Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštynių sriuba

[QUOTE]mielos mamytės, neseniai išgirdau, kad mūsų mažiesiems nepatariama valgyti rūgštynių sriubos. esą rūgštynėse esanti rūgštis nesveika. norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, galbūt tikslesnį paaiškinimą. nuo kada duodate jūs, jei iš vis duodate smile.gif
Atsakyti
Labukas, aš tai nesenei, daviau, visai nieko patiko maniškui
Atsakyti
Aš irgi duodu ir labai noriai valgo mažius biggrin.gif
Atsakyti
Aš pirmą kartą rūgštynių sriubos daviau paragaut kai mažiui buvo metai ir du mėnesiai, tai jam visai nieko buvo, patiko ax.gif
Atsakyti
Valgo,jau kokie du menesiai,juk duodam kartais i rankyte rauginta agurka,jis ir rugstus ax.gif
Atsakyti
rugstys esancios rabarbaruose ir rugstynese nera labai sveiki, bet pavasari tos zoleles daugiau duoda naudos nei zalos padaro, nes be ju yra begale vitaminu, kuriu truksta mums ir musu vaikams, o kiek tas vaikas suvalgo.... kelis saukstus.... na ir nereikia piknaudziauti kiekviena diena.....
Atsakyti
Duodu nuo 10 mėn. Labai patinka
Atsakyti
Dar nei kart nedaviau,gal reiketu pabandyti g.gif
Tiesa pasakius ir pati sios sriubos nevalgau,tingiu rugstynes rankiot blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Mano suneliui labai patinka rugstyniu sriuba. Ir as pati ja dievinu. Pries pora savaiteliu paragavo ir rabarbaro, tai sugrauze puse. Negi atimsi jeigu skanu?
Atsakyti
Valgo ir rugstyniu sriuba, ir rabarbarus
Atsakyti
Duodavau nuo metukų tokią sriubytę... Esu girdėjusi, kad citrinų rūgštis, esanti daugumoje produktų, yra kenksminga vaiko organizmui, o apie rugštyne kažkaip negirdėjau nieko tokio. blink.gif
Atsakyti
mano nuomone jei vaikas pradejo valgyti nuo bendro stalo tai jam galima viska
Atsakyti