Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Linkiu, kas ši tema būtų paskutinė jums visoms 4u.gif wub.gif ir tektų kraustytis kitur bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Valio, nauja temelė thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū, tarškaliuk, kad atidarei mirksiukas.gif
Lai ši temelė visoms planuojančioms atneša po 2.gif
Atsakyti
jatau siandien nuo 5 ryto nemiegu, nes prabudus kazkaip netycia prisiminiau kad vakar neisgeriau duphaston (man paskyre po 1 tab 2 kart per diena) ir neisgeriau nei vienos sad.gif kas dabar bus????????? ka daryt? puoliau gert siandienos doze, kad mm neprisissaukciau, nes gyd sake kad jo nenutraukti kol nepasimatys mmm
siandien kazkoks kosmaras, oras baisus, nuotaika dar baisesne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 15, 06:37)
Mergaitės, tai tą "dupcę" kelti reikia, ar nuleist po  smileysex.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vilkaa, receptų daug, teks bandyti biggrin.gif

sulauksiu vyro is komandiruotes ir bandysiu visaip smileysex.gif
cia kazkuri rase tokius retorinius klausimus kodel butent man taip nutiko ir pan. O as siulyciau paklausti saves kodel buten ne as neigali, kodel butent ne as akla, kodel butent ne as kurcia ir pan. Tokie klausimai kazkodel nekyla? nebuna arba viskas gerai arba viskas blogai. O ypac kad musu problemeles pagydomos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkaa: 15 gegužės 2007 - 07:09
Na, sveikutes 4u.gif Pagaliau as po VISKO thumbup.gif
Isoperavo Ketvirtadieni, o namo grizau tik sekmadieni, siaip turejau tik vakar grizt,betMB paprase sesuciu, kad isleistu. ax.gif Zinot, pataikem an savaitgalio, o iskart po laparaskopijos sekancia diena dar tikrai nebuvo jegu namo lekt. schmoll.gif Bet jauciuosi gerai, nugaryte paskaudena ir pilvo skylutes irgi biskuti.. blush2.gif

Rezultatai geri. Iseme ta cista, sake, kad ji pasidarius is folikulobvo ir nieko baisaus. Rado labai labai mazuendometriozes zidineliu, kuriuos pridegino(pasak operavusios gines, neprofas ju net nebutu mates), kiausintakiai pratekami thumbup.gif , kiausides normalios ir ju badyt visiskai nereikejo thumbup.gif

Bet siaip maniau, kad cia paprasciau viskas bus, pirmas tris dienas tai sunku labai buvo unsure.gif

Tai kol kas as laiminga, ilsiuosi, atejau siandien pabut pas uosvius prie net'o, nes labai jau JUSU PASIILGAU 4u.gif
Atsakyti
[
Rezultatai geri. Iseme ta cista, sake, kad ji pasidarius is folikulobvo ir nieko baisaus. Rado labai labai mazuendometriozes zidineliu, kuriuos pridegino(pasak operavusios gines, neprofas ju net nebutu mates), kiausintakiai pratekami thumbup.gif , kiausides normalios ir ju badyt visiskai nereikejo thumbup.gif

Super amade, na dabar atsigauk...ir lauksim geru ziniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 15, 08:11)
Na, sveikutes  4u.gif Pagaliau as po VISKO  thumbup.gif
Isoperavo Ketvirtadieni, o namo grizau tik sekmadieni, siaip turejau tik vakar grizt,betMB paprase sesuciu, kad isleistu.  ax.gif Zinot, pataikem an savaitgalio, o iskart po laparaskopijos sekancia diena dar tikrai nebuvo jegu namo lekt. schmoll.gif  Bet jauciuosi gerai, nugaryte paskaudena ir pilvo skylutes irgi biskuti..  blush2.gif

Rezultatai geri. Iseme ta cista, sake, kad ji pasidarius is folikulobvo ir nieko baisaus. Rado labai labai mazuendometriozes zidineliu, kuriuos pridegino(pasak operavusios gines, neprofas ju net nebutu mates), kiausintakiai pratekami  thumbup.gif , kiausides normalios ir ju badyt visiskai nereikejo  thumbup.gif

Bet siaip maniau, kad cia paprasciau viskas bus, pirmas tris dienas tai sunku labai buvo  unsure.gif

Tai kol kas as laiminga, ilsiuosi, atejau siandien pabut pas uosvius prie net'o, nes labai jau JUSU PASIILGAU  4u.gif

Šaunu, Amade,kad viskas praėjo sėkmingai thumbup.gif O dabar pailsėk,gydykis,sveik ir eik link tikslo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 15, 07:38)
Šaunu, Amade,kad viskas praėjo sėkmingai thumbup.gif O dabar pailsėk,gydykis,sveik ir eik link tikslo nestuke.gif

na taip, ketv. siuliukus isimt eisiu, tai gal dar ir savo gine pagausiukur nors klinikose ax.gif Noriu dar suja pasitart, ar tikrai kelta menesiuku visiskai be nieko pagyvent blush2.gif ta prasme, be Duph, be stimuliciju.. Nes mane operavus gine tai rekomendavo bent pora menesiu visiskai naturaliai pabandyt pastot ax.gif
Atsakyti
Laba, Amade, bigsmile.gif , na pagaliau viskas baigta ir tu vėl galėsi pradėti darbuotis leliaus link. Man rodos, kad jau kitą mėn tu be jokių stimuliacijų jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 15, 10:57)
Laba, Amade, bigsmile.gif , na pagaliau viskas baigta ir tu vėl galėsi pradėti darbuotis leliaus link. Man rodos, kad jau kitą mėn tu be jokių stimuliacijų jau  nestuke.gif

na, pradesim kai tik galesim.. Gine sake, galim kad ir iskart, bet nzn, man dar biskitas siulytes tempia, tai kazkaip smileysex.gif: dar biskutuka palauks, bent keleta dieneliu, manau... O jau tada... ax.gif wub.gif
Tik neisivaizduoju, kada mmm laukt. Nes tikrosios buvo balandzio 23, o geguzes 9 pradejau siaip kraujuot smarkiai... blink.gif bet gine sake, kad pirmas ciklas gali buti iski grybiskas, tai ziuresim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 15, 12:25)
na, pradesim kai tik galesim.. Gine sake, galim kad ir iskart, bet nzn, man dar biskitas siulytes tempia, tai kazkaip smileysex.gif: dar biskutuka palauks, bent keleta dieneliu, manau... O jau tada...  ax.gif  wub.gif
Tik neisivaizduoju, kada mmm laukt. Nes tikrosios buvo balandzio 23, o geguzes 9 pradejau siaip kraujuot smarkiai...  blink.gif bet gine sake, kad pirmas ciklas gali buti iski grybiskas, tai ziuresim  mirksiukas.gif

Klausyk, Amade, o tau operuojant davė pilną narkozę g.gif Ir ar gali būti kitaip g.gif
Atsakyti
[quote=Amade,2007 05 15, 13:25]
na, pradesim kai tik galesim.. Gine sake, galim kad ir iskart, bet nzn, man dar biskitas siulytes tempia, tai kazkaip smileysex.gif: dar biskutuka palauks, bent keleta dieneliu, manau... O jau tada... ax.gif wub.gif

Amade
, as tai lygiai 7 dienas pakentejau smile.gif paskui, kad greibiau brangiausiaji i glebi smile.gif mmm tai man velavo lygiai 10 dienu....Nors man ir siuliu nedare...tik su kazkokiu pleistriuku sukabinta buvo....nu jau pajausi kada branguji griebt reiks blush2.gif blush2.gif blush2.gif

murauske, man atrodo, kad visada pilna narkoze daro...nu ir gerai nieko nemaciau tai ir sirdies neskaudejo

Atsakyti