Įkraunama...
Įkraunama...

"Užknisantys" buities darbai

Mano ir ex vyras (kol gyvenom kartu), ir dabartinis draugas - niekam tikę. Arba reikia zyzti keletą mėnesių arba tenkintis tuo, kaip yra. Pati pasikabinau virtuvėje ir koridoriuje kitą lempą, jei reiktų kambary, tai nežinau, nes ten daugiau laidelių, bet mėginčiau. Esu susitaisiusi batų dėžę, tai nė plaktuko neturėjau, tai buvo toks didokas akmuo (raugintus kopūstus paspaudžiu), tai su tuo ir kaliau,pirštai tai jau kentėjo. Pamenu kai buvau nėščia jau 8 mėn. tai darėmės remontą, tapetavom sienas ir lubas, vyras pasikvietė pagalbos, nu baisu buvo žiūrėti, kaip kreivai jie klijuoja, tai stovėjau susiraukusi, tada vyras sako eik ir pati klijuok, nu taip ir padariau, vyras viršuje lipdė, o aš apačioj su pilvu prilaikydama. Bet užtai po to galėjau grožėtis... biggrin.gif Grindis irgi dažiau pati, visai patiko. Kambario duryse spyną pati pasikeičiau, gabaritai nelabai atitiko, tai teko tą ertmę dar padidinti, tai peiliu ir kaltu skobinėjau, ir pasidariau kaip man reikėjo. Virtuvėj langų rėmus dažiau - vyras išvis nesuprato, kam man to reikia...Vežimėlį, rogutes pati tvarkydavau, jei vaikam koks žaislas nebeveikia, tai atsuku, pažiūriu, kokį laidelį sukabinu ir valio. Šiaip mano mama irgi be vyro daug metų gyvena, tai dar vaikystėj iš jos ir išmokau, o ji tai ir maišytuvus pati taisydavo, ir remontus pačios visuomet darėm... Karts nuo karto baldus perstumdau pati kai nusibosta, taip kaip man patinka. Tai va - nėra to blogo kas neišeitų į gerą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 26 vasario 2010 - 17:24
Kai prireke, tai ismokau visokiu darbu. Ir jau nebeskirstau darbus i moteriskus ar vyriskus. Skirtau darbus pagal tai, kaip skubiai reikia juos atlikti lotuliukas.gif
Aisku, kartais prireikia ir profesionalu pagalbos, bet tada kai jau visai-visai-nu-visai nesusitvarkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2010 02 26, 22:02)
Kai prireke, tai ismokau visokiu darbu. Ir jau nebeskirstau darbus i moteriskus ar vyriskus. Skirtau darbus pagal tai, kaip skubiai reikia juos atlikti lotuliukas.gif 
Aisku, kartais prireikia ir profesionalu pagalbos, bet tada kai jau visai-visai-nu-visai nesusitvarkau doh.gif

Toks jausmas,kad apie mane parašėt ax.gif Viską,beveik...moku pasidaryti ir nematau tame bėdos,bet jau kai turėsiu vyrą(tikiuosi,kad sutiksiu jį savo gyvenime),tai jau pati jokių "vyriškų" darbų nebedirbsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salkauske @ 2010 02 27, 01:05)
Toks jausmas,kad apie mane parašėt  ax.gif Viską,beveik...moku pasidaryti ir nematau tame bėdos,bet jau kai turėsiu vyrą(tikiuosi,kad sutiksiu jį savo gyvenime),tai jau pati jokių "vyriškų" darbų nebedirbsiu. smile.gif

Linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salkauske @ 2010 02 27, 01:05)
Toks jausmas,kad apie mane parašėt  ax.gif Viską,beveik...moku pasidaryti ir nematau tame bėdos,bet jau kai turėsiu vyrą(tikiuosi,kad sutiksiu jį savo gyvenime),tai jau pati jokių "vyriškų" darbų nebedirbsiu. smile.gif

butu svajoniu vyras - linkiu jums tokkio
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2010 02 27, 00:29)

QUOTE(mimi1 @ 2010 02 27, 11:19)
butu svajoniu vyras - linkiu jums tokkio

Ačiū.
Atsakyti
Na turim mes ta tetuka, bet kas is to, kad jis super geras statybininkas, stato namus, ir darbe ir pas tevus viska kas susije su statybom, remontais, yra nepakeiciams, bet namie... doh.gif ar kur kokia vini ikalt, ar ka paklijuot, ar siaip kas, viska darausi pati. Na nieko neismanau nei apie elektra, nei apie santechnika(nors karta kai klozetas p[radejo leisti vandeni, as pati ji sutavrkiau, nes tamsta zadejo tai padaryti ryt, kaip ir viska visada doh.gif ). Bet kai prireikia kokio elektriko ar santechniko, kvieciu ji as, viska kas yra nutike, nors nieko neismanau, taip pat aiskinu as doh.gif . Jam mat geda kitam vyrui sakyti, kad cia kazko nenusimano doh.gif
Atsakyti
as ir pritariu ,mano tete vidaus apdaila atlieka dirba labai gerai giria ji ,o jau namie sakes viska mum su mama tavrkyt reik .Man daugiausiai nervu kainuoja masina ,kaip reik gedimus nustatyt ir tt zyst reik visu kad elementariausius dalykus padarytu doh.gif pagti jau daug ismokau apie masinas smile.gif
Atsakyti
Cia kaip toj patarlej: batsiuvys be batu. Manasis irgi pas tevus ir lauko zidinius sumurijes ir euroremontus atlikes, bet namuose puse metu nepriprasau kad elementariai siena nudazytu. g.gif Kur cia nesiimsi pati darytis? O pati nudazyciau, butu pats pirmas kritikas.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 06 02, 16:48)
Cia kaip toj patarlej: batsiuvys be batu. Manasis irgi pas tevus ir lauko zidinius sumurijes ir euroremontus atlikes, bet namuose puse metu nepriprasau kad elementariai siena nudazytu.  g.gif Kur cia nesiimsi pati darytis? O pati nudazyciau, butu pats pirmas kritikas.

Tegul kritikuoja, svarbu paciai kad patiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 06 02, 15:48)
Cia kaip toj patarlej: batsiuvys be batu. Manasis irgi pas tevus ir lauko zidinius sumurijes ir euroremontus atlikes, bet namuose puse metu nepriprasau kad elementariai siena nudazytu.  g.gif Kur cia nesiimsi pati darytis? O pati nudazyciau, butu pats pirmas kritikas.

aš namuose irgi pasidariau remontą pati tongue.gif netgi sienos skyles (įskilusi siena) susitvarkiau. o atėjusiems kritikams (atsirado mat irnesakyk.gif ) iš karto pareiškiu - pirmas sukritikavęs eina tvarkyti sekančio kampo. namuose juk visada atsiranda ką sutvarkyti, ar ne?
Atsakyti
Bet ar gerai, kad pačios viską imamės daryti? g.gif Vyrams gi labai patogu - valgis skalbiniai, namų tvarkymas, o dar jei ir kalsim, dažysim pačios - tai ką vyrai veiks? ax.gif
Netaikau kam nors konkrečiai - tiesiog kilo tokios mintys paskaičius diskusiją.....

Aš irgi dažnai darau ir vyriškus darbus (ir net didžiuodavausi tuo), bet dabar kai susimąsčiau, tai kažkaip nesąžininga gaunasi...
Atsakyti