Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

Gal yra mamyčių, kurios augina vaikiukus su Deltim vežimaičiais? Kokie jūsų atsiliepimai - rekomenduotumėt draugui ar priešui biggrin.gif
Nusižiūrėjom Deltim focus, bet labai jau mažai inf apie juos...
Atsakyti
Mus su vyru irgi sudomino Deltim, ypač dėl tos 12 mėn. garantijos. Dabar mudu abudu svarstom g.gif Daug mamukų sako, kad reikia kuo lengvesnio vežimo. Na, kol kas name liftas veikia, greitu laiku žadam į nuosavą namą keltis, tai kilnoti gal per daug ir nereiks g.gif unsure.gif Pažįstama labai siūlė Graco vežimėlius, bet... beibis gims balandį, vasarą jau galėsim važiuoti į gamtą, prie jūros... O tie Graco besisukiojantys ratukėliai tokie mažiulėliai. Na, per smėlį Graco ir Deltim važiuotų panašiai, kaip golfas ir MB, t.y. dideliais storais ratais daug lengviau važiuoti ne keliais. Ar ne? doh.gif
Atsakyti
Mes jau nuo gimimo džiaugiamės DELTIM'u biggrin.gif Iš pradžių kiek gailėjausi, kad pirkom jį, nes kai kurie kiti vežimaičiai atrodydavo gražesni, tačiau kuo toliau tuo labiau išryškėdavo privalumai, palygimus su kai kuriomis kitų firmų karietomis (dar šnektelėjus su kitom mamytėm).. O privalumai tokie - daug vietos vaikeliui, dideli ratai (gerai važiuoti ne tik per smėlį, bet ir per pusnis), didelis stogas (gerai nuo lietaus ir vėjų, ko pajūrio regionuose pakanka), galima ir gulėti ir sėdėti (trimis padėtimis, o tai yra labai svarbu nuo 5-to mėnesio), rankena perkeliama ir reguliuojamas aukštis, amortizacija, ratai nuimami, tvirtai "stovi" ant ratų ir t.t. Svoris išties nemažas, bet, jei nereikės kilnoti daug, tai nieko tokio (mes pavyzdžiui laikom vežimą mašinos bagažinėj - puikiai telpa net ratų nenuėmus, jei yra hečbekas).. Tas svoris toks labai ginčytinas dalykas - jei reikėtų į 4-tą aukštą nešti, tai skirtumo ar 12 kg ar 14 kg sveria iš esmės nėra - vis tiek neužtįsit. Jei nėra kitos išeities kaip tik pačiai nešti vežimą, tai tada reikia pirkti sportinuką arba tuos brangiuosius vežimus kaip "bebe confort" ar "peg perego", kur ant pliko rėmo dedasi visas lopšys su stogu ar auto-kėdutė.. Bet šie turi savų minusų..
Atsakyti
Mums tai labai nepasiseke su tos firmos vezimeliu. Gal, kad senesnis modelis? Tikrai patarciau jo nepirkti. cry.gif Naudoju jau 11men, ir vis galvoju, jei pavogtu tai tikrai neverkciau. Be proto sunkus. Keldama su vaiku vos kelis laiptus poliklinikoje, pasisukau nugara. Intensyviai belinguodama- nutruko "sprendzynos". Miske bevazinedama-praduriau rata. Vieni nuostoliai. Pasirodo ratai pripuciami, bet dar senovisku principu(viduje"sliauka" ar kaip ten vadinasi) Norint ratus pripusti reikia tureti spec.pompa(tinka automobiline).
Del garantijos tai as labai abejoju schmoll.gif Jau tris menesius laukiu kada parves atsargines dalis. Kai reikia parduot, pardavejai ciulba kaip lakstingalos, o kai kreipiesi del garantijos, pradeda mykti. Daug tu priedu(kuprines, apsaugos)jos nevertos to ka sumoki. Del pirkiniu krepsio-tai nepakelus nugarines padeties sunku ka ir ideti(siauras tarpas), na nebent prancuziska batona biggrin.gif . Vienintelis privalumas tai rankenos f-jos, na ir dar, kad visos medziagines detales(uztrauktuku, knopkiu,lipduku) pagalba nusiimair galima isplauti. Manu, kad uz tokius pinigus, galima nusipirkti, gal ir ne nauja, bet tikrai kokybiskesni vezimeli. Daugiau tikrai nepirkciau. Pati galvoju parduoti ir net nezinau kiek reiks paprasyti 150lt-ne daugiau. gerai pagalvokit. Labai dziaugiusi uz tas mamytes kuriom pasisekesu tos firmos vezimeliais. smile.gif
Atsakyti
Negi niekas nenaudojat DELTIM FOKUS?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

aš naudoju. kol kas vienitelis priekaištas - sėdima dalis bent jau man asmeniškai nelabai gražiai vizualiai atrodo. O daugiau lyg ir jokių pastabų. Lopšį ir autokėdutę jau pasidėjom ateičiai, kai sumąstysim mažiui brolį ar sesę.
Jei bus kokių klausimų, rašyk į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 11 14, 14:25)
Na man sėdima dalis bus reikalinga nuo to laiko kai netilps į lopšį iki šilto pavasario ne vėliau tikrai pirksiu lengvą sportinuką tongue.gif  O iki kelių mėn į lopšį tilpot?

mes naudojom iki 6 mėn. bet galėjom drąsiai dar ilgiau, nes aš tik vėliau jau plaudama pastebėjau saugos diržų tvirtinimus. Būčiau mačius anksčiau, turbūt iki dabar naudotume. Nes nugarėlė pasikelia.
Atsakyti
As is to vaikinuko uz 800 Lt pilna komplektacija pirkau, ir kaip tik toki spalvinima kaip paveikslelyje parodytas: raudonas su pilku. Man tai ziauriai grazus. Naudosim lopsini varianta bent iki pavasario, nors ten tam lopsy ir sedima padetis pasidaro, tokia nugarele atsilenkia. O po to ruosiames nuo vasaros varianta su autokedute, o po to ant kito rudens ir ziemos sportini varianta naudoti.
Nors sportini jau pradejom naudoti. Vyresniajai labai patinka: negali atsidziaugti, kaip aukstai, akip gerai viskas matosi smile.gif
O del sunkumo, tai man nesunkus, palyginti su kitais lenkiskais ar Hauck kai kuriais. Be to, i apacia nesti nereikia, pats nudarda. amortikai geri.
Dar koks pliusas pries kitus: lengvai susilanksto issilanksto, visos detales lengvai nusiima, uzsideda. Lengvai ant bordiuru uzvaziuoja, nereikia jegos pakelti. Kol kas man SUPER!
Atsakyti
musu deltim focus jau pradejo skaiciuot antrus metus, o atrodo vis dar kaip naujas thumbup.gif Lopsys super patogus, naudojom 10 menesiu, gera ir jauku buvo maziui ten miegoti ax.gif Ir auto kedute labai patogi, svarbiausia- tvirtinasi ant remo kap visu tu krutu firmu thumbup.gif kai vaziuodavom i parduotuves, nepamainomas dalykas budavo. Dabar naudojam jau sedima dali - manau is sios katedorijos vezimu tai labiausiai vykes variantas - pilnai atsilenkia sedima dalis, pilnai pasikelia kojytes, susiformuoja apsauga galvytei - ir voilia - vaiaks pietu miego miega lopsyje. Ir siaip sedima dalis tokia patogi, kaip dedute. Gal tik siauroka atrodo man g.gif
Keliavom su vezimu nuo pat pirmuju dienu - ir jis puikiai tiko i mano mazute mazdute. Susilanksto puikiai.
Va kokie mano atsiliepimai apie siuos vezimus. Jau ieskom sketuko, bet dar neskubam pardavinet sito vezimaicio - kol salti orai Kasparui labai tinka jame sedeti. Link rudens pardavinesm, jei ka sudomins- galit kreptis.
Atsakyti
na as irgi susileidau del to deltim focus,bet truputi gasdina tai kad ta autokedute yra pripazinta kaip viena nesaugiausiu keduciu,bet ar cia tiesa ar tik konkurentu pokstai tai nzn.bet labai jo noriu.
radau cia viena firma veza uz 900lt bet jei gariunuose pigiau tai reiks maut ten thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
marezagare - O kur radai info, kad nesaugios kėdutės? Turbūt kokiame Deltim konkurentų puslapyje biggrin.gif Nes Deltimai turi visus reikiamus ES saugumo sertifikatus, atlikti saugumo bandymai ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamilyte: 25 gegužės 2006 - 11:21
Mamytės, gal kas turite įsigiję Deltim Kazoo vežimuką? Ar jis patogus ir vaikui ir mamai? Vis neapsisprendžiu, kokį pirkti, o šitas sudomino. ax.gif Jei kas nors atsiliepsite, būsiu labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti