Sveikutes, as irgi galeciau papasakoti ir tragisku ir komisku situaciju apie tvarkymasi. Kaip issiskyriau, gyvenau archeologineje sodyboje, zodziu, su peciuku, kuri reikejo kurenti, virtuveje silta, koridoriuje salta, vaika, kai ismaudydavau, nesdavau susukusi i ranksluosti, paskui i chalata, gerai, kad prisitaike, nesirgo. Langines dauzydavosi, durys neuzsidarydavo, bet pajungiau visus pazistamus elektrikus, santechnikus ir lyg gyventi buvo tikrai galima. Neturiu tik dazytojo gero. Jei kam reikia Vilniuje gero santechniko, elektriko - galite man rasyti. Elektrikas nera labai pigus, bet labai kruosciai daro, o ir kainos - miesto. O santechnikas gyvena pats labai kukliai, todel jam 10 litu - pinigai. Del masiniuko remonto ijungiu aukles anukus, turi du garazus, daro nebrangiai, be reikalo detaliu neperka, dar ir i technine nuvaro. Bet teko tokia laime siemet gyventi su vienu princu savaite, as neisivaizdavau, kad taip imanoma. Ryte atsikeli - peciukas uzkurtas, malkos suskaldytos, kava paruosta, perveze man visus daiktus, vaiko lovele sudejo, masinos ratus pripute, saugikli sutvarke, tai tik i tarpus darbai tarp normalios darbo dienos. Ai, pamirsau, ruletus pakabino:)) i visus kambarius. Ech... jei barsites, kodel negalima toliau gyventi - skaitykite skyreli, kaip jie myli musu vaikus...
O aš mat butą pardaviau, kitą pirkau, dabar kraustausi
Tragedija kažkokia. Viskas vienai
iš proto tuoj išeisiu. lakstyti dėl dokumentų, kraustytis, pakuotis daiktus, juos vežiotis, vaiką daboti. Jėzau, miergynos, palaikykit mane, nes tikrai tuoj išprotėsiu

Milabra> as tave suprantu, man tas pats, as irgi kraustausi, tai patikek, jau kilogramu numeciau. Pakuojuosi daiktus, gaudau Zioga po namus ir t.t. Ir niekas cia padeti nelabai ir gali, nes nei sudelioti nezinos kaip, nei ka sudeti nezinos. Bet vakar, kai sudejau knygas i dezes, o ju pakelti negaliu, tai norejosi is viso jas ismesti. Paprasiau draugu, tai pades tas knygas pertepti. Sestadienio vaizdelis: kol ploviau grindis, lauke neizdziuve, batai - patyliu, uzkaiciu puoda sriubai, nes valgyti reikia kazka vaikui reikia isvirti, tai jis issieme is saldytuvo 10 kiausiniu, visus juos sumete i puoda, aisku, 4 suduzo, gerai, kad vanduo nebuvo karstas. Veliau, pasiemes indu skyscio, prislakste visus namus, tada vale langus, teisingiau visur purske, valesi dantis su mano sepetuku, muilinosi kakla, veida ... daugiau nepasakosiu, pacios isivaizduojat. O be viso kito, po musu teslynu, mano masina kaip ir gero ralio, o visi tik ir klausineja, kada tu ja nusiplausi, o tikrai - kada???????
QUOTE(Aquamarine @ 2005 04 05, 19:04)
Mes naudojames paprastesniu budu nedideliems paveikslams ant sienos kabinti: siuvimo masinos adata puikiai isikala net i gelzbetonini bloka. Tik reikia palengva su plaktuku ja i siena kalti. Ant buko galo puikai laikosi mazesni paveiksleliai ir nuotraukos remeliuose.
Aquamarine, ačiū už patarimą. Adata - kažkas naujo. Pabandysiu.
Milabra ir Paulina1, nors pati dar nesikraustau, tikrai jus palaikau. Nežinau, ką daryčiau jūsų vietoj - turbūt pasisamdyčiau daiktų pervežimo firmą, nes bjauresnio darbo kaip daiktų perkraustymas neįsivaizduoju. Bet kokiu atveju, man jūsų patirties neužilgo gali irgi prisireikti. Laikykitės.
Milabra, Paulina1
Ir as kraustausi, remontus darau. Uzknyso tie rūpesčiai negyvai
Reikėjo daiktus persivežti. Susiradau vairuotoją, bet jam juk reikia pagalbos, kas paneš, pakels. Skambinu savaitę draugių vyrams, pusbroliams ir pan. Nieks negali, kas dirba (nors viskas vyksta antradienio vakarą), kam šoną skauda, kas sako pagalvos... Žodžiu, visiškoj nevily... O padėjo žmogus, apie kurį galvojau išpuikėlis ir paskambinau jam jau paskutinę dieną, kai daugiau kandidatų nebuvo. Ačiū jam.
Kitas vaizdelis. Atvežu per pietų pertrauką prie savo buto glaistą, juk ateis meistrai. Maišas 25 kg. Pusvalandį prie mašinos tupčioju, nes iš bagažinės iškelti negaliu. Ir taip, ir kitaip, niekaip. Laimė, ėjo pro šalį kažkoks vyras su smarkiai paraudusiu veidu ir ašarotomis akimis. Sako, duok padėsiu. Ir net į ketvirtą aukštą užnešė, bet jau atrodė paskutinį kvapą išleis
Tu vaizdelių per paskutinius kelis mėnesiuis ojojoj kiek visokių buvo. Ir pokalbiai su santechnikais, ir parduotuvėse statybinių medžiagų... Žodžiu, jei kam reikia patarimų, kreipkitės, dabar jau daug žinau:)

Ir as kraustausi, remontus darau. Uzknyso tie rūpesčiai negyvai
Reikėjo daiktus persivežti. Susiradau vairuotoją, bet jam juk reikia pagalbos, kas paneš, pakels. Skambinu savaitę draugių vyrams, pusbroliams ir pan. Nieks negali, kas dirba (nors viskas vyksta antradienio vakarą), kam šoną skauda, kas sako pagalvos... Žodžiu, visiškoj nevily... O padėjo žmogus, apie kurį galvojau išpuikėlis ir paskambinau jam jau paskutinę dieną, kai daugiau kandidatų nebuvo. Ačiū jam.
Kitas vaizdelis. Atvežu per pietų pertrauką prie savo buto glaistą, juk ateis meistrai. Maišas 25 kg. Pusvalandį prie mašinos tupčioju, nes iš bagažinės iškelti negaliu. Ir taip, ir kitaip, niekaip. Laimė, ėjo pro šalį kažkoks vyras su smarkiai paraudusiu veidu ir ašarotomis akimis. Sako, duok padėsiu. Ir net į ketvirtą aukštą užnešė, bet jau atrodė paskutinį kvapą išleis
Tu vaizdelių per paskutinius kelis mėnesiuis ojojoj kiek visokių buvo. Ir pokalbiai su santechnikais, ir parduotuvėse statybinių medžiagų... Žodžiu, jei kam reikia patarimų, kreipkitės, dabar jau daug žinau:)
Gal kuri zinot gera nebrangininka elektrika, kazka rusi taip pasitvarkiau pati, kad dumai rukt is lempos pradejo

Sveikos, remontininkės
Mane šiuo metu irgi panašios bėdos kamuoja. Nesu išsiskyrusi, bet vyras išvykęs dirbti į užsienį. Anksčiau, kol jis buvo, remontams visai nebuvo pinigų. Dabar pinigų šiek tiek atsirado, bet visi meistrų suradimo ir pan.rūpesčiai tenka man. Keičiau klozetą, tai išsikviečiau meistrą pagal skelbimą laikraštyje. Atėjo, pusę dienos knisosi, padarė. Sako, tik vandens nejunk kokias 2 val., tegu uždžiūna cementas. Kai jau paleidau vandenį, paaiškėjo, kad bėga. Išsikviečiu jį dar kartą, prasėdėjo vėl pusę dienos (sugadintas laisvas savaitgalis), sako, nieko negaliu padaryti, blogą įrangą nusipirkai. Ir išėjo
. Šeštadienio vakaras, šalto vandens negaliu atsukti, nes viskas bėga tualete
Perskambinau beveik visus skelbimus, kol radau meistrus, sutikusius dirbti sekmadienį. Rezultatas:sumokėjau dvigubai; išklausiau priekaištus (užmaskuotus), kad jei jau esu blondinė, tai galėčiau pasikviesti meistrus konsultacijai prieš ką nors pirkdama; dvigubai didesnė, nei paprastai telefono sąskaita. Nervų ir laisvalaikio, kurį būčiau galėjusi žymiai naudingiau ar įdomiau praleisti, jau nebeskaičiuoju. Dabar noriu to paties tualeto grindis plytelėmis išklijuoti. Tai nesugebu rasti meistro, kuris apsiimtų klijuoti 1 kvadr.metrą

Beje, gal kam reikia verslo idėjos? Dovanoju
Teko skaityti, kad užsienyje labai populiarios agentūros, užsiimančios trumpalaike vyro ar žmonos nuoma. Ne intymioms paslaugoms, o būtent buičiai tvarkyti

QUOTE(langana @ 2005 05 17, 11:30)
Dabar noriu to paties tualeto grindis plytelėmis išklijuoti. Tai nesugebu rasti meistro, kuris apsiimtų klijuoti 1 kvadr.metrą 

Kad plyteles tualete išklijuoti, vėl turėsi klozetą nukelti

Nepamiršk, kad paklojus plyteles, klozetas pakils kokiu centimetru, ne mažiau. Žiūrėk, reikės dar klozetui papildomą vamzdį-alkūnę pirkti. Nes kitaip tarp jo ir kanalizacijos vamzdžio liks laisvas tuščia tarpas.
Milabra, tu rimtai?
O kaip nors tas plyteles gal galima aplink klozetą išklijuoti. Supjaustyti, tarkim, jei meistras specialius įrankius turi. Jei jau ne ir tikrai reikės tiek dirbtis, tai spjausiu į tas plyteles ir nupirksiu kokio linoleumo.