labas merginos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi kaip tvarkausi su vyriskais darbais...mano vyro nebuna pusantro menesio, ir tris savaites buna namie...bet zinote kaip sakant zakon podlasty, viskas pradeda gest butent tada kai jis isvyksta..taigi tecio neturiu, brolis dar jaunas - taigi vyrisku darbu is artimiausiu nera ko prisiprasyti kad padarytu...bandziau kalbinti vyro draugus kad retkarciais man pagelbetu, deja ju zmonos kazkaip keistai pradejo i mane ziuret...taigi nubliovusi kelis marsus ir saves pagailejusi...as pradejau tvarkytis pati..zodziu pirma buvo, kad sroginedavo man lemputes, na cia buvo lengviausia , nupirkau ir nors kaip bijojau nusitrenkti, laikiau ta lempute su ranksluosciu, taigi isukau pati ir dabar as sitoj srity ase ...toliau kimsosi man unitazas ir vonia...na aiskumo delei pasakysiu kad gyvenu nuomuojamam bute senos statybos ir vamzdziu uzsikisimai cia daznas reiskinys...taigi kai buvo mirtinai uzsikise issikvieciau per namo pirmininka santechnika kad man pravalytu, o toliau esu prisipirkusi kurmio atsargu ,ir jei tik bando kimstis pilu tiek kiek negaila, kad tik pramustu...dar naudoju kartsa vandeni su muilu ir su pompa darbuojuosi kol suveikia (geras sportas gaunasi), aisku buna kad per viena kart nesuveikia, tada susinervinusi palieku ir po poros trejetos val darba tesiu..niu zodziu kazkaip su tuo tvarkausi...kiek sunkiau buvo su masina...nupirko vyras masiniuka, apdraude kasko ir tik spejo isvykti, man kazkoks svolacius (kitaip nepavadinsi) nubreze ir ilenke vieno sono abejes dureles...tai va masina neatsirakino, plius dar kauke priliesta taigi streso man ten buvo...bet siaip ne taip susipratau paskambinti policijai, tada kazkaip savaime viskas issisprende..issikvieciau draudima, tas i servisa ir masina sutvarkyta...bet tas ivykis isejo i nauda del to, kad as perskaiciau kasko draudimo sutarti ir dabar kiekvienu atveju, kai nezinodavau kas yra masinai kviesdavau kasko avarine tarnyba ar kaip ten ji...taigi padeda uzvesti masina, atrakinti jei nesugebi, uzkrauti akumuliatoriu ir netgi benzino atveza jei pasibaige..zodziu as tuo paketu naudojuosi pilnai...aij dar del akumuliatoriu uzvedimo ziema, jei mirtinai greitai reikia, o avarines kartais tenka ilgiau palaukti..tada puikiai tinka issikviesti taxi, atvaziuoja uzveda ir tik 10 lt paima...taip kas dar...aij televizorius gedo kelis kartus tai dabar jau turiu meistra etatini...o paskutiniu metu esu savo televizoriui prigrasinus, jei dar karta suges, sakiau mesiu ji lauk ir pirksiu nauja..tai tfu tfu tfu netgi puse metu su juo bedu neturiu

tai va mergaites, kolkas taip ir tvarkausi