Įkraunama...
Įkraunama...

Sutartis su kelionių agentūra

Mes su draugu susiruošėme į kelionę, ją gavome dovanų, reikėjo susiruošti per dvi dienas- susidėjome daiktus, nusipirkome maisto ir tt...Dieną prieš kelionę norėjome susidėti į tašę visus reikaingus dokumentus, svarbiausia- pasus...Ir tik va nelaimė- nerandu savo paso... schmoll.gif Nors tu ką. Niekad dar tokių dalykų su manim nebuvo- visada pasas vietoje, o čia...Išvertėm visus namus, apžiūrėjome kiekvieną kampelį, važinėjau net į ofisą pažiūrėti, gal ten...Bet ne doh.gif Taip ir nenuvažiavome...

Gal kas nors turėjote panašių situacijų?Gal buvote pvz. pavėlavę į lėktuvą, pamiršę dokumentą, pametę jį, susirgę prieš pat kelionę???

Gal skambės egoistiškai- bet gal tas faktas, kad ne viena aš tokia, paguos mane 4u.gif

P.S. Ta kelionė turėjo įvykti šiandien, dėl to ir rašau, esu pilna neigiamų emocijų ir jaučiuos tiesiog kvailė, kad neradau paso doh.gif
Atsakyti
mieloji jaharta, tu nesi kvaile, tokie dalykai atsitinka ne SIAIP SAU. isivaizduoju, kaip yra pikta del tokiu dalyku! bet pagalvok - gal tai kazkokia jega is auksciau, kuri pakreipe jusu likima? gal toje kelioneje jums butu atsitikus nelaime??? as ismokau del tokiu dalyku nebepykti, nes zinau, jei kas atsitinka, tai ne atsitiktinumo deka, o Dievo! anksciau nervindavausi, jei palei nosi nuvaziuodavo autobusas, dabar zinau, kad bus kitas, pykdavau, kai nenusipirkadavau lektuvui butent TAI dienai pigaus bilieto, dabar ramiai sau pasakau - reiskia taip reikia...
Papildyta:
juk bus dar kelioniu, esi jauna, sveika, o pasas atsiras...
Papildyta:
i kiekviena, net ir bloga atsitikima, reikia ziureti teigiamai. mano gyvenimo moto - nera to blogo, kad neiseitu i gera...
Atsakyti
Geras! As i kelione tureciau isskristi rytoj, bet paso dar neieskojau ir, tiesa pasakius, net nezinau kur jis yra... g.gif Siaip tai dar net daiktu nepradejau krautis. doh.gif

JaHarta, jurgita_b teisingai patare - jei jau tai ivyko, vadinasi taip buvo geriau. Ka zinai, kas butu atsitike, jei butum isvaziavus. smile.gif
Atsakyti
Nu aš tai užsiparinčiau negyvai. Šakės, dėl paso neišvažiuot į kelionę ohmy.gif Ir niekada negalvočiau apie tai, kad toje kelionėje kas nors negero galėjo nutikti, o tik apie tai, kiek gerų įspūdžių netekau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 04 15, 20:55)
Nu aš tai užsiparinčiau negyvai. Šakės, dėl paso neišvažiuot į kelionę ohmy.gif Ir niekada negalvočiau apie tai, kad toje kelionėje kas nors negero galėjo nutikti, o tik apie tai, kiek gerų įspūdžių netekau sad.gif

va, va, aš irgi dabar va sėdžiu Kopenhagos oro uoste ir parinuos, keikiu Baltic Air, nes per tuos nabagus nespėjau į lėktuvą, skrendantį iš čia į Atėnus.. mad.gif Kenčia ir mano finansai, nes reiks naują bilietą iš Atėnų į Iraklio pirkt, ir mano atostogų dienos, kurios ir taip suskaičiuotos... o ir naktį Atėnų oro uoste turėsiu praleist... doh.gif
Atsakyti
sveikos, mamos.
vakar nuvykau į kelionių agentūrą pasirašyti sutarties dėl kelionės. labai nustebino sutarties forma. Ties svarbiausiais punktais, tokiais kaip: autobusas, nakvynė ir ekskursijos, visur buvo pažymėtos varnelės "kaip nurodyta sutarties priede". kai paprašiau to priedo, man pareiškė, kad tokio dalyko nėra.. g.gif
tai kaip tuomet sutartis sudaryta? kas man garantuos, kad keliausiu normaliu autobusu ( su wc ir kondicionierium, kaip kad buvo žadėta), kad nakvosiu viešbučiuose, o ne autobuse ar koridoriuje, ir kad vežiuos po ekskursijas?
mane "nuramino" pasakę, kad "sutarties priedas" yra kelionės programa, ir kad viskas bus Ok, bet man neramu, nes pvz teisme tai tokia sutartis negalios..
ar Jums teko su kažkuo panašiu susidurti?
Atsakyti
Tai kai mes pirkom kelionę AUTOBUSU, sutarty buvo normaliai parašyta :
Vežėjas: GRŪDA
Transportas: Autobusu (****, wc, mc, cd, video...)
Viešbučiai: **-*** žvaisgždučių
Kaina: trampampam
Klasė (ar kažkaip panašiai) ar apgyvendinimas: 1/2

Ir viskas bigsmile.gif
Juk po tokia sutartim pasirašot, ir turit įrodymą, nes po sutartim padėtas ir agentūros štampas wink.gif

Nepergyvenkit, agentūros ne specialiai keičia maršrutą ar lankytinas vietas.... juk tai ne jo kaltė, jei įstringa kamščiuose.... Viskas bus gerai, paprastai įtą sutartį net nieks nepasižiūri, pvz mes biggrin.gif tik po kelionės paskaitaliojom kas ten gero.. sėkmės kelionėje.
Atsakyti
Tokia problemele - neiseina vykti i kelione - ne del ligos.
Tad lyg ir atgauti vis asuma - nerealu, kiek imanoma atgauti , kokios mano tieses?
Gal teko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(Mnnhmer @ 2008 02 13, 22:53)
Tokia problemele - neiseina vykti i kelione - ne del ligos.
Tad lyg ir atgauti vis asuma - nerealu, kiek imanoma atgauti , kokios mano tieses?
Gal teko susidurti?

Gal galit pasakyt, kada kelione, kur ir su kuo (kas organizatorius). Didziausia tikimybe - atgauti 80 procentu smile.gif
Atsakyti
reikia labai gerai perskaityti sutarti
Atsakyti
Yra du variantai:
1. Susiveikti pažymą , kad sergi ir bandyti šneketi su organizatoriais
2. parduoti kelionę kitam. kartais tai kainuoja, kartais nea.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2008 02 14, 07:39)
Yra du variantai:
1. Susiveikti pažymą , kad sergi ir bandyti šneketi su organizatoriais
2. parduoti kelionę kitam. kartais tai kainuoja, kartais nea.

Situacija tokia - sutartyje numatyta galimybe susigrazinti 20%, jei del mano tycios/neatsargumo kelione nevyksta.

Taip pat - man organizatoriai aiskina, kad negaliu atsaukti,. nes cia specialus pasiulymas, ir nekeiciami bilietai ir nera kaip grazinti pinigus

Nors sutartis apie tai neuzismena, o yra standartine pagal turizmo deparatamento forma.

gal ka ssusidurete?

Kelione su AIP
Atsakyti