Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikos mokyklos Klaipėdoje

Sveiki,
Šį rudenį mano dukrytė pradės lankyti pirmą klasę, todėl norėčiau dar papildomai vesti ją į muzikos mokyklą, tik nežinau kuri yra geriausia. Todėl prašau Jūsų pagalbos ir prašymo, patarkite į kokią geriau leisti? g.gif Būsiu dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif Kiek žinau šiandien buvo patikrinimas Kačinsko muz.mokykloj .Tikeros muzikos mokyklos yra dvi, o Smeltės pagr. mokykloj yra muzikinė klasė kur gana geras muzikinis išsilavinimas suteikiamas. Taip kad kažin ar nevėluoji su pirma klase. Bent Kačinske tai giriasi ,kad koknkursas susidarė...
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 06 04, 22:48)
g.gif Kiek žinau šiandien buvo patikrinimas Kačinsko muz.mokykloj .Tikeros muzikos mokyklos yra dvi, o Smeltės pagr. mokykloj yra muzikinė klasė kur gana geras muzikinis išsilavinimas suteikiamas. Taip kad kažin ar nevėluoji su  pirma klase. Bent Kačinske tai giriasi ,kad koknkursas susidarė...

O kur randasi Kačinsko muzikos mokykla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 06 05, 07:39)
O kur randasi Kačinsko muzikos mokykla?  g.gif

Statybininkų g., prie Aukuro vid. mokyklos smile.gif Aš pati baigusi Vyturio vid. mokyklą, ten yra muzikinė klasė. Yra privaloma pasirinkti kokį nors instrumentą groti, taip pat mokoma solfedžio, muzikos teorijos, yra chorai, ansambliai ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 05 birželio 2007 - 08:34
O kaip toje mokykloje horeografijos užsiėmimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 06 05, 10:38)
O kaip toje mokykloje  horeografijos užsiėmimai?  g.gif

Tai choreografija visose mokyklose yra kiek žinau. Yra ir papildomas šokių būrelis... apskritai Vytury užklasinės veiklos belekiek 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra lanko Karoso muz.m. Egzaminą laikę ir Karoso or Kačinsko mokyklose, nes konkursas į norimą instrumentą buvo labai didelis. Tai man labiau patiko Karoso. Ir (nors pateko abiejose mokyklose) pasirinkome Karosą. Man kažkaip ten dvasia kita, tradicijos išlaikytos, senesnė mokykla ir pedagogai stiprūs. Na aišku dar svarstėm ir apie susisiekimą, pedagogą ir t.t. Taigi aš už Karosą smile.gif
Atsakyti
As taip pat vyturio mokykla baigus, 8 metus ten prasimokius,muzikinej klasej.Zodziu labai super,choreografija taip pat moko labai fainas mokytojas,aktorius A.Stonys.Bet norint i muzikine klase patekti reikia "egzus" laikyti.
Atsakyti
Dabar jau blogiau su ta Vyturio mokykla
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 07 05, 09:08)
Mano dukra lanko Karoso muz.m. Egzaminą laikę ir Karoso or Kačinsko mokyklose, nes konkursas į norimą instrumentą buvo labai didelis. Tai man labiau patiko Karoso. Ir (nors pateko abiejose mokyklose) pasirinkome Karosą. Man kažkaip ten dvasia kita, tradicijos išlaikytos, senesnė mokykla ir pedagogai stiprūs.

Na pedagogų puikių yra ir J.Kačinsko mokykloj ax.gif Pati ją baigiau, prisiminimai tik patys geriausi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 04 liepos 2009 - 19:11
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 06 04, 14:28)
Sveiki,
Šį rudenį mano dukrytė pradės lankyti pirmą klasę, todėl norėčiau dar papildomai vesti ją į muzikos mokyklą, tik nežinau kuri yra geriausia. Todėl prašau Jūsų pagalbos ir prašymo, patarkite į kokią geriau leisti?  g.gif  Būsiu dėkinga  mirksiukas.gif

Jei norite, kad jūsų dukrytė susipažintų su muzikos raštu ir išmoktų valdyti klavišinį instrumentą - maloniai kviečiame

http://www.muzikospamokos.lt/

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajoklė: 27 rugpjūčio 2009 - 13:29
As galvoju vesti i Karoso mokykla, gal kas galite parasyti, kokia ten dienotvake, ar kiekviena diena mokosi, iki keliu pamokos. Gyvename uzmestyje tai labai svarbu mums. Aciu
Atsakyti