Įkraunama...
Įkraunama...

Kas galėtų konsultuoti?

Noriu paklausti, man iškilo būtinybė vaiką vesti pas psichologą, o nežinau, kur geriau kreiptis, ką patartumėt, kokios kainos?Ar geriau kreiptis į privačias firmas, į kokias?
Atsakyti
Lengvute, o kas nutiko?
Tu Vilniuje nori vesti? Mano tetis psichologas, galiu uzklausti gal zino koki vaiku daktariuka wink.gif Nors ir man paciau su saviskiu ne pro sali butu apsilankyti.
Tu nori iki naujuju? Nes per Kaledas susitinku su teciu, tai normaliau pakalbet galeciau
Atsakyti
lengvute, taigi pas musu psichologe nenori?

Lina Kalinauskiene
Antakalnio Psichikos Sveikatos Centras
Tel. 2346229.

O dar man rekomendavo zveryne, privati kazkaip labai gudriai vadinasi, latviu g-v, konsultacija 50Lt. dar yra vaiko raidos centras, irgi zveryne, su siuntimais nemokamai wink.gif bet laukt reikejo pora men. atrodo
Atsakyti
Galima eiti Psichikos ior terapijos filialą, kuris randasi Žvėryne Malonioji 5. Jei susiuntimu, tai bus nemokamai. o jei neturi siuntimo, tai pirma konsultacija bus 20lt, o po to nemokamai. Tik dabar negaliu iš kart pasakyti, kokia ten gera vaikų psichologė. Bet jei reikia -galiu paklaust.
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2003 12 09, 12:52)
Ačiū labai, kad atsiliepėt, gal pabandysiu pradžiai, kur Liza siūlo.Maniškė vyresnėlė ir šiaip jautri, o pastaruoju metu kalba, kad "nenoriu gyventi", "užkniso tas gyvenimas", "geriau būčiau negimusi" unsure.gif , tik pabarus-verkia, gal pervargsta mokykloje, ten, kiek žinau, toks bernas mušeika yra, gal net teks pervest dukrą į kitą klasę, kad tik mažiau tarumos turėtų, o ir apie tėtį dažnai kalbėti pradėjo, prašo, kad gyventume kartu...labai sunkus periodas, vakar kalbėjaus su ja, kaip su suaugusia, kad gyvenimas gražus, kad ji graži, kad ji viską turi, visi ją myli, kad ji labai man rekalinga, kad negalėčiau be jos gyvent (bandžiau stiprint jos pasitikėjimą savim), kad gimdžiau ne tam, kad tokius baisius žodžius kalbėtų ir gyvent nenorėtų, tam kartui padėjo, bet manau, kad jai reikia ne vieno prichoterapijos kurso, kažkas susikaupę širdelėje, ne taip jau viskas paprasta.Jaučiu, pasiimsiu aš akademines, bandysiu dar daugiau su ja išsiklabėt, pabūt, stebėt, nors nėr taip paprasta, neaišku, kokio tipo klausimus formuluot, manau, kad čia jau kažkas nepaviršutiniška huh.gif . Be to, matyt, bus mano "sukirpimo", visur gilintis, analizuot, sunku tokiems žmonėms...bet gi ji dar palyginus maža, kodėl jau tokios mintys ohmy.gif , nepamenu, kad tokiais metais mąstyčiau apie gyvenimo egzistenciją unsure.gif ...

Tai tavo dukrelė kaip ir aš mokykloj buvau. Ir man užeidavo tokios mintys, jau 5 metų iškilo klausimas, kodėl aš gyvenu. Tai jei mes tokios panašios, gal parašyk konkrečių situacijų, pamėginsiu pagalvot, kas mane labiausiai būtų nuraminę.
Atsakyti
sėkmės, lengvute wink.gif
Atsakyti
Kraupu, jei jau mokytoja su nulinuku nesusitvarko, tai kas bus vėliau? Manau visi klasės tėvai turėtų atitinkamai reaguoti ir imtis priemonių prieš tokį vaikėzą.
Atsakyti
O kiek metų tavo mergytei?
Atsakyti
As nesistebiu kad mokytoja nesusitvarko. Pas mus darze aukletoja negali sutvarkyti 4 m berno. Vakar mano bernas parejo is darzelio su praskelta galva. Tas bernas sudave jam su kede per galva. mad.gif Ir ne tik mano vaikas kencia nuo to bandito, kitaip nepavadinsi. O kokiu keiksmazodziu parsinesa is namu blink.gif As per savo gyvenima tokiu negirdejusi. O svarbiausiai, su tevais neimanoma susisneketi. Motina megeja isgerti ir pagostroliuoti.
Kaip manote, kokiu priemoniu galima imtis? Ar pigiau bus vaikus i kita grupe pervesti, ar pranesti kokiai tarnybai kad tuos tevus pakratytu.
Atsakyti
Lengvute, teisingai pasielgei. As po Nauju metu turbut irgi prasysiu pervedimo i kita grupe.
O man darzelio vedejos pavaduotoja pradejo aiskinti apie vaiku-invalidu integravima i visuomene. Tai skaitosi kad tokie banditai laikomi invalidais? blink.gif
Atsakyti
Paprasciausiai galite kreiptis i savo poliklinika (kur yra vaiko pediatras), ir paklausti, kuriam Psichikos sveikatos centrui priklausote. Psichikos sveikatos centre dirba psichologai ir psichiatrai. (Jei priklausote Antakalnio poliklinikai, tai pakliutumet pas mane).
Galima paprasyti siuntimo (is pediatro ar psichiatro) ir nemokamai kreiptis i Psichoterapijos centra, Malonioji gatve 5.
Taip pat su vaiku psichiatro siuntimu galite kreiptis i Vaiko Raidos Centra, Zveryne, Vytauto 15. Ten buna eile.
Privati pagalba gali buti teikiama keliuose centruose: Mazylis ir seima (Pamenkalnio g.), yra Psichoterapijos studiju centras (Vykinto g.).
Kainos gali buti nuo 50lt. iki 70 lt. uz pirma konsultacija.
Atsakyti
ačiū Jums.
Atsakyti