QUOTE(Nome @ 2007 09 30, 16:31)
as irgi dariau 'kiauliena kiniskai, palengvintu budu', bet vietoj kiaulienos dejau vistienos file
na, bet reziume- super skonis
na, bet reziume- super skonis
"Kiauliena kiniškai, palengvintu būdu" labai skaniai pavyko
Ačiū už receptą
QUOTE(laumar @ 2007 09 30, 10:13)
QUOTE(Erikomama @ 2007 10 01, 11:36)
as irgi dariau 'kiauliena kiniskai, palengvintu budu', bet vietoj kiaulienos dejau vistienos file
na, bet reziume- super skonis
na, bet reziume- super skonis
QUOTE(leonel @ 2007 10 01, 12:48)
smagu, kad taip greit išbandėt
QUOTE(Elena @ 2007 08 26, 09:41)
Kepam arkaitėje kartu su bulvėmis.Prieš pabaiga sūrio tarkuoto uždedam.
Skanaus.

[/color]
Susigundžiau Elenos "sraigėmis"
Organizatore,iš vištienos,ar kiaulienos kepiai kukulaičius?
QUOTE(Tija @ 2007 09 18, 14:44)
Įdėsiu savo mėgstamą pusryčių patiekalą - apkepėlę.
batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).
Sviestu išteptą kepimo indą iškloti batonu. Išplakti kiaušinius su grietinėle (pienu), druska, pipirais. Plakinį užpilti ant batono. Pabarstyti gabaliukais pjaustyta dešra. Uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 15-20 min. Išimtą apibarstyti paprika,
tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje dar keletą minučių kol sūris išsilydys.
batono arba baltos duonos skrudinimui;
kiaušinių;
truputis grietinlės arba pieno;
tarkuoto sūrio;
druskos,
pipirų
ir priedų jeigu norima (naudojau daktarišką dešrą ir paprikas).
Sviestu išteptą kepimo indą iškloti batonu. Išplakti kiaušinius su grietinėle (pienu), druska, pipirais. Plakinį užpilti ant batono. Pabarstyti gabaliukais pjaustyta dešra. Uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 15-20 min. Išimtą apibarstyti paprika,
tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje dar keletą minučių kol sūris išsilydys.
as si recepta isbandziau! Likau suzaveta
QUOTE(gelyter @ 2007 10 01, 19:33)
Susigundžiau Elenos "sraigėmis"
bet niekur neradau kokioje temperatūroje ir kiek laiko reikia jas kepti? 
ir man idomu: kas gali parasyti recepta?
QUOTE(linuoskytej @ 2007 10 02, 12:17)
Aš irgi kepiau, bet vakarienei. Vaikams labai patiko
QUOTE(Elena @ 2007 08 26, 10:41)
Paruošiam bulvės.Išplaunam, prieskonių, česnako ir biški alieėjaus.Aš viską sudedu į maišelį ir pakratau.Čia garnyras bus.

Tada imam mėsą.Čia nugarinė, bet manau tiktų geriau sprandinė.Reikia mėsą plonaiiii išmušti.

Pabarstom prieskoniai, patepam biški sviestu ir sudedam du gabaliukus vienas prie kito.

Susukam.

Darom tokia ali sraigę, smeigtukas reikalingas.

Kepam arkaitėje kartu su bulvėmis.Prieš pabaiga sūrio tarkuoto uždedam.
Skanaus.


Tada imam mėsą.Čia nugarinė, bet manau tiktų geriau sprandinė.Reikia mėsą plonaiiii išmušti.

Pabarstom prieskoniai, patepam biški sviestu ir sudedam du gabaliukus vienas prie kito.

Susukam.

Darom tokia ali sraigę, smeigtukas reikalingas.

Kepam arkaitėje kartu su bulvėmis.Prieš pabaiga sūrio tarkuoto uždedam.
Skanaus.

QUOTE(Limcamca @ 2007 10 02, 13:04)
ŠTAI ELENOS SRAIGIŲ RECEPTAS











