Įkraunama...
Įkraunama...

Geras zylelės darbas

Labai gabi ketvirtokė mergaitė buvai 4u.gif
Atsakyti
labai miela pasakele 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai grazios pasakytes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fosterio tulpe @ 2007 06 13, 09:30)
Karta gyveno zylele. I ja atkreipdavo demesi visi vaikai ir suaugusieji. Zilele visada labai ismintingai ir graziai ciulbedavo.
  Viena diena ji skrido per pieva ir pamate labai blogus zmones. Taciau, kai per visa pieva perskrido, visi zmoves tapo draugiski ir geri. Ji pamane, kad yra stebuklinga, bet ne. Zinote, kodel jie tapo tokie geri? Juk zylele perskrido ciulbedama garzias melodijas, ir i ja visi atkreipe demesi. Jie pamate, kad paukstelis isskrenda ir atsiveikino:
  - Zilele, sudie tu padarei mums labai gera darba!
 
Si rasineli parasiau budama 4 klaseje, mokytoja renge rasineliu konkursa ,, Jeigu as buciau paukstis'' Ir tikrai nesitikejau buti isrinkta, nes ,rodos, buvo tokiu nuostabiu ir idomiu rasyniu. Mano rasinys ilgai kabejo mokyklos stende, dar karta jis sulauke pripazinimo 10 klaseje per isleistuves. Tada net is susijaudinimo apsiverkiau. O kodel pasirinkau pauksti zylele? Nes mano babunele visa gyvenima, ir lyg siol dar vadina zylele. Si rasini paversiu i pasaka ir butinai paseksiu savo paaugusiai mazylei.


Neblogai kaip 4 klases mokinei, bet jei zadi paversti pasaka turetum ideti daugiau literaturinio turinio, gal konkreciu veikeju ir pradzia turetu buti kaip pasakose. Sekmes! smile.gif
Atsakyti
Jep, tokios trumpai pas mus labai einamos wink.gif
Atsakyti
thumbup.gif Sanuole smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokia smagi pasakele, reiks dukrytei pasekt. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šauni pasakėlė smile.gif
reikės ir savo senų senų užrašų paieškoti, būtų įdomu pasiskaityti ax.gif
Atsakyti
aciu smile.gif grazu 4u.gif 4u.gif paseksiu dukrelei 4u.gif
Atsakyti
Tikrai,kad puiki pasakėlė. thumbup.gif ŠAUNUOLĖ thumbup.gif
Atsakyti