Įkraunama...
Įkraunama...

Mano istorija-kaip toliau?

Žinot, mielosios, aš ir pati, paskaičiusi tokią istoriją, drąsiai žerčiau komentarų. Bet... kai tai liečia mane, būtu truputį baugu, bet verta išgirsti jūsų komentarus. Kaip numanau, jie nebus man palankūs, bet, tikiuosi, suteiks man galios pakeisti savo gyvenimą.
Taigi....
Susipažinome kai buvau bebeiagianti mokyklą, jis-pirmakursis. Niekad netikėjau, kad didkotekinės pažintys vertos daugiau, nei vienas vakaras.... Po tos dienos praėjus mėnesiui sulaukiau skambučio-taip prasidėjo mūsų draugystė. Pirmi nedrąsūs bučiniai, pirma išvyka į pajūrį...Pirmas kartas po metų...
Po to sekė taip retos ir taip laukiamos naktys, savaitgaliai dviese, kai negalėdavome atsisotinti. Abu buvome pirmieji vienas kitam.
Praėjo keli metai gražios draugystės. Po truputį intymios akimirkos retejo, nors aš to labai nenorėjau ir visokeriopai stengiausi gundyti toliau. Apatiniai, masažai, kvepalai, kojinės...Jis sake "man to nereikia, mums ir taip gerai", bet kuo toliau, tuo rečiau jis pradžiugindavo samo dėmesiu lovoje.
Tai vyko prie ežero, vasarą. Jis, kaip labai nemėgstu, padaugino, paliko mane nepažįstamų kompanijoje. Supykau, prasiau, kad stabdytų, bet perniek. Tada atsisakė mano stabdžiai-supykau...Žiauriai supykau...Tada man dėmesį parodė jis. Pyktis buvo stipresnis ir aš pasijutau sugundoma. Buvo taip saldu buti geidžiamai....
Jis sužinojo. Tyla, riksmai, ašaros keitė vienas kitą. Kalta, aišku, buvau tik aš.....
Netrukus vėl stojo, jei galima taip sakyti, viskas į savo vėžes. Viskas, išskyrus intymumą. Kaifuodavome kartu, plepėdavome, džiaugėmės, bet...lovoj nusisukdavome...Nepaisant sekso, labai troskome buti kartu, ir, pasitaikius galimybei apsigyvenome. Ilgainiui nusipirkome butą, jį suremontavome...Ir gyvename....
Artimieji nepaliauja kartoti klausimu kada vestuvės...Žinoma, 10 metų-ne juokai. Ssilpnumo akimirką jis pasiduoda ir prašo, kad likčiau su juo, nes atseit esu jam brangi...Kartą net bandžiau nusižudyti-jis maldavo taip daugiau nesielgti, nes atseit "perdaug jam reiškiu". Artimieji nemato mūsų santykiuose nei krislelio, nei dulkelės-atseit kaip mes, tokia graži pora, dar vis nesusituokę... Bet, deja, realybė kitokia...Dėl vestuvių konkretaus atsakymo iš jo nesulaukiu-neva nėra pinigų sužadėtuvių žiedui, vestuvėms...Iš kitos pusės nepatyrus absoliučiai jokio itymumo ė mėnesius pagalvoju-ar tikrai jis TAS?!
Bandau kalb4tis apie tai, ka vyksta. Vienintelis atsakymas, kurio sulaukiu-tai savaime susitvarkys. Ir vis dar jaučiu jo norą būti kartu.....

žinoma, nežinote ir nežinosite visų niuansų, tačiau iš šalies ši situacija peršasi nors kokio atsakymo. Aš jo bijau, bet jo prašau.....
Atsakyti
Nelabai supratau, kaip ten dabar pas jus su intymumu blush2.gif ir kame konkrečiai problema: ar kad nesiruošia vesti, ar kad lovoje ne viskas gerai?
Atsakyti
Aš galvoju, kad ilgai netempčiau taip schmoll.gif Kad būtum su žmogum, gera turi būti visokeriopai unsure.gif Jetau, mane maniškis užmuštų apie neištikimybę sužinojęs, tau dar pasisekė ax.gif Net nežinau, pati spręsk smile.gif Gyventi tau teks, pati pagalvok ar taip ilgai ištvertum. Manau, kad vyras vis tiek kažkiek prikišinės neištikimybę, vien dėl to negalėčiau su juo būti. Apskritai, moterys, kai einat į kairę, tai eikit kad nei šuo nesulotų ir problemų tiek nebus cool.gif
Atsakyti
Aš padraugavus su vienu vaikinu apie pusmeti, pasibučiavau tiesiog su kitu, bet tai ten ir padauginus buvau, ir galų gale mano gimtadienis buvo.. Tai nebuvo kažkokia sąmoninga neištikimybė... Bet maniškis vis prikišdavo, nesugebejo pamiršt.. doh.gif tai vat ir išsiskyrėm dėl to...
Tai man peršasi db ošvada, kad po neištikimybės, jei antra pusė tai sužino porai tik išsiskyrimas šviečia.. Kažkaip netikiu sėkmingu santykių tęstinumu...
Jausmai svarbu, bet reik ir protą įjungt apsisprendžiant...
Aš asmeniškai nepaneščiau tokių santykių... Juolab kai anksčiau rašei, akd jau tekdavo jįgundyt.. Nu kad man dar specialiai vyra tektų gundyt norint pasimylėt doh.gif žiauru kažkaip atrodo.. Man rodos ir be gundymų vyras jei myli, tai ir nori tavęs... Ir man susidarė įspūdis, kad jis nelabai ten dega noru tave vesti...
Aš patarčiau skirtis... Bet čia patarimus galim mėtyt kiek norim, juk širdį tau skudės... ne taip lengva išsiskirt, o po tike laiko kartu...
Atsakyti
Man tai atrodo, kad tu švaistai laiką... 10 metų - ir jis vis dar nenori vesti. Manai, kad kažkada užsimanys? Dar po 10 metų, kai jau gal ir pastot nebegalėsi? Kad nėra pinigų sužadėtuvių žiedui - tai jau lievų lieviausia otmazkė. Per tiek laiko galėjo pasitaupyt. Ir išvis, ką veikia 28 ar 29 metų vyras, jei elementaraus žiedelio neišgali nupirkti? Vestuvėms irgi nebūtina švaistyt dešimtis tūkstančių, žmonės ir labai kukliai susituokia, laimė nuo to nepriklauso.
Dėl lovos tai komentuot nenoriu, visaip žmonės gyvena, gal ir be intymumo gali būt laimingi. Kiekvienam savaip.
Atsakyti
Labai sunku kazka patarinet, nes tikrai labai daug niuansu jusu santykiuose mes nezinom. Mano nuomone asotis jau sudauzytas, puiku jei jums pavyks jy suklijuot, kad per siules nebegtu vanduo, bet siules vistiek bus ir asotis jau nebe toks tvirtas. As asmeniskai tokiuose santykiuose netemciau nei menesio schmoll.gif Man reikalinga pagarba, svelnumas ir intymumas yra labai svarbus. Niekaip negaleciau gyvnet su vyru, kuris manes negeistu. Pati turi nusprest kaip tau geriau bus, bet rinkis tokius santykiu, kurie taves nezemintu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip gyventi su vyru,kuris taves nenori? unsure.gif Kam to reikia?su metais bus tik blogiau,kam tu vestuviu?
Atsakyti
Neisivaizduoju kaip galima tiek ilgai draugauti ir nesusituokti ax.gif Negaleciau ramiai gyventi. Juk mylintis zmogus nori buti mylimas. Visomis prasmemis. O del to, kad suzadetuvems ar vestuvems nera pinigu - ju niekada nebus, jeigu tikrai nenores. Nebutina isleisti tam kruva pinigu, galima ir kukliai. Juk svarbiausia jausmai. O laimes kiekis nuo pinigu kiekio, isleistu suzadetuvems ir vestuvems, visiskai nepriklauso.
Butu su zmogumi is galescio ar pripratimo... neverta svaistyti savo jaunystes...
Atsakyti
nesuprantu noro gyventi ir teketi uz vyro kuris yra kiap brolis..... nesuprantu tokiu santykiu.....
Atsakyti
nu as tai manau kad jeigu abu gyvenat kartu ir mylit vienas kita? ir viskas kaip ir gerai?isskyrus lova? tai reiktu pas koki sielos ir kuno gydytoja kreiptis-o maz pades.

kad nesizenijat tai cia tipo pasaulio pabaiga?gi dabar kas 3 pora gyvena susimetus.nebent tu nori, o jis ne. jeigu jis nenori tai kodel? vistiek kartu gyvenat.pinigu neturejimo argumentas yr visiska atmaske.

delkazkieno komentaru kad jei buvai neistikima ...tratata ir jis suzino ...lieka tik issiskyrimas..., tai siaip manau kad zmogus brandus visame kame tokius dalykus atleidzia.cia ne mano patirtis, bet aplinkos stebejimas.anksciau ar veliau vyrus istinka krize ir jie trumpam arilgam pabega kitur.jei moteris protinga ir mylima/mylinti ji neaukos 10metu gyvenimo del 1 nuklydimo.

Atsakyti
Nematau prasmes jusu santykiose. verysad.gif Ne matau meiles ,sekso tarp jusu taip pat nera.Cia tik pripratimas pas jus ir butas tik bendras.Daugiau jus nieko bendro neturite.Man atrodo kad tu jam kaip atsargyne g.gif
Atsiprasau jei izeidziau ,tikrai to nenorejau! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2007 05 23, 09:41)
nesuprantu noro gyventi ir teketi uz vyro kuris yra kiap brolis..... nesuprantu tokiu santykiu.....

Man irgi cia panasu i kambarioku santykius mirksiukas.gif , tai kokios dar vestuves? Pagyvenot ir viskas, dabar lieka susest ir graziai pasneket, kaip turta dalinsites .
Atsakyti