
Agniska labai skaniai atrodo
koki pomidoru padaza naudojai?

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 28, 16:15)
Klasikinį suslavičiaus iš stiklinio indelio..Ir dar truputį nusirašiau


QUOTE(Agniska @ 2007 09 28, 15:23)
Klasikinį suslavičiaus iš stiklinio indelio..Ir dar truputį nusirašiau
ne lazdyno dydžio,o graikiško riešuto dydžio formuot kotletukus,šiaip riešutus skiriu 





QUOTE(cacukas @ 2007 09 28, 16:26)



O aš ir nebūčiau pastebėjus




QUOTE(Agniska @ 2007 09 28, 15:31)
O aš ir nebūčiau pastebėjus
bet viena mamytė,sako man sakei,kad graikinio dydžio,o čia parašei lazdyno
Nu bet Jūs supratot,pamatę foto 




Nieko maždaug aišku kokie tie kotletukai turėtų būti...


QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 27, 13:34)
Labai smagu, kad sudominau jus šiuo patiekalu ir išbandot
, o jei dar nenusiviliat, tai tuo smagiau
***********************************
vakar gaminau "Kiauliena kiniškai, palengvintu būdu
"
Reiks:
mėsytės (kokią mėgstat: kiaulieną, vištieną, jautieną...)
krakmolo
daržovių: morkų, agurkų, paprikų, dar tinka ir poras
aliejaus
sojos padažo
truputį druskos, pipirų
saldžiarūgščio padažo (todėl ir vadinu palengvintu būdu, nes padažo pati negaminau)
Daržoves supjaustyt šiaudeliais, jas ant didelės ugnies apkept su trupučiu aliejaus
Neperkept, jos turi likti kietokos, kaip kiniečių kavinėse ir būna:

Mėsytę pjaustau irgi daugmaž pailgais gabalėliais, apvolioju krakmole, į kurį įberiu druskos, pipiriukų. Kept ant didelės ugnies. Jei keptuvė nedidelė, o mėsos daug, tai geriau per pora kartų, nes jei sumetat daug mėsos, aliejus iškart atvėsta ir graži, traški luobelė nesigauna. O mėsytė nespės atvėsti, kol iškeps "antras reisas"
Įpilu truputį sojos padažo.

Iškepus mėsytei, suverčiu atgal apkeptas daržoves, supilu padažą ir viską dar pakepu pora minutėlių.
Patiekiu su ryžiais
:

Skanaus




***********************************
vakar gaminau "Kiauliena kiniškai, palengvintu būdu

Reiks:
mėsytės (kokią mėgstat: kiaulieną, vištieną, jautieną...)
krakmolo
daržovių: morkų, agurkų, paprikų, dar tinka ir poras
aliejaus
sojos padažo
truputį druskos, pipirų
saldžiarūgščio padažo (todėl ir vadinu palengvintu būdu, nes padažo pati negaminau)
Daržoves supjaustyt šiaudeliais, jas ant didelės ugnies apkept su trupučiu aliejaus


Mėsytę pjaustau irgi daugmaž pailgais gabalėliais, apvolioju krakmole, į kurį įberiu druskos, pipiriukų. Kept ant didelės ugnies. Jei keptuvė nedidelė, o mėsos daug, tai geriau per pora kartų, nes jei sumetat daug mėsos, aliejus iškart atvėsta ir graži, traški luobelė nesigauna. O mėsytė nespės atvėsti, kol iškeps "antras reisas"


Iškepus mėsytei, suverčiu atgal apkeptas daržoves, supilu padažą ir viską dar pakepu pora minutėlių.
Patiekiu su ryžiais


Skanaus




reikes isbandyti

na pasipasakosiu....
gaminau sraiges (tas is kepsniu,kur temos vidury yra) ir sumasciau,kad reiketu idara koki ideti.... uztepiau,susukau ... iskepus viskas per tarpus isbego,issilyde
.... jokio grazaus vaizdo nera
labai skanu,bet nerekomenduoju daryti su idaru
gaminau sraiges (tas is kepsniu,kur temos vidury yra) ir sumasciau,kad reiketu idara koki ideti.... uztepiau,susukau ... iskepus viskas per tarpus isbego,issilyde



QUOTE(Agniska @ 2007 09 28, 15:23)
Klasikinį suslavičiaus iš stiklinio indelio..Ir dar truputį nusirašiau
ne lazdyno dydžio,o graikiško riešuto dydžio formuot kotletukus,šiaip riešutus skiriu 


dekui

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 29, 12:26)
Nėra už ką.Įdomu,jeigu kuri darysiye,parašykite ar patiko

Kiauliena kiniskai palengvintu budu
labai buvo skanu



QUOTE(laumar @ 2007 09 30, 11:13)
koks tas palengvintas budas?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 30, 16:27)
koks tas palengvintas budas?
Porą trejetą žinučių aukščiau-su visom nuotraukom
