Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 31, 11:10)

Amade, vaiduokliuk, kaip sekasi?

bash.gif: susinervijau... ka tik snekejau su MB. savaitgali planavom pas mano tevus varyt. tai, pasirodo, jam vienas draugas sestadieniui pasiule pakvietimus i fule, o kitas rytojaus vakara su plaustu plaukti. blink.gif aisku, as nei i viena rengini negaliu eit del sveikateles unsure.gif Bet viena pas tevus irgi sakiau, kad nevarysiu ir sakiau, kadjis gales pasirinkti tik kazkuri viena ivyki. bet jau taip susinervijau, kad negaliu aggressive.gif nors MB ir nepareiske, kad eis ir i fule ir su plaustu, sake, kad pasnekesim vakare, bet as per jautriai gal sureagavau... g.gif Bet man irgi kaifas, tik namuose sedziu... unsure.gif Nors darbo ir nepasiilgau, kazkokios veiklos truksta, kur energija isliet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 31, 12:26)
bash.gif: susinervijau... ka tik snekejau su MB. savaitgali planavom pas mano tevus varyt. tai, pasirodo, jam vienas draugas sestadieniui pasiule pakvietimus i fule, o kitas rytojaus vakara su plaustu plaukti.  blink.gif aisku, as nei i viena rengini negaliu eit del sveikateles unsure.gif Bet viena pas tevus irgi sakiau, kad nevarysiu ir sakiau, kadjis gales pasirinkti tik kazkuri viena ivyki. bet jau taip susinervijau, kad negaliu aggressive.gif nors MB ir nepareiske, kad eis ir i fule ir su plaustu, sake, kad pasnekesim vakare, bet as per jautriai gal sureagavau...  g.gif Bet man irgi kaifas, tik namuose sedziu...  unsure.gif Nors darbo ir nepasiilgau, kazkokios veiklos truksta, kur energija isliet  blush2.gif

Na va, kaip dabar čia padarius. man veiklsoa pstu,. su malonumu perleisčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neprisikalbėk. Mėgaukis. 4u.gif
Atsakyti
Man irgi dabar atostogos iki liepos, tai irgi megaujuosi.
Idomu is tikro kur varlyte ir jau kaip ir Laukiu turetu is keliones grizti su savo naujienom. Idomu jai IUI ar dare g.gif
As tai jauciu, kad tikrai tuoj tos mmm pasirodys, taip kad teks vel kita stimuliacija pradeti verysad.gif
Agnesse, buk gera, pasakyk pas ka tu lankaisi? As ne is Vilniaus, bet galvoju, kad reiketu pasikonsultuoti gal su tavo giniu?
Amade, kaip sveikatyte? Ar padare kraujo tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 31, 12:10)
jurgasik irnesakyk.gif kada nors parodysim ir mes ką galim biggrin.gif  friends.gif

Tai aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 05 31, 10:55)
o kad Gonal ciklui reguliuoti nesutikciau, nes stimuliuojant kiausides yra verciamos stipriau darbuotis, tai jos juk irgi galiojimo laika turi, jos greiciau uzsilenkia , man bent jau taip aiskino mirksiukas.gif

Šiaip jau, ne visai tiesa. Nes vieno ciklo metu natūraliai pradeda bręsti labai daug folikulų, tik kiti nunyksta ir išauga tik vienas dominuojantis. Vartojant Gonalį, kaip ir clo, gaunama daugiau dominuojančių folikulų. Tiesiog, tie folikulai, kurie natūraliai nunyksta, yra išauginami. Tai nereiškia, kad stimuliacijos artina menopauzę.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Man pirma stimuliacija su Clost. 3-5cd po 1 tabl. Is pradziu tik pamaudendavo kartais sonus, o nuo vakar jau visa pilvo apacia maudzia praktiskai istisai. Nepasakyciau, kad skaudziai, bet ikyriai g.gif Ar jums taip budavo? Tai geras pozymis ar ne? Pas mane O ir taip lyg vyksta, bet ruosiuosi IUI.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 05 31, 15:32)
Sveikos merginos,
Man pirma stimuliacija su Clost. 3-5cd po 1 tabl. Is pradziu tik pamaudendavo kartais sonus, o nuo vakar jau visa pilvo apacia maudzia praktiskai istisai. Nepasakyciau, kad skaudziai, bet ikyriai  g.gif  Ar jums taip budavo? Tai geras pozymis ar ne? Pas mane O ir taip lyg vyksta, bet ruosiuosi IUI.

Manyciau turi butinai pasikonsultuoti su gydytoju! Man taip nebuvo ne karto g.gif nors jau va dabar 4 stimuliacija...
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 05 31, 15:32)
Sveikos merginos,
Man pirma stimuliacija su Clost. 3-5cd po 1 tabl. Is pradziu tik pamaudendavo kartais sonus, o nuo vakar jau visa pilvo apacia maudzia praktiskai istisai. Nepasakyciau, kad skaudziai, bet ikyriai  g.gif  Ar jums taip budavo? Tai geras pozymis ar ne? Pas mane O ir taip lyg vyksta, bet ruosiuosi IUI.

man irgi maudzia sonus,o kartais ir pilvo apacia suskausta
Atsakyti
sveikutės mergikės 4u.gif turiu tokį klausimuką-prašymuką apie gonalį, kur galėčiau apie jį pasiskaityt, ar jūs kuri galėtuimėt mane ašviest, kiek jis kainuoja, nes jaučiu kad man juo reiks stimuliuotis, tai norėčiau truputį apsišviest ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 05 31, 20:05)
sveikutės mergikės 4u.gif  turiu tokį klausimuką-prašymuką apie gonalį, kur galėčiau apie jį pasiskaityt, ar jūs kuri galėtuimėt mane ašviest, kiek jis kainuoja, nes jaučiu kad man juo reiks stimuliuotis, tai norėčiau truputį apsišviest  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Paskaityk keleta psl.atgal 4u.gif
Atsakyti
va ka tik grizau is gyd. naujienos tai s..... Jau pabaigoj net nelabai ir begirdejau ka gyd. komentavo, tik mintyse galvojau greiciau mane paleisk nes noriu eiti i masina zliumbti. Tai kol susimokejau simtine, stovejau dantis sukandusi. O zinios tokios kad per anksti atvaziavau (nors 10 c.d.), kazkurioj kiausidej buvo vienas folikulas didesnis apie 10 mm ir dar daug maziuku. Sako gleivine tai isvis prasta - toks jausmas kad vakar mmm baiges. Sako atvaziuok 18 c.d. ziuresim ka pribrandinsim, bet as jau turkijoj busiu sad.gif, o anksciau gyd. nebus nes konferencijos. Sako tada viska keliam po atostogu sad.gif O as taip tikejausi isvaziuoti atostogaut susileidus Ovriteli, bet.... Ziuriu kuo daugiau galvoji sau tinkamesnius variantus tuo blogiau gaunasi. Sakes kaip liudna verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
cooliuke, neliūdėk 4u.gif paatostogauk, pasimėgauk, kitas kartas gal bus laimingesnis.

aš štai irgi iš gydytojos. liepė laukti kraujavimo (jis man DAR neprasidėjo), tada po šito sulaukti sekančių mmm ir vėl bus galima stimuliuotis. liepė išsitirti ar nėra antifosfolipidinio sindromo ir liepė nesinervuojant nusiteikti, kad gali pavykti pvz ir iš 7 nėštumo....
Atsakyti