Įkraunama...
Įkraunama...

2 virkštelės kraujagyslės

gal kas nors buvo susiduret? man darė ultrarsa ir pamatė kad pas mano leliuka 2 virkštelės kraujagisles, pasakė kad 20% gali buti chromosominiai pakeitimai 80% kad viskas bus gerai. Ultragarsa darė Antakalnije daktarė Poltevskaja . Kap noretusi kad ji butu tesiok nepastebejusi tos trečios kraujagisles.O dabar aš žinau kad pakeisti vistek neko negaliu, bet kai tik namuosi neko nera pradedu žliumbti, geriau bučiau neko nežinojusi .
Atsakyti
QUOTE(natal @ 2007 06 02, 13:56)
gal kas nors buvo susiduret? man darė ultrarsa ir pamatė kad pas mano leliuka 2 virkštelės kraujagisles, pasakė kad  20% gali buti chromosominiai pakeitimai 80%  kad viskas bus gerai. Ultragarsa darė Antakalnije daktarė Poltevskaja . Kap noretusi kad ji butu tesiok nepastebejusi tos trečios kraujagisles.O dabar aš žinau kad pakeisti vistek neko negaliu, bet kai tik namuosi neko nera pradedu žliumbti, geriau bučiau neko nežinojusi .

Na susidurti man neteko, bet nuosirdziai tikiuosi, kad viskas pas tave bus gerai 4u.gif
Atsakyti
O kiek savaitėlių leliukui? gal ne vėlu dar genetikams pasirodyti? kiek žinau, kraujagyslių turi būti 3 berods g.gif - o gal daktarė suklydo?
Laikykis ir nurimk 4u.gif
Aš tavo vietoje lėkčiau kur dar kartą išsitirt.
Atsakyti
KAI sužinojau jau buvo 27 sav. o dadar 34 sav.to metu kai sužinojau jau nebuvo prasmes dariti gen. tirimu, o ir daktarė pasakė jei ir nebutu velu tai tirimai nėrA 100% tikslus.Pati save raminu juk tikrai galejo nepastebti tos trečios kraujagislės.Jug buna sako kad tikrai mato, gims mergatė o gimsta berniukas ,atrodo nemažas daikčiukas bet nepastebi. bet Antakalni gi šiolaikiška gera aparatura. Ačiu už gerus linkėjimus visems Sekmes!!
Atsakyti
kas tai yra???gal kas susidure??
Atsakyti
gal kuri mama susidure su tokiu nestumu,kai virkstele turejo ne 3 o 2 kraujagysles?buciau dekinga uz informacija...
Atsakyti
Geriau kreipkis i medikus ir jie tau viska paaiskins. Sekmes. Viskas bus gerai.
Atsakyti
na daktaras sako kad nieko blogo ..ir jei butu kas nutike tai jau butu..bet pasiskaicius internete baisu darosi...tikiu kad viskas gerai..bet noriu zinoti gal kas su tuo yra susidures ir galetu pasidalinti savo patirtimi...aciu.
Atsakyti
mane irgi domia informacija apie tai...iki siandien nieko apie tai nebuvau girdejus.....ir netiketai tapo aktualu issamesne informacija. jei kas susidurete su tuo , irgi labai prasau pasidalinti informacija
Atsakyti
gal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ishiri: 16 vasario 2008 - 19:11

ishiri,tu ka nors zinai apie tai?
Atsakyti
Man kai darė išsamų echoskopą 22sav tai atsimenu tokį daktarės sakinį: "Virkštelė su 3 kraujagyslėm, vadinasi didžiujų genetinių ligų tikimybė atpuola" ... Dar atsimenu mintyse pagalvojau ačiū Dievui.. unsure.gif
nenoriu gazdint, bet siūlyčiau pasidaryt visus įmanomus ir mokamus ir nemokamus tyrimus arba paprašyt siuntimo į genetikos centrą... 4u.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti