Labai prasau patarimo del dydziu is bebe.com.Noriu uzsisakit megsrtuka,jei nesioju S,tai koki dydi reiktu imt,SMALL,MEDIUM
QUOTE(milocka @ 2007 05 18, 11:08)
Labai prasau patarimo del dydziu is bebe.com.Noriu uzsisakit megsrtuka,jei nesioju S,tai koki dydi reiktu imt,SMALL,MEDIUM
Manau, kad S ir imk
QUOTE(ugniuke @ 2007 05 18, 12:09)
Manau, kad S ir imk
Ten nera S,je raso X-Small.Small .Tai kuris cia is ju atitiktu S
QUOTE(milocka @ 2007 05 18, 11:30)
X-small turetu but kaip tik
QUOTE(Britvute @ 2007 05 18, 12:33)
Britvute,ar pameni mane Gal man geriau butu Small
QUOTE(Britvute @ 2007 05 18, 11:33)
Nu nesakyk, turiu ir megztukus kelis ir marskinukus, tai vieni marskinukai XS tokie dideli o viena smegztukas xs tooks maziukas kad vos isibraunu, cia jau nuo modelio priklauso
QUOTE(milocka @ 2007 05 18, 11:30)
Nu tai S ir yra Small... Aš turiu megztuką S dydžio, tai tikrai nei kiek nepadidintas gal greičiau pamažintas į xs pusę labiau..
p.s. x-small yra xs
Sveikos. O kur jus perkat BEBE drabuzius? kiek zinau, bebe.com pardavineja tik JAV ribose. ka galite pasakyti apie drabuziu kokybe? gal kas turi noro ir galimybes parodyti savo BEBR drabuzelius?
sos, reikia pagalbos del bebe dydziu. domina dzinsai, nesusigaudau ten dydziuose jei is babyphat 1 dydis tiko, tai koki imti is bebe? mano klubai 83-85
dekui
dekui
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 09 03, 21:25)
sos, reikia pagalbos del bebe dydziu. domina dzinsai, nesusigaudau ten dydziuose jei is babyphat 1 dydis tiko, tai koki imti is bebe? mano klubai 83-85
dekui
dekui
As pirkau Bebe dzinsus 24 dydi, klubai ~ 89. Vos ilindau, dabar siek tiek prasitampe, bet vistiek aptempti labai. Man paciai gal net graziau butu 25 dydis. Dzinsai su spandexu, jei butu be jo - neilysciau
Tikiuosi, kad padejau
mergaites, labai prasau , padekite su bebe dydziais susigaudyti
domina dzinsai, kelnes, gal kuri uzsakinejote ?
domina dzinsai, kelnes, gal kuri uzsakinejote ?
Kur jus perkate BEBE?