Labai atsiprasau, bet neturiu galimybiu spausdint visomis lietuviskomis raidemis
Reikalas tas, kad negana to, jog gyvenu viena su vaiku, tai dar ir toli nuo savo tevu, broliu seseru. Plius gudzioj provincijoj. Taip kad prireikus vyrisku ranku - isties striuka. Meistru cia tiesiog ner! Jei nori kokia smulkmena pataisyt, ar lentyna pasikabint - tai nieks is meistru nevaziuoja del to 30km

O man tai reik

Na, dar yra kaimynai, kuriu galiu paprasyt - tik jauciu, jie jau manes privengia, nes tai to, tai ano, o dar ziurek, jei masina pagenda - nieko nesakau, jei prasyciau, tai ir padetu - tik man paciai tai atsibodo. Sakau, reik ismokt vyrisku darbu. O tai vien del krano pakeitimo pas mane issirutulioja nezmoniskai ilgos istorijos...
Bustas suremontuotas, po truputi galeciau toliau kurtis, pupa jau kazkiek paaugus - reiketu pradet graztu naudotis - susikabint paveikslus, laikrodi, lentynas pradziai... Nusibodo gyvent tarp deziu juodai

Visus metus sitaip, ir niekas is vietos nepajuda. Graztas, maciau, rusyje guli........