones ir ne tik, tai viena mergina pirko Kadus pilstomą šampūną nuo pleiskanų, sakė jis maloniai šaldantis, mokėjo už jį 12 ar 13 Lt., tik va nežinau kiek ml.

QUOTE(Saule222 @ 2007 05 10, 15:06)
O 30 Lt. tai kiek ml. buteliukas?
Kažkada buvau užėjusi Kaune Mickevičiaus g. į parduotuvę, kuri pardavinėja kirpykloms skirtas priemones ir ne tik, tai viena mergina pirko Kadus pilstomą šampūną nuo pleiskanų, sakė jis maloniai šaldantis, mokėjo už jį 12 ar 13 Lt., tik va nežinau kiek ml.

neatsimenu kokia buteliuko talpa...150ml gal

uztenka tikrai labai ilgam.
QUOTE(Ikulia @ 2007 05 10, 15:09)
kartais ne 250ml

As naudojau sampuna ir kondicionieriu (o gal balzamas jis vadinosi
, gerai nebepamenu)dazytiems plaukams. Man tai sampunas labiau patinka, kuris gerai putoja, o sis nelabai
Siaip normalios priemones kaip ir daugelis kitu , kazkuo geriau nuo kitu kirpyklose panasiomis kainomis pardavinejamu priemoniu neissiskyre.

As naudoju Kadus sampuna luzinejantiems ir sausiems plaukams, ir dar toki balzama plauku galiukams
Visai neblogi
Kainos, tai nepasakyciau, kad dideles, balzamas 100ml - kainavo 33lt., o sampunas 250ml - apie 20lt.
Tiesa, as pirkau tiesiai is vadybininku, tai gal truputi ir yra pigiau nei kirpyklose