Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

Is karto atsiprasau uz nelietuviskas raides. Darbiniame kompe neinstaliuota lietuvybe sad.gif

Patiko, kad nesi priristas pastoviai prie kompo. Kas aktualu ypac vaikams vasaros metu smile.gif Maniskes (beje ir as pati blush2.gif ) ilendu 2-3 kartus per diena. Bendroj sumoj laiko sanaudos 0.5-1 val.
Pabandykit, gal patiks wink.gif

http://www.tribalwars.net/458656.html
Atsakyti
Neįdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Bet užtat sveikiau smile.gif O "įdomus" - kai pajunti azartą ir sėdi prie kompiuterio nuo ryto iki vakaro negalėdamas atsitraukti net pavalgyti? biggrin.gif Čia ta pati strategija, tik "ištempta" wink.gif
Aišku dar reikia būti strateginių žaidimų mėgėju wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asia: 12 birželio 2007 - 06:17
QUOTE(Asia @ 2007 06 12, 07:17)
Bet užtat sveikiau  smile.gif  O "įdomus" - kai pajunti azartą ir sėdi prie kompiuterio nuo ryto iki vakaro negalėdamas atsitraukti net pavalgyti? biggrin.gif Čia ta pati strategija, tik "ištempta" wink.gif

Tai vo vo, apie ką ir aš.
Nežinau ar atrakcionų parkų statymas, viešbučių statymas, simsai yra strategija , ale traukia prie tokių - nuotaiką pakeliančių. Visi žaidimai pas mane - kažką statyt. Ir susiję su kelionėm. Absoliučiai visi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lėktuvų pilotavimas, mašinų vairavimas, viešbučiai, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 12, 13:40)
Tai vo vo, apie ką ir aš.
Nežinau ar atrakcionų parkų statymas, viešbučių statymas, simsai yra strategija , ale traukia prie tokių - nuotaiką pakeliančių. Visi žaidimai pas mane  - kažką statyt. Ir susiję su kelionėm. Absoliučiai visi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Lėktuvų pilotavimas, mašinų vairavimas, viešbučiai,  ax.gif

Simsus ir mano dukros mėgsta. Bet kai jau atsisėda tai man į SM įlįsti nėra kada.
O čia jau pavadinimas viską pasako. Karinis strateginis. Gal daugiau į Stronghold'us panašus. Gali su žaidėjais sudaryti karines grupuotes. Yra ir Lietuvos žaidėjų "trib'as".
Atsakyti
Manau, kad apie tai galima diskutuoti kompiuteriniu zaidimu temoje:

http://www.supermama...?...183746&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shwiesulka: 13 birželio 2007 - 12:52
QUOTE(Asia @ 2007 06 12, 06:17)
Bet užtat sveikiau  smile.gif  O "įdomus" - kai pajunti azartą ir sėdi prie kompiuterio nuo ryto iki vakaro negalėdamas atsitraukti net pavalgyti? biggrin.gif Čia ta pati strategija, tik "ištempta" wink.gif

o a6 atsiuniau simsus instaliavau veikia puikiai bet....nesuprantu kaip ten žaist ka daryt nu niekaip neikertu kuriau kuriau miesteli sukuriau toki gražu pastačiau namus vienam lig ir apgyvendinau simsus bet kur dingo mano grazus miestelis? ai dar angl.nesuprantu tai visai ragas verysad.gif gal kas per až ar temoi nors biškiuka paaiškintu kaip kas veikia? 4u.gif
Atsakyti
man irgi sitas zaidimas super. Labai patinka nu labai tiesiog smile.gif
Asia itariu kartu zaidziam smile.gif
Atsakyti
simsai man labai patinka bandziau siustis bet neta faila parsisisiunciau doh.gif nui cia as ne i tema
Atsakyti
paziurejau Asios siuloma zaidima,nu nieko nesupratau ka ten daryt reikia blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige: 20 sausio 2008 - 20:55
QUOTE(snaige @ 2008 01 20, 21:55)
paziurejau Asios siuloma zaidima,nu nieko nesupratau ka ten daryt reikia  blink.gif  g.gif

na ten nueini i kuri nors world, tada tau duoda aimuka tu ji stataisi, ten kareivukus augini, paskui kariauji smile.gif
Atsakyti
man tai šiuo metu patinka žaisti stronghold crusader blush2.gif tik žaisdama šiek tiek apgaudinėju lotuliukas.gif
Atsakyti