Įkraunama...
Įkraunama...

Jogurtai šalti ar kambario temperatūros?

Stengiuosi išimti, kad pašiltų, o drąsiai tiesiai iš šaldytuvo dedu į košes joms pagardinti.
Atsakyti
QUOTE(Gaske @ 2012 01 14, 17:41)
Stengiuosi išimti, kad pašiltų, o drąsiai tiesiai iš šaldytuvo dedu į košes joms pagardinti.

Aš lygiai taip pat darau 4u.gif
Atsakyti
palaikau išėmusi bent valandžiukę ir tai šatas būna... o šiaip dukrai duodavau iš karto iš šadytuvo- bet vasarą 4u.gif jai tada buvo 4 ir tai sugebėjome gerklę peršalt- nieko nesuprantu- taigi ledus valgo ir viskas gerai g.gif
Atsakyti
Tiesiai iš šaldytuvo.
Atsakyti
Kambario temperatūros,vasarą nešildau.
Atsakyti
Duodu tiesiai is saldytuvo blush2.gif
Atsakyti
Jogurta ar varskyte duodu tiesiai is saldytuvo, sildau tik piena ir gaminama maista
Atsakyti
pagal situacija, kartais tiesiai is saldytuvo, o kartais kambario temperaturos
Atsakyti
Niekada neduodu tiesiai iš šaldytuvo unsure.gif
Atsakyti
Tik palaikytą kambario temperatūroje
Atsakyti
Dazniausiai tiesiai is saldytuvo, bet buna ir pasildau.
Atsakyti
palaikau kambario temperaturoj,tik tada duodu.
Atsakyti