Įkraunama...
Įkraunama...

Pripučiama sofa-lova

Su vyru mastom nusipirkt pripuciama sofa lova. Na, bus kur namie pakrist ir i kelione galesim pasiimt ax.gif tokia
Noreciau jusu nuomones. Gal kas turit? Ar tikrai jinai tokia gera, kaip reklamuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 16 liepos 2006 - 21:38
As irgi maciau patrauklia reklama per tv. Visai noreciau tokios sofos.
Tik prisimenu, per viena NML laida rode Vilija ir dainavo daina "Nusipirkau as sofa..." O Vudis ir Mino atsinese ta pripuciama sofa i studija. Ir ten atsisede visaip malesi, dunksnojo. Dainai besibaigiant, sofa eme bliuksti ir issileido. Tai va, ne tokia ji ir stipri kaip reklamoj... Noretusi ir man isgirst atsiliepimu is tu, kurie patys nusipirke smile.gif
Atsakyti
Tikrai blink.gif Nu tada ir pas mus ilgai neuzsistovetu, nes chebryte, kai susoktu doh.gif
Laukiam atsiliepimu, gal kas turit nusipirke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2006 07 16, 22:37)
Su vyru mastom nusipirkt pripuciama sofa lova. Na, bus kur namie pakrist ir i kelione galesim pasiimt ax.gif  tokia
Noreciau jusu nuomones. Gal kas turit? Ar tikrai jinai tokia gera, kaip reklamuoja?


Aš tai labai jau įtariai žiūriu į tą reklamą...
O kam jums tiksliai reikai tos sofos? Ar sėdėti kambary ar svečiams miegoti?
Jei kambary sėdėt patogiai, tuomet geriau gal pirkti normalią sofą, kuri tikrai nesubliukš, o be to ant guminės sėdėt kasdien, tai ką aš žinau ax.gif Geriau gal net sėdmaišių keletą pasisiūti ax.gif namie man nepatinka pripučiami daiktai.
Jei reikia svečiams atvykus paguldyt, ar važiuojant kur nors vežtis - tuomet sakyčiau geriau nueiti ir nusipirkti pripučiamą čiužinį parduotuvėj. Ir mokėsit stipriai mažiau ax.gif Mes pirkom YJSK'e prieš pusantrų metų tokį... Tai ir į gamtą vežamės ir pas uošvius kai reikia ir namie svečius gyuldom, o mokėjom gal tik 80 Lt.
Atsakyti
Mano gyvenimo būdui tokios "sopkės" netiktų, dukra visada tokių daiktų stiprumą tikrina(su aukštakulniais praėjo pripučiamą čiužinį-vargšelis neatlaikė, muliažai visi prakandami... ), tai nesiryžtu pinigų mesti į balą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 07 18, 08:03)
Aš tai labai jau įtariai žiūriu į tą reklamą...



drinks_cheers.gif aš irgi

Man apskritai ta reklama juokinga - velka sofa pririšta prie automobilio, ant jos sušoka visa futbolo komanda... Ta sofa gal apskritai labiau ne sedėjimui ar miegojimui skirta, o kaip žaislas biggrin.gif
Atsakyti
galiu dar stai ka pridurti: miegoti ir sedeti ant pripuciamu daiktu na, kaip sofa ar pripuciamas fotelis yra salta ypac vasara. O jei miegoti sumanysit, tai nakties tikrai neistversit. Butinai ja reikia kuo nors uztiesti arba koki ciuzinuka meigojimui pasitiest. Na, ziema gal ir gerai, vis tiek apsirenge sedesit, bet vasara schmoll.gif . O be to ar isivaizduoji kiek jai reikia vietos???
Turiu pripuciama foteli, pirkau pasisedejimui ir siaip kam nors. Atrode mazas, o kai pripuciau, tai vos ne puse kambario uzeme:verysad: ...VA taip... ax.gif
Tikrai nepatariu pirkt. Jei sveciams tikrai geriau pripuciama ciuzini isigyt.
Atsakyti
Mano draugas, dabar sužadėtinis, o po metų ir mylimas vyras smile.gif būtent tokią sofą-lovą pirko prieš metus. Sužavėjo mintis, kad patogi ji, galima vežtis į kelionę, galima net plaukioti su ja ir pan. Iš tiesų per metus jokių nusiskundimų dėl jos, net miegojome ant jos išsiskleidę thumbup.gif Bet mano nuomone, ji netinka prie buto ar namo interjero, ji gali būti naudinga tik neturint kur svečių suguldyti arba kokiame prieškambaryje laikyti, verandose vadinamose smile.gif Galiausiai tai tikrai puikus ir patogus pirkinys išvykoms, iškyloms, paplaukioti visgi dar nemėginome cool.gif Kainavo tada ji berods 349 Lt. Tai tokie realūs atsiliepimai, džiaugsiuosi padėjusi apsispręsti.
Papildyta:
Atsakant į "janone" komentarą, ši lova užima lygiai tiek pat vietos, kiek ir nepripučiama (tuo pačiu, jei tik ji nereikalinga, ji gali užimti vos menkos dėžutės dydžio vietą biggrin.gif ). Miegant ant jos išties geriau pasitiesti dar kokį čiužinį ar ką, nes paklodė gali čiuožinėti biggrin.gif bet įmanoma ir be čiužinio miegoti, įspūdis, tarsi vandens lovoje voliotumeisi tongue.gif Apskritai, kaip sakiau, man negražu ją turėti ir laikyti vietoj TIKROS sofos, tad čia jau toks dalykas - kam ko reikia smile.gif
Atsakyti
Teko ir mums ant jos miegoti. Nelabai patiko schmoll.gif , nes ji neišsilaiko tokia tvirta per naktį, labai slidi. Paklodė slidinėjo visą naktį, todėl buvo ne miegojimas, o savęs kankinimas doh.gif Čia jums spręsti ar ji bus naudinga namuose. Aš geriau prpučiamą čiužinį pirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 07 26, 20:22)
Teko ir mums ant jos miegoti. Nelabai patiko  schmoll.gif , nes ji neišsilaiko tokia tvirta per naktį, labai slidi. Paklodė slidinėjo visą naktį, todėl buvo ne miegojimas, o savęs kankinimas  doh.gif Čia jums spręsti ar ji bus naudinga namuose. Aš geriau prpučiamą čiužinį pirkčiau.

drinks_cheers.gif Tikrai kad geriau jau pripučiamą čiužinį pirkti. Sumokėsi 3x mažiau, ir jei rinksiesi, kad elektrinis pripūtimo mechanizmas bus atskirai - tai drąsiai ir į vandenį bus galima neštis. Be to, pripučiamų čiužinių danga kur kas malonesnė, paprastai viršus toks veliūrinis, neslidinėja paklodės.
Atsakyti
Na ir aš pasidalinsiu savo patirtimi apie tą "čiūdą-sofą". Buvome ją nusipirkę berods užpraeitą vasarą. Kadangi neturėjome baldų, sėdėjome ant žemės patiesto miegmaišio, pamatėme reklamą ir nuspirkom. Pradžioje lyg ir nieko buvo, po to pradėjo leisti orą per siūles. Miegoti irgi fignia - ir paklodė slenka, ir dar kai vartaisi toks keistas garsas. Pasivartyk ant pirpučiamo čiužinio ir žinosi. Žodžiu nuvežiau aš ją, grąžinau, man davė kitą. Nepraėjus mėnesiui ir tą grąžinau, nes irgi leido orą. Aš klausiau, kad gal čia tik man taip nesiseka. Tai man pasakė, kad "nesiseka", tiems, kurie ją ištikrųjų intensyviai naudoja, o kiti kaip ir nesiskundė. Bet kaip pasakė pardavėja, turbūt nenaudoja, tai ir nesiskundžia.smile.gif)
Atsakyti
Ech, kaip fainai, kad tokie forumai yra. Apie bet kokį "čiūdą" gali išsiaiškint.
Taigi, vietoj šitos sofos nusipirkom dvigulį pripučiamą čiužinį su aksominiu viršum ir esam patenkinti smile.gif bent miegot patogu ir daugiau nei trigubai pigiau kainavo.
Atsakyti