Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgus irzlus vaikas

Laba diena, mano suneliui 1,5 men. Mazdaug nuo metu susidureme su jo nevalgumu, buna kad ryte antsikelia ir nieko nenori valgyti isiulau tik kokia 12 val. pries pietu miega.zinoma jei nevalgo tai stengiuosi ir neprikisti visokiausiais skanumynais, nes tai nelabai ka duoda jam , po pietu miego vel nieko neisiulau, nevalgo jogurto, neisiulau kefyro, atsisako vakare pieno, nevalgo trinto kotletuko su darzovemis, ar balandelio, apsktai ko nors mesisko sunku isiulyti is vaisiu ir mazai ka valgo, banano nevalgo, tik obuoli. taciau noriai valgo kruopines koses nieko naujo nenori ragauti, turi tik 6 dantukus paskutinieji dygo pries 5men. daug geria, labai irzlus, atsikelia naktimis, krenta svoris akivaizdziai subloges, pabales. Miela gydytoja patarkite ka mums daryti nes patys senei "nebemiegame naktimis". Pries pora menesiu musu gydytoja paskyre vit. D kapsule pusei metu...
Atsakyti
Jeigu vaikui nukrito svoris ir jis pastoviai irzlus,piktas, pabalęs, reikėtų atlikti kraujo,šlapimo ir išmatų tyrimus, bei vidaus organų echoskopiją.
Jei tyrimai geri, visi nusiraminkite ir per daug maitinimo nesureikšminkite. Tegul valgo kruopų košes (tik prieš ją reikėtų stengtis sumaitinti daržovių košę su mėsa. Nors keletą šaukštų- tik jokiu būdu ne prievarta. Jei nevalgys, tada duokite kruopų košę.
Bėgant laikui, kai Jūs nepergyvensite, vaikas pradės valgyti.
Dantukai išdygs- gal dėl to jis ir piktas.
Atsakyti