Įkraunama...
Įkraunama...

"Užknisantys" buities darbai

Labai atsiprasau, bet neturiu galimybiu spausdint visomis lietuviskomis raidemis blush2.gif
Reikalas tas, kad negana to, jog gyvenu viena su vaiku, tai dar ir toli nuo savo tevu, broliu seseru. Plius gudzioj provincijoj. Taip kad prireikus vyrisku ranku - isties striuka. Meistru cia tiesiog ner! Jei nori kokia smulkmena pataisyt, ar lentyna pasikabint - tai nieks is meistru nevaziuoja del to 30km doh.gif O man tai reik unsure.gif Na, dar yra kaimynai, kuriu galiu paprasyt - tik jauciu, jie jau manes privengia, nes tai to, tai ano, o dar ziurek, jei masina pagenda - nieko nesakau, jei prasyciau, tai ir padetu - tik man paciai tai atsibodo. Sakau, reik ismokt vyrisku darbu. O tai vien del krano pakeitimo pas mane issirutulioja nezmoniskai ilgos istorijos...
Bustas suremontuotas, po truputi galeciau toliau kurtis, pupa jau kazkiek paaugus - reiketu pradet graztu naudotis - susikabint paveikslus, laikrodi, lentynas pradziai... Nusibodo gyvent tarp deziu juodai doh.gif Visus metus sitaip, ir niekas is vietos nepajuda. Graztas, maciau, rusyje guli........
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2010 01 03, 23:11)
Labai atsiprasau, bet neturiu galimybiu spausdint visomis lietuviskomis raidemis  blush2.gif
Reikalas tas, kad negana to, jog gyvenu viena su vaiku, tai dar ir toli nuo savo tevu, broliu seseru. Plius gudzioj provincijoj. Taip kad prireikus vyrisku ranku - isties striuka. Meistru cia tiesiog ner! Jei nori kokia smulkmena pataisyt, ar lentyna pasikabint - tai nieks is meistru nevaziuoja del to 30km doh.gif O man tai reik  unsure.gif Na, dar yra kaimynai, kuriu galiu paprasyt - tik jauciu, jie jau manes privengia, nes tai to, tai ano, o dar ziurek, jei masina pagenda - nieko nesakau, jei prasyciau, tai ir padetu - tik man paciai tai atsibodo. Sakau, reik ismokt vyrisku darbu. O tai vien del krano pakeitimo pas mane issirutulioja nezmoniskai ilgos istorijos...
Bustas suremontuotas, po truputi galeciau toliau kurtis, pupa jau kazkiek paaugus - reiketu pradet graztu naudotis - susikabint paveikslus, laikrodi, lentynas pradziai... Nusibodo gyvent tarp deziu juodai  doh.gif Visus metus sitaip, ir niekas is vietos nepajuda. Graztas, maciau, rusyje guli........

o aš tai kažkaip daugumos darbų jau išmokus esu, lentynas pasikabinau pati, su grąžtu be problemų jau dirbu biggrin.gif kas dar čia g.gif g.gif na prie tokių dalykų kaip elektra tik nelendu, kviečiu meistrą, bet aš mieste, o tau tikrai sunku kai reikia, o nėra, žinau tą jausmą verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
o kaip ismokai graztu naudotis? blush2.gif As bijau tos birbalynes ojojojjj... Varztu padoriai neskiriu, o ten dar dydziai ju visokiausi doh.gif Sakau, gal pradziamokslis kur yra, kaip susigaudyt visiskai zaliems?
Atsakyti
Manau geriausias budas ismokti tai pirmiausiai pabandyti, pasiimk grazta ir pasipraktikuok i kokia nereikalinga lenta... Svarbiausia zinoti namuose kur kabeliai isvedzioti, kad nepragreztum cool.gif
As pavuzdziui moku sienas dazyti jau, vinis kalti, graztu naudotis ir dar pasiekimas tai, kad pati pasikeiciau masinos faros lempute tongue.gif

O siaip manau galite pas tuos pacius kaimynus prie progos pasiklausti kaip ka daryti ir manau jie papasakos... Arba kai paprasysite pagalbos atidziai stebeti ir padeti jiems, taip ir ismoksite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 04 sausio 2010 - 21:54
oho, masinos lempa pasikeitei bigsmile.gif
as va, komoda sutaisiau - tai irgi dziaugiuosi be galo ax.gif Pirmas mano darbas biggrin.gif
Atsakyti
Nera jau sunkus tie vyriski darbai, tiesiog reik nebijot ju imtis 4u.gif as va virtuveje plyteles susiklijavau pati viena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2010 01 05, 18:28)
Nera jau sunkus tie vyriski darbai, tiesiog reik nebijot ju imtis  4u.gif  as va virtuveje plyteles susiklijavau pati viena  ax.gif

teisingai, ner ko bijot. As su graztu siena pragreziau laidus prakisau i kita kambary, ryt plintusus prisikalsiu,dar indaplove reik pasijunkt, nieko cia baisaus kai vyra turejau, nescia budama balkona kaliausi ir ka nenumiriau
Atsakyti
Viskas labai paprasta, reikia imti ir daryti. Nes niekas kitas nepadarys. O ten jau proceso eigoje viskas issisprendzia.Taip ismokau pati rata persimontuoti, taip pasitiesiau virtuveje linoleuma pati, net ir plintusus "prisobacinau". Dabar baudziuosi vaiko kambaryje sienas tinkuot. Nors yra vyras namuose, bet kas liecia sita klausima jo kaip ir nera schmoll.gif Taigi tenka paciai suktis arba pinigus moketi. Ko nedrisciau daryti, tai keisti rozetes. O visa kita moteriai ikandama. Be to, turiu gera pavyzdi-savo geriausia drauge, kuri pati lauko zidini susimurijo, pavesine pasistate ir trinkelemis kiema issiklojo...
Atsakyti
QUOTE(Jolocka505 @ 2010 01 06, 14:38)
Viskas labai paprasta, reikia imti ir daryti. Nes niekas kitas nepadarys. O ten jau proceso eigoje viskas issisprendzia.Taip ismokau pati rata persimontuoti, taip pasitiesiau virtuveje linoleuma pati, net ir plintusus "prisobacinau". Dabar baudziuosi vaiko kambaryje sienas tinkuot.  Nors yra vyras namuose, bet kas liecia sita klausima jo kaip ir nera  schmoll.gif  Taigi tenka paciai suktis arba pinigus moketi. Ko nedrisciau daryti, tai keisti rozetes. O visa kita moteriai ikandama. Be to, turiu gera pavyzdi-savo geriausia drauge, kuri pati lauko zidini susimurijo, pavesine pasistate ir trinkelemis kiema issiklojo...

o cia tai moteris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as nors turiu vyra, bet neprisiprasau kad ka padaruyu, tai dabar darau viska pati ir nelaukiu kol jis tures laiko ir vinis susikalu ir spinteles pasikabinu,juk rankos tos pacios
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 01 06, 18:39)
as nors turiu vyra, bet neprisiprasau kad ka padaruyu, tai dabar darau viska pati ir nelaukiu kol jis tures laiko ir vinis susikalu ir spinteles pasikabinu,juk rankos tos pacios

As irgi, bet isitikinau, kad be reikalo mes taip elgiames. Pripranta jie ir po to nebesivargina, ant musu moterisku peciu gula ir moteriski ir vyriski darbai. Zodziu, laikome visus 4 kampus o jie guli sau ant sofos ir grozisi reginiu.
Atsakyti
Tos kur vyrus turit - niu niu niu - neapsileiskit, plyz... juk moteriai galima labai daug ko nesuprasti nail.gif
As labai tikiuosi, kad man gyvenimas kada mesteles pazinti su vyruku ir galesiu uzmirst plaktukus ir visa kita g.gif
P.S. Prie grazto dar nepriejau, bet sumasciau ji isbandyt rusyje - keletos dienu begyje isbandysiu, nusiteikineju moralaiskai dabar tongue.gif O kol kas nemazai smulkiu vyrisku darbeliu nudirbau - nuotaika ir nuomone apie save iskart pagerejo thumbup.gif
Atsakyti