Įkraunama...
Įkraunama...

Mano istorija-kaip toliau?

QUOTE(maka @ 2007 05 23, 12:05)
Man irgi cia panasu i kambarioku santykius  mirksiukas.gif , tai kokios dar vestuves? Pagyvenot ir viskas, dabar lieka susest ir graziai pasneket, kaip turta dalinsites .

pritariu siai nuomonei. o gal likes tiks prisirisimas?
Atsakyti
Kai is savo ex nebegavau sekso 3 menesi, jam labai aiskiai pasakiau - susimastyk, nes kitaip skirstysimes kas sau. Draugaudama buti neistikima nenoriu, bet taip ilgai nebesites. Na ir issiskrem. Pirmoji priezastis buvo jo alkoholizmas su periodine sizofrenija, o antroji sekso trukumas.
Patikek, gyvensi santuokoje, negausi sekso, teks ieskotis meiluziu. O tuomet santykiu griutis garantuojama.
Atsakyti
Seksas poroje taip pat svarbu kaip ir sutarimas, bendras poziuris i gyvenima. Is to ka jus papasakojote nesimato nei bendro poziurio, nei seksualinio suderinamumo. Manau atsakyma i savo klausima zinote ir pati, tik bijote zengti tvirta zingsni. Kad ir kiek tempsite guma, anksciau ar veliau vis tiek viskas nutruks. Mano kuklia nuomone- jusu vyriskis turi dideliu psichologiniu bedu, to pasekme problemos jusu bendroje lovoje, nezinia del ateities
Atsakyti
QUOTE(Agne08 @ 2009 04 16, 19:39)
Seksas poroje taip pat svarbu kaip ir sutarimas, bendras poziuris i gyvenima. Is to ka jus papasakojote nesimato nei bendro poziurio, nei seksualinio suderinamumo. Manau atsakyma i savo klausima zinote ir pati, tik bijote zengti tvirta zingsni. Kad ir kiek tempsite guma, anksciau ar veliau vis tiek viskas nutruks. Mano kuklia nuomone- jusu vyriskis turi dideliu psichologiniu bedu, to pasekme problemos jusu bendroje lovoje, nezinia del ateities

labai teisinga nuomone, pritariu
Atsakyti
Manau, tai, kas liko, yra tik prisirišimas ir nenoras/baimė kažką keisti savo gyvenime. Vestuvių jis akivaizdžiai nenori ir neplanuoja... Dėl lovos reikalų... tau, kaip ir kiekvienai normaliai moteriai, norisi būti geidžiamai, tai parodė ir tas neištikimybės faktas. Akivaizdu, kad tavasis to suteikti nebegali. Priežasčių gali būti daug: galbūt pabodai, neatmečiau ir to, jog galbūt jo gyvenime yra kita.
Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 04 16, 13:22)
Kai is savo ex nebegavau sekso 3 menesi, jam labai aiskiai pasakiau - susimastyk, nes kitaip skirstysimes kas sau. Draugaudama buti neistikima nenoriu, bet taip ilgai nebesites. Na ir issiskrem. Pirmoji priezastis buvo jo alkoholizmas su periodine sizofrenija, o antroji sekso trukumas.
Patikek, gyvensi santuokoje, negausi sekso, teks ieskotis meiluziu. O tuomet santykiu griutis garantuojama.

tavo ex vardas kartais ne Paulius,nes as irgi kazkada seniai turejau lygiai toki pati ex doh.gif ?
Atsakyti
o vaikas...jo? (pas tave 2009 03 30 parasyta wink.gif )
Atsakyti
1. Tas vyras - savanaudis. Kalbama apie autores bandyma zudytis, o jis vietoj to, kad nusviestu gyvenima visom vaivorykstes spalvom ir isryskintu visus pliusus, pareiskia kad jinai jam per daug svarbi - savanaudis, bijantis prarasti dabartine saugia gyvenimo situacija
2. Nesubrendelis, turintis kazkokiu vaikystes traumu, norintis tureti sauguma ir gareantija, kad nebus paliktas, bet vengiantis bet kokiu isipareigojimu
3. Ne, jis tikrai nera TAS, jus veltui jau issvaistete 10 metu, nebesvaistykite dar desimties to tikrai nevertam vyrui. Nusipelnete buti laiminga, taip kad geriau veliau negu niekada!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalissta: 01 gegužės 2009 - 22:29
velniop toki vyra unsure.gif
Atsakyti
Man čia labiau panašu į pripratimą , o ne rimtus dviejų žmonių santykius. Tiesiog ir jis ir tu man atrodo bijot, o kaip aš toliau gyvensiu jei išsiskirsiu, o gal jis / ji susiras geresnį/ę, o aš liksiu be nieko. Be intymumo mailė man neisivaizduojama, juk jūs ne pensininkai o kaip supratau dar pakankamai jauni žmonės...
Papildyta:
QUOTE(kalissta @ 2009 05 02, 00:27)
1. Tas vyras - savanaudis. Kalbama apie autores bandyma zudytis, o jis vietoj to, kad nusviestu gyvenima visom vaivorykstes spalvom ir isryskintu visus pliusus, pareiskia kad jinai jam per daug svarbi - savanaudis, bijantis prarasti dabartine saugia gyvenimo situacija
2. Nesubrendelis, turintis kazkokiu vaikystes traumu, norintis tureti sauguma ir gareantija, kad nebus paliktas, bet vengiantis bet kokiu isipareigojimu
3. Ne, jis tikrai nera TAS, jus veltui jau issvaistete 10 metu, nebesvaistykite dar desimties to tikrai nevertam vyrui. Nusipelnete buti laiminga, taip kad geriau veliau negu niekada!!!

Pritariu, taip taikliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
man atrodo šioje situacijoje yra tik dvi išeitys.....arba į vienuolyną čiuožt arba velniop tokį vyrą siust!
Atsakyti
Tik velniop tokį siųsti schmoll.gif
Atsakyti