Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

Mano mažius nenori miegoti pietų miego ,nors jam tik 2 metai. g.gif
Atsakyti
Labai pazhistamas variantas smile.gif
Manishke irgi apie antraji gimtadieni atsisake. Idomiausia tai, kad kai pabandem neguldyt, tai apie 5-6 val pasidarydavo tokia irzli ir pikta. Faktas - miegoti reikia. Ir visose knygose, ir daktaras sake, kad visgi reikia dar tokiame amzhiuje pietu miego. Na, ka, pradejom guldyti prievarta. Verkimo buvo, bet pamiegodavo. Po to buvo kelione, ishsidarke rezhimas, ir ji padejo ishtverti diena be pietu miego. Ash tuo metu pastojau, tad nebegalejau kovoti su ja, todel leidau nebemiegoti.
Idomu tai, kad praejus 2-3 men. ji pati pradejo uzhmiginet - migdo leles ir pati uzhmiega. Tai ash dar pritaikiau kitus metodus ir dabar jau miegam vel, jei tik situacija leidzhia. Jei ne - irgi nebuna problemos: tiesiog guldom vakare valanda ankschiau.
O metodai butu tokie:
* kazhkada paklojau miegot ant grindu - suveike kaip naujas dalykas, patiko.
* paklausiu, ar nori miegoti savo lovytej, ar mamos didelej lovoj (pasirinkdami jie jauchia, kad patys daro sprendima)
* paklausiu, ar nori miegoti viena, ar su mama (velgi - pasirinkimas). Beje, mamai miegoti nebutina wink.gif Tik apsimesti, kol vaikas uzhmiega smile.gif
Kovoti nekovoju, bet mums shitie variantai dazhniausiai suveikia. Knygose dar pataria, kad jei vaiko visishkai neisheina 'ikalbet', reiketu jam duoti bent jau 'ramybes valandele': lovoj paskaityt knygutes ir pan.
Sekmes!
Atsakyti
maniskiui 1,6 men, bet jau yra buve dienu kai nemiegojo pietu g.gif oi itariu po pusmecio bus be sansu paguldyt. as per prievarta tikrai nemigdysiu, nes nieko nedarau per prievarta g.gif
Atsakyti
Maniske 1m6men. miega pietu miega. kai as migdau, visada salia jos atsigulu, tevelis migdo taip pat, o va aukle kartais ir ant ranku uzspaudzia, o kartais i lovyte paguldo. vienu zodziu, vaikas prisiderina blush-anim-cl.gif bet be pietu miego - niekaip neistemtu smile.gif kai ateina laikas, pati eina gulti smile.gif
Atsakyti
Maniškiam 2 metai 3 mėn. ir dar miega clap_1.gif
Irgi paguliu šalia (kartais tiesiog pasėdžiu) - išparpia kokias 2 valandas biggrin.gif
Bet netrukus į daržą eis tai nežinau kaip ten bus schmoll.gif

O gal tavo Lukutis naktį labai daug miega? Mano tai apie 10 valandų g.gif
Atsakyti
Mariui jau 2m ir 9men.,eina i darzeli ir kuo puikiausiai miega pietu miegeli. Darzeli yra grieztas ritmas, miegot eina apie 12 ir ismiega apie 2 val. Aukletoja sake, kad kartais noretu ir daugiau, bet nebeleidzia, pakelia, nes vel gi ritmas, o ir as prasiau, kad neleistu ilgiau miegot, nes tada vakare negaliu nulauzt laiku.
Savaitgaliais rezimas iskrenta is veziu ir su pietu miegeliu jau ne taip gerai sekasi, bet jei tik esam namie, tai bandau prikalbint visada, nes kitu atveju vakare su vaiku susikalbet neimanoma. huh.gif
Atsakyti
Labutis,
Na mano mažajam 2m 8mėn.Mes miegam ir darželyje,ir namuose.Kartais užeina ožiukai,bet pakalbam,paguliu šalia ir viskas.O darželyje tai auklėtojos sakė,jog pradžioj bandė kitus vaikus kalbinti,bet kadangi visi miega,ir jam tenka clap_1.gif
Gali pasakyti,kad mano vyresnysis,pirmokas,taip pat dar kartais miega pietukų thumbup.gif taigi manau,kad tokie"pypliukai'dar tikrai privalo miegoti pietų.
Atsakyti
maniskiui irgi jau pusantru dar seip tai pavykdavo du kartus pamiegoti diena, mes mazdaug turime toki ritma kad kai praeina kokios trys keturios valandos vaikas pasidaro irzlus tada eina miegoti tai buna mazdaug apie vienuolikta ryto, pamiega kokias dvi valandas ir vel gyvena apie kokias keturias valandziukes ir vel miegelis popietinis tiksliau pries vakareli, bet aisku be dainusku tai niekaip neuzmigsim, vis turiu du gaidelius dainuot laugh.gif arba apie tokia gyvuneliu ferma kitos netinka ir... dar nesioti, nes kitaip tai be sansu. taciau jau pora dienu antro miego niekaip nenueinam, duksta tai kaip uzsuktas(oh kokie buvo geri laikai kai jis tik valgydavo ir miegodavo). gerai, kad nuo rudens i darzeli eis, o keliasi kaip anksti 7 ryto sad.gif
Atsakyti
Maniškei yra metukai ir netoli du mėnesiai. Tai miegam tik vieną kartą dienoje. Pati užmiega, nereikia čiučiuoti liuliuoti ir dainuoti. Nes jau žino, kad jau laikas liuliuko. Dažniausiai išmiegam 3 val.
Atsakyti
QUOTE(Vennera @ 2004 12 18, 00:11)
Maniškei yra metukai ir netoli du mėnesiai. Tai miegam tik vieną kartą dienoje. Pati užmiega, nereikia čiučiuoti liuliuoti ir dainuoti. Nes jau žino, kad jau laikas liuliuko. Dažniausiai išmiegam 3 val.


as tau pavydziu maniski tai kartais reikia nesioti tol kol miega mad.gif
Atsakyti
Pabandžiau atsigulti šalia jo , atseit užmigs.Ir ką manot?Aš pragulėjau , galima sakyt , kad pramiegojau dvi val. o jis pragulėjo , bet nemiegojo.Bent jau be dūdų.Na o vakare eina miegot apie devintą o keliasi aštuntą .
Atsakyti
Na, o mums metukai ir keturi mėnesiai, tačiau dar miegam du kartus. Bandom vis ištemt, kad užtektų vieno miegelio, tačiau retai pavyksta. Zuikiukas bevalgydamas užmiega tuomet. Taigi, su vienu kartu dar nesiseka.
Atsakyti