QUOTE(Barikada @ 2007 07 12, 13:17)
                labai jau skanu buvo cacuko kepsniai "pagal vytka" 
,sakem su mb kad reiks dazniau kepti 
  
                
                                    
                
                
                
            
                As taip pat zadu kada juos padaryt, nes labai jau skaniai jie atrodo  
  
                
                                    
                
                
                
            
                siandien vakare kepiau kibinus  
 
nera tokie dailus kaip Trakuose, bet juk ne parodai
tešlai naudojau sviesta, kiausinius, grietine, druska ir miltus.
įdarui naudojau smulkiai supjaustyta mėsą, daug svogūno, stikline sultinio ir prieskonių.
                
                
            nera tokie dailus kaip Trakuose, bet juk ne parodai
tešlai naudojau sviesta, kiausinius, grietine, druska ir miltus.
įdarui naudojau smulkiai supjaustyta mėsą, daug svogūno, stikline sultinio ir prieskonių.
QUOTE(Asarele @ 2007 07 12, 22:46)
siandien vakare kepiau kibinus  
 
nera tokie dailus kaip Trakuose, bet juk ne parodai
tešlai naudojau sviesta, kiausinius, grietine, druska ir miltus.
įdarui naudojau smulkiai supjaustyta mėsą, daug svogūno, stikline sultinio ir prieskonių.
nera tokie dailus kaip Trakuose, bet juk ne parodai
tešlai naudojau sviesta, kiausinius, grietine, druska ir miltus.
įdarui naudojau smulkiai supjaustyta mėsą, daug svogūno, stikline sultinio ir prieskonių.
Tai kad labai geri gavosi
O kokią tešlą darei?
QUOTE(Betse @ 2007 07 12, 23:50)
tai iš tų išvardintų produktų ir dariau, 200gr indeli grietines maišiau su 4 kiaušiniais, minkštu sviestuku ir druskyte, o tada dėjau miltų, bet nedariau labai kietos tešlos. Kad nebutu sausi, i mesyte supyliau stikline istirpinto sultinio
QUOTE(Asarele @ 2007 07 12, 22:55)
tai iš tų išvardintų produktų ir dariau, 200gr indeli grietines maišiau su 4 kiaušiniais, minkštu sviestuku ir druskyte, o tada dėjau miltų, bet nedariau labai kietos tešlos. Kad nebutu sausi, i mesyte supyliau stikline istirpinto sultinio  
Ačiū,
O mėsytę žalią dedi, nereikia pakepinti???
QUOTE(Betse @ 2007 07 13, 00:08)
oi, ne, nekepk. Kadangi as prisilaikau, riebiai nevalgau, tai ir svogunu nepakepinu. Pamirsau pamineti, kad sviestuko i tešla dedu apie 150-200gr.
tešla kočioju ne itin plonai
QUOTE(Asarele @ 2007 07 12, 22:46)
siandien vakare kepiau kibinus  
 
nera tokie dailus kaip Trakuose, bet juk ne parodai
tešlai naudojau sviesta, kiausinius, grietine, druska ir miltus.
įdarui naudojau smulkiai supjaustyta mėsą, daug svogūno, stikline sultinio ir prieskonių.
nera tokie dailus kaip Trakuose, bet juk ne parodai
tešlai naudojau sviesta, kiausinius, grietine, druska ir miltus.
įdarui naudojau smulkiai supjaustyta mėsą, daug svogūno, stikline sultinio ir prieskonių.
mes irgi darom pagal toki pati recepta,tik kaiusiniu nededam, labai jau skanu
                Kibinai labai skaniai atrodo.O juos orkaiteje reikia kepti 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Asarele @ 2007 07 12, 22:46)
siandien vakare kepiau kibinus  
 
nera tokie dailus kaip Trakuose, bet juk ne parodai
tešlai naudojau sviesta, kiausinius, grietine, druska ir miltus.
įdarui naudojau smulkiai supjaustyta mėsą, daug svogūno, stikline sultinio ir prieskonių.
nera tokie dailus kaip Trakuose, bet juk ne parodai
tešlai naudojau sviesta, kiausinius, grietine, druska ir miltus.
įdarui naudojau smulkiai supjaustyta mėsą, daug svogūno, stikline sultinio ir prieskonių.
Ko gero reikės šiandien padaryti kibinus, taip skaniai atrodo...
Be to labai seniai norėjau pasidaryti juos, bet niekaip neprisiruošiau...
Beje neparašyta kiek maždaug laiko juos reikia kepti? Iki kol paruduoja?
QUOTE(cacukas @ 2007 07 13, 11:07)
Ko gero reikės šiandien padaryti kibinus, taip skaniai atrodo...  
 
Be to labai seniai norėjau pasidaryti juos, bet niekaip neprisiruošiau...
Beje neparašyta kiek maždaug laiko juos reikia kepti? Iki kol paruduoja?
Be to labai seniai norėjau pasidaryti juos, bet niekaip neprisiruošiau...
Beje neparašyta kiek maždaug laiko juos reikia kepti? Iki kol paruduoja?
kepu apie 25-30 minuciu orkaiteje (apie 180C). Skarda dedu orkaites centre, rezimas - kad kaitintu is virsaus ir apacios.
Nepamirskite ipilti sultinio i mesa. nes iskepus jie tada nebuna sausi
prie kepant kibinus aptepu plaktu kiausiniu, tada jie graziai ruduoja.
    







